Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/6 – 21/6/2020


Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονη κινητικότητα τόσο από πλευράς όψεων όσο και από πλευράς πλανητικών μετακινήσεων.

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο Παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία , ενώ στα τέλη της εβδομάδας μόλις ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί και η καλοκαιρινή Ηλιακή Έκλειψη.

Σημαντικές θα είναι οι όψεις που θα σχηματίσει, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο πλανήτης της δράσης Άρης ο οποίος θα σχηματίσει όψεις εξάγωνου τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα, ενώ θα έχει για άλλη μια φορά ενεργό συμμετοχή στην Ηλιακή Έκλειψη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα έχουν μια ήρεμη εβδομάδα, σε εγρήγορση θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) οι οποίοι θα πιεστούν να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν, ενώ για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα τους ωθήσει να ξαναδούν όχι μόνο τα σχέδια τους αλλά και τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας τους καλεί να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές.

Tην Κυριακή 14/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Δευτέρα 15/06 τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πιεστούν για να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Τρίτη 16/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 17/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει σε ρήξεις και ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 18/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν παρουσιασθεί στο δρόμο τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ωθώντας τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επανεξετάσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Την Παρασκευή 19/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Αφροδίτη θα κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) στις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Το Σάββατο 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα βοηθήσει τους τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους να προχωρήσουν σε κινήσεις υψηλού ρίσκου.

Ενώ την Κυριακή 21/06 η είσοδος του Ήλιου θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά των Καρκίνων, η οποία για τους γεννημένους των 2 πρώτων ημερών θα είναι πολύ σημαντική αφού το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου η οποία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ερευνώ σε βάθος αυτά που μου λένε και δεν διστάζω να αφήσω την πεπατημένη και να ρισκάρω. Άλλωστε, η εξέλιξη και η πρόοδος στην ζωή μας δεν έρχεται όταν κινούμαστε εκ του ασφαλούς αλλά όταν αποφασίζουμε να ανακαλύψουμε αχαρτογράφητα νερά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!!

 Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!