Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/6 – 21/6/2020


Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονη κινητικότητα τόσο από πλευράς όψεων όσο και από πλευράς πλανητικών μετακινήσεων.

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο Παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία , ενώ στα τέλη της εβδομάδας μόλις ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί και η καλοκαιρινή Ηλιακή Έκλειψη.

Σημαντικές θα είναι οι όψεις που θα σχηματίσει, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο πλανήτης της δράσης Άρης ο οποίος θα σχηματίσει όψεις εξάγωνου τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα, ενώ θα έχει για άλλη μια φορά ενεργό συμμετοχή στην Ηλιακή Έκλειψη.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα έχουν μια ήρεμη εβδομάδα, σε εγρήγορση θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) οι οποίοι θα πιεστούν να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν, ενώ για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα τους ωθήσει να ξαναδούν όχι μόνο τα σχέδια τους αλλά και τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, ενώ η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας τους καλεί να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές.

Tην Κυριακή 14/06 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Δευτέρα 15/06 τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πιεστούν για να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Τρίτη 16/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τετάρτη 17/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει σε ρήξεις και ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 18/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν παρουσιασθεί στο δρόμο τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ωθώντας τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επανεξετάσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους.

Την Παρασκευή 19/06 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Αφροδίτη θα κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) στις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Το Σάββατο 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα βοηθήσει τους τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους να προχωρήσουν σε κινήσεις υψηλού ρίσκου.

Ενώ την Κυριακή 21/06 η είσοδος του Ήλιου θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά των Καρκίνων, η οποία για τους γεννημένους των 2 πρώτων ημερών θα είναι πολύ σημαντική αφού το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου η οποία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ερευνώ σε βάθος αυτά που μου λένε και δεν διστάζω να αφήσω την πεπατημένη και να ρισκάρω. Άλλωστε, η εξέλιξη και η πρόοδος στην ζωή μας δεν έρχεται όταν κινούμαστε εκ του ασφαλούς αλλά όταν αποφασίζουμε να ανακαλύψουμε αχαρτογράφητα νερά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!!

 Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u