Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020


Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανατρεπτική διάθεση. Φυσικά όσο ο πλανήτης Αφροδίτη θα κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, θα φέρνει πίσω έρωτες ανολοκλήρωτους και ερωτικές επιστροφές που χρήζουν επανεξέτασης.

Μάλιστα, εάν εσείς επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, τότε για αρκετά μεγάλο διάστημα, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, ώστε να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες, που η αγκαλιά σας να γεμίσει με τον άνθρωπο που ζητά το γυρισμό του η καρδιά σας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έρθει από μόνος του, ή να κάνετε μία συνάντηση τυχαία, με ένα παλιό σας φίλο ή συνάδελφο και να αλλάξει η σχέση αυτή, να γίνει ερωτική.

Ο έρωτας το μήνα αυτό παίζει πολλά παιχνίδια με το ξαφνικό και το αναπάντεχο. Χαρείτε τον και αισιοδοξήστε.

Έτσι λοιπόν εάν είσαι:

Κριέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, ειδικά την πρώτη εβδομάδα, θα γίνει, εάν αφήσετε τους εγωισμούς και τις μνήμες σε πράγματα που κάποτε σας χώρισαν. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, να ξέρεις ότι ίσως σου φανεί πιο ασταθής από άλλες φορές. Αν η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  για να είναι η επαφή μαζί του πιο αποτελεσματική, απέφυγε να του κάνεις νύξη τις πρώτες έξι ημέρες του μήνα αυτού, που θα έχει πολλά να λύσει στην καθημερινότητά του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, η τάση που θα έχεις να του βάζεις τους όρους σου, μάλλον θα τον αποθαρρύνει να είναι μαζί σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δείξε του παραπάνω θαυμασμό, πράγμα που θα τον κολακέψει. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο,να ξέρεις ότι είναι σε φάση νέων ξεκινημάτων, οπότε γιατί να μην είσαι ένα από αυτά; Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός,   και αυτό το μήνα θα τον έχουν απορροφήσει θέματα εργασιακά.   Κι   αν   σου   έχει   κλέψει   το   μυαλό   ένας Σκορπιός, να ξέρεις ότι θα λειτουργεί πάντα χειριστικά απέναντί σου.  Ο Τοξότης ίσως να μη θέλει δεσμεύσεις στο πρώτο μισό του μήνα.   Με   τον  Αιγόκερω μίλα του δίνοντας την εντύπωση ότι θα έχει εκείνος τη διαχείριση της σχέσης σας…και ας μην την έχει.   Με   τον  Υδροχόο,  μπορεί να τον δεις να φλερτάρει μπροστά σου και να πληγωθείς. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν περάσουν οι πρώτες πέντε ημέρες του μήνα που θα είναι νευρικός, μετά μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις.

Ταύρε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, πιθανόν να σε αποθαρρύνει ο τρόπος που θα θελήσει να σου βάλει τους όρους του.Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα όμοιού σου Ταύρου, έχουν αλλάξει πολλά στις ζωές σας για να θελήσεις μια επανασύνδεση που θα καταλήξετε στις ίδιες αντιθέσεις. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  η σταθερότητα του χαρακτήρα σου του είναι απαραίτητη την εποχή αυτή, αρκεί στα λόγια που θα του πεις να βάλεις περισσότερο συναίσθημα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, δε μπορείς να φανταστείς πόση ανάγκη έχει τη σταθερή αγκαλιά σου τώρα. Εκμεταλλεύσου το. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, να είσαι ξεκάθαρη/ος μαζί του στο τι θέλεις και αν χρειαστεί, πολιόρκησέ τον στενά από τις 10/6ου και μετά. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θέλει από σένα αποδείξεις ότι έχεις αλλάξει αυτά που τον ενοχλούσαν. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός,   ναι, τώρα θα μπορέσεις να κάμψεις τις αντιστάσεις του.   Κι   αν   σου   έχει   κλέψει το μυαλό  ένας Σκορπιός, η επίκληση στις κοινές ερωτικές σας στιγμές θα τον κάνουν να ενδώσει γρηγορότερα από όσο πιστεύεις. Ο Τοξότης θέλει να σε δει περισσότερο δοτικό. Με τον  Αιγόκερω ζήτα τη μεσολάβηση ενός κοινού σας φίλου στο να σας φέρει σε επαφή. Με τον Υδροχόο,  κανόνισε μία “φαινομενικά” τυχαία συνάντηση στα στέκια του, έτσι ώστε να τον πετύχεις χαλαρό. Και τέλος με τον Ιχθύ, απέφυγε να επικοινωνήσεις μαζί του τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα.

Δίδυμε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό μπορεί να γίνει και γι αυτό επικοινώνησε μαζί του μετά τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα που η ψυχολογία σου θα έχει βελτιωθεί.Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, σε όλα “ναι” αρκεί, να δείξεις αυτή τη φορά, ότι περισσότερο θα ακούς από όσο μιλάς. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  πας να βρεις το μπελά σου, αφού γνωρίζεις ότι τραβάτε όμοια ζόρια και τα νεύρα σας δεν είναι και καλά την περίοδο αυτή. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,ναι ειδικά την πρώτη και την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Εκμεταλλεύσου το. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, στο πρώτο μισό του μήνα μόνο η καριέρα του θα τον νοιάζει. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα είστε πιεσμένοι τις πρώτες μέρες του μήνα αλλά από τα μέσα και μετά οι συνθήκες θα γίνουν καλύτερες.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας  Ζυγός, παίζει ότι ξεκινάει τώρα να μην έχει διάρκεια στην επανασύνδεσή σας.   Κι αν σου έχει   κλέψει το μυαλό  ένας Σκορπιός, οι αμφίθυμη συμπεριφορά του θα σε κουράσει. Ο Τοξότης, βασίσου και τόνισε την αλληλοκατανόηση που δείχνει ο ένας στον άλλο.   Με τον  Αιγόκερω, πιθανόν να μην είναι ειλικρινής απέναντί σου. Με τον  Υδροχόο,  προσπάθησε να τον πλησιάσεις κυρίως φιλικά για αρχή. Και τέλος με τον Ιχθύ, ως τύπος ευσυγκίνητος δε θα αργήσεις να κάμψεις τις αντιστάσεις που σου προβάλλει αρκεί να του θυμίσεις τις στιγμές που ζήσατε.

Καρκίνε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό υπάρχει, αρκεί να μην του επιτρέψεις να σου φερθεί με παλιές οικειότητες. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, σίγουρα είσαι από τα πλάσματα που εκτιμά, οπότε να το κάνεις σύντομα. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  χρειάζεσαι το πρακτικό του πνεύμα, όχι όμως και τον ασταθή χαρακτήρα του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, με αυτό το πλάσμα πάντα θα υπάρχει μια αιώνια αγάπη, οπότε μην περιμένεις άλλο, μίλα του ξεκάθαρα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας θα σε αντιμετωπίσει με έπαρση που θα ενοχληθείς. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σε όλα “ναι” αφού μάλιστα θα είναι και του χεριού σου.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός, η σχέση αυτή θα εξελιχθεί με πολλές εντάσεις, να το ξέρεις.   Κι   αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα σου έλεγα να προσπαθήσεις μετά τις δέκα του μήνα μαζί του. Ο Τοξότης, θα τον δεις πιο παράξενο από ποτέ. Με τον  Αιγόκερω, σε όλα “ναι” γιατί η ζωή θα σου τον φέρει μπροστά σου.  Με τον  Υδροχόο,  παίζει να τον δεις να χτυπάει πρώτος την πόρτα της καρδιάς σου. Και τέλος με τον Ιχθύ, για άλλη μια φορά, θα διαπιστώσεις ότι εκτός από το να σου ταΐσει το συναίσθημα, δεν έχει να σου δώσει κάτι άλλο.

Λέοντα, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό υπάρχει, κυρίως σε σεξουαλικό επίπεδο. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, πιθανόν σε περίπτωση επανασύνδεσης να σε φάει η ρουτίνα του. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  χρειάζεται στρώσιμο αυτός ο άνθρωπος για να μαζεύεται. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, να θυμάσαι ότι δεν είναι πια το αθώο πλάσμα που γνώριζες. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας μαζί μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο όλο. Τόνισέ του το και το ξέρει. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μπορεί μετά τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα να κάνεις πιο συχνή την παρουσία σου στη ζωή του.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας  Ζυγός, σε μια επανασύνδεση, πάντα θα υπάρχουν σκιές τρίτων προσώπων.   Κι   αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, λέμε ναι, αλλά δε θα έχει διάρκεια. Ο Τοξότης, θα σου θέσει θέματα ελευθερίας όπως αυτός την εννοεί και θα σε χαλάσει. Με τον Αιγόκερω, λίγο δύσκολα θα επιβάλλει ο ένας τη γνώμη του στον άλλο.  Με τον  Υδροχόο,  λέμε ναι, αρκεί να είστε σε σχέση ελεύθερη. Και τέλος με τον Ιχθύ, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να τον ρίξεις.

Παρθένε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό υπάρχει, αρκεί να μην κάνεις τις ίδιες υποχωρίσεις που έκανες στο παρελθόν. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, τόλμησε να του πεις πως θα ήθελες το κοινό σας μέλλον. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  θα σε απογοητεύσει για άλλη μια φορά, ο νευρικός του χαρακτήρας. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, να θυμάσαι ότι πάντα θα κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του.Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις αυτό το διάστημα.  Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, τώρα θα μπορέσετε να τολμήσετε να κάνετε υπερβάσεις που κάποτε δεν μπορέσατε.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας  Ζυγός, αντέχεις να ξενοκοιτάει; Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι υπό προϋποθέσεις γιατί θα σε ενοχλεί η αμφιθυμία του. Ο Τοξότης, μετά τις επτά του μήνα, είναι εκμεταλλεύσιμος συναισθηματικά. Με τον Αιγόκερω, θα είναι από τις πιο επιτυχημένες επανασυνδέσεις του μήνα. Με τον  Υδροχόο, δύσκολο να βρείτε σημεία ταύτισης προς το παρόν. Και τέλος με τον Ιχθύ, τώρα θα μπορέσετε να ζήσετε μεγάλες στιγμές. Πάρε την πρωτοβουλία.

Ζυγέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό υπάρχει, όμως να ξέρεις ότι η σχέση αυτή στην αρχή θα έχει πολλές εντάσεις. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, θα σε ενοχλεί που θα θέλει να σε ελέγχει. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  μπορείς να αντέξεις τον έντονο χαρακτήρα του;  Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, λέμε σε όλα “ναι”, ειδικά μετά τις δέκα του μήνα. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, με πολύ διπλωματία θα τον καταφέρεις το μήνα αυτό.   Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, καλύτερα να επικοινωνήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μαζί του.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας  Ζυγός, δεν θα ήταν καλό ταίριασμα την εποχή αυτή γιατί θα βγουν θέματα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, πάντα θα αισθάνεσαι ότι σε περιορίζει. Ο Τοξότης, θα ενοχληθείς από τις εναλλαγές της ψυχολογίας του. Ο Τοξότης θα σου μιλήσει για ζητήματα ανεξαρτησίας.  Με τον  Αιγόκερω, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου, εάν θα κάνεις τις υποχωρήσεις που σου ζητούσε. Με τον Υδροχόο, δεν είναι σε φάση να μαζεύεται σε μία σχέση. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι, αρκεί να βάλετε από την αρχή βάσεις.

Σκορπιέ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό υπάρχει, αλλά ότι αρχίσει τώρα δε θα έχει διάρκεια. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, τώρα μπορείτε να ξανά νιώσετε τον έρωτά σας. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  θα σε απογοητεύσουν πτυχές που δε διόρθωσε ποτέ από το χαρακτήρα του;  Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μπορείς να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δε θα αντέξεις την έπαρσή του.   Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, είναι σε φάση επανεκκίνησης της ζωής του και αφήνει πίσω τα παλιά.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας  Ζυγός, αντέχεις τις απιστίες του; Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, αυτή η σχέση θα είναι πάντα ή του ύψους ή του βάθους. Ο Τοξότης, δε θα σου δώσει τη σταθερότητα που ζητάς. Με τον  Αιγόκερω, ναι αν μπορείς να αντέξεις τις απουσίες του. Με τον  Υδροχόο, αρκεί εσύ να είσαι ο αρχηγός της σχέσης. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι, γιατί το μήνα αυτό ερωτικά είστε από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς.

Τοξότη, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, θα σε δυσκολέψει τις πρώτες ημέρες του μήνα. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, θα είναι μια σχέση ρουτίνας, το ξέρεις. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  και οι δύο θα έχετε πολλές εντάσεις μέχρι να τα βρείτε στο τέλος του μήνα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα σου ζητήσει δεσμεύσεις που δεν μπορείς να προσφέρεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, λέμε σε όλα “ναι”, ειδικά μετά την πρώτη βδομάδα του μήνα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως να είναι γιατί τον έχεις μέσα σου σαν απωθημένο και όχι πραγματικό έρωτα.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός, μόνο σεξουαλικά μπορεί να τα βρείτε. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, η επανασύνδεση δε θα έχει διάρκεια βάθους. Ο Τοξότης, θα τα βρείτε μόνο σε επίπεδο ελεύθερης σχέσης. Με τον  Αιγόκερω, θα χρειάζεται πάντα να καθορίζεις το πρόγραμμά σου βάζοντας πρώτο το δικό του. Με τον  Υδροχόο, σε όλα “ναι” και όσο κρατήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι, γιατί εξακολουθεί να είναι του χεριού σου.

Αιγόκερε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, μάλλον θα έχει κακή εκκίνηση, αφού ο εγωισμός του θα σε καταπιέσει μέχρι να του επιβληθείς. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, τώρα θα μπορέσεις να τον καταφέρεις ειδικά μετά τις επτά του μήνα. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  η σχέση αυτή θα σας κάνει περισσότερο νευρικούς από ότι θα σας ηρεμεί. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, λέμε σε όλα “ναι” γιατί ξέρεις, ότι εσύ πάντα έβαζε όρους στη σχέση αυτή. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, δε θα ήταν σχέση μακράς διάρκειας. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, μετά τις επτά του μήνα μπορείτε να κάνετε καλή αρχή.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός, θα τεθούν θέματα ειλικρίνειας μεταξύ σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, η επανασύνδεση θα συμβεί με πολλές εντάσεις και προς το τέλος του μήνα. Ο Τοξότης, αν μπορείς να γλιτώσεις από τον έρωτά του, θα είναι ευχής έργον. Με τον  Αιγόκερω, πάντα θα υπάρχουν θέματα δυσπιστίας μεταξύ σας. Με τον  Υδροχόο, δε θα έχει διάρκεια μια επανασύνδεση που ούτως ή άλλως δε θα κρατήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, αντέχεις το χαοτικό μυαλό του;

Υδροχόε, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, στο κρεβάτι μπορεί, στα μυαλά όμως όχι. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, μάλλον θα είναι του χεριού σου. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  προκαλείς την τύχη σου να ξέρεις γιατί είναι χάλια τα νεύρα του. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μόνο εάν πας με ένα μονόπετρο στο χέρι και δημόσια δήλωση μετάνοιας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, σε όλα “ναι” αν και δε θα αντέξει να του κλέβεις τη δόξα. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα σε κουράσουν οι υπερ-αναλύσεις του.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός, και οι δύο θα κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, αντέχεις τη χειριστική συμπεριφορά του;  Ο Τοξότης, σου ταιριάζει καλύτερα αλλά ο χαρακτήρας του δε θα σου δώσει σταθερότητα. Με τον  Αιγόκερω, προκαλείς την τύχη σου με τόσα καντάρια σοβαρότητας. Με τον  Υδροχόο, αν η σχέση αυτή είναι περισσότερο φιλική από ότι ερωτική κι όσο κρατήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ σε όλα “ναι” αφού θα σε βγάζει από ότι σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα.

Ιχθύ, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό, μάλλον θα γίνει εάν δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις μαζί του μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Εάν σε γοητεύει η σταθερότητα ενός Ταύρου, δε θα σε ικανοποιεί η φαντασία του. Αν  η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν  Δίδυμο,  σύντομα θα καταλάβεις ότι αυτά που σε χάλαγαν συναισθηματικά ισχύουν ακόμα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ίσως να θέλει να φτιάξει με άλλο πρόσωπο τη ζωή του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να εξάψεις τη φαντασία του σεξουαλικά και όχι μόνο. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ναι τώρα μπορείς να τον πλησιάσεις που είναι συναισθηματικά ευαίσθητος.  Αν ο κρυφός σου πόθος είναι   ένας  Ζυγός, ίσως εάν τον αιφνιδίαζες με ξεκάθαρες απόψεις σχετικά με το τι θα ήθελες από αυτόν. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, λέμε σε όλα “ναι” αφού ξεκινήσεις να τον δελεάζεις με σεξουαλικούς υπαινιγμούς.  Ο Τοξότης, δε θα σου δώσει μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Με τον  Αιγόκερω, θα σε έχει για μεγάλο διάστημα να του αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Με τον  Υδροχόο, θα τα βρείτε μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες, αρκεί να τον βρεις στα μέρη που συχνάζει. Και τέλος με τον Ιχθύ δύσκολα θα αποσιωπηθούν οι διαφορές στον τρόπο που ζείτε.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!