Κάρμα και Δόξα


Ένα από τα σημαντικότερα πεδία στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι ατό που λέμε αν «έχει άστρο», αν είναι κοντά στην διασημότητα και την επιτυχία.

Δεν είναι οπωσδήποτε αυτοσκοπός το να γίνει κάποιος πετυχημένος, ίσως μάλιστα η επιδίωξη της δόξας να συνιστά από μόνη της κακό κάρμα, γιατί είναι συνυφασμένη με τον εγωισμό.

Ωστόσο κάποια στιγμή στη ζωή – ή μάλλον στον κύκλο των ζωών – ενός ανθρώπου, έρχεται και αυτή η ώρα. Η ώρα που πρέπει να δοκιμαστεί και μέσα από θετικές εξελίξεις, τουλάχιστον όπως τις εννοούμε εμείς οι άνθρωποι.

Βέβαια ακούγεται λίγο περίεργο να λέμε για δοκιμασία μέσα από ένα θετικό γεγονός, η αλήθεια όμως είναι πως οι δοκιμασίες κρύβονται παντού. Ένας επιτυχημένος άνθρωπος που δεν ξέρει να διαχειριστεί την επιτυχία του, που θα αφεθεί στην αλαζονεία, θα πάρει πολύ σκληρό μάθημα.

Ωστόσο, υπάρχει άραγε τρόπος να «διαβάσουμε» σε έναν γενέθλιο χάρτη τις ενδείξεις μιας επιτυχημένης ζωής, άρα και μιας καρμικής διεξόδου;

Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές η Σελήνη σε έναν γενέθλιο χάρτη μπορεί να αποκαλύψει μια τέτοια πιθανότητα. Η Σελήνη δείχνει το πόσο δημοφιλείς μπορεί να είμαστε και τον τρόπο που οι άλλοι ανταποκρίνονται σ’ εμάς.

Κάποιοι ερευνητές αστρολόγοι μελέτησαν 150 ωροσκόπια διασήμων, από διάφορους κλάδους που παρέχουν φήμη και δόξα σε αυτήν την ζωή, βρήκαν ότι είχαν Σελήνη στον 11ο Οίκο, που σχετίζεται με τον Υδροχόο και την πρωτοπορία.

Μια Σελήνη η οποία είναι έντονα κινητική σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, σχηματίζει πολλές όψεις, είναι επίσης δείγμα σίγουρης επιτυχίας. Οι πλανήτες που συμμετέχουν θετικά σε χορογραφία με την Σελήνη δείχνουν και τον τομέα της επιτυχίας.

Τρίγωνα με τον Δία δίνουν διάσημους εξερευνητές ή δασκάλους, με τον Άρη μεγάλους αθλητές, με τον Ποσειδώνα η φήμη σχετίζεται με την τέχνη και ειδικά την ζωγραφική και τον κινηματογράφο.

Όμως, σύμφωνα πάντα με την στατιστική μελέτη πολλών γενέθλιων ωροσκοπίων, ο 5ος και ο 9ος οίκος είναι πολύ σημαντικές θέσεις. Αν κάποιος έχει εκεί την Σελήνη του μπορεί να επιτύχει πολλά και να αναγνωριστεί.

Οι Πλανήτες δίνουν δόξα

Εκτός από τη Σελήνη, όλοι οι πλανήτες, και οι προσωπικοί και οι συλλογικοί, δείχνουν αν είμαστε προορισμένοι από την επιλογή που κάναμε πριν ενσαρκωθούμε για να παίξουμε τον ρόλο του διάσημου.

Έτσι, Για παράδειγμα, μια προσωπικότητα που έχει είτε Ερμή είτε Αφροδίτη ή Ποσειδώνα στον 5ο Οίκο είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθεί με το θέατρο, το σινεμά και την μουσική και όχι μόνον να ασχοληθεί, αλλά να αποκτήσει και φήμη.

Αν κάποιος έχει την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή του στον 5ο οίκο, μπορεί να διαπρέψει στον κόσμο του θεάματος.

Ωστόσο φήμη μπορεί να προέρθει και από ένα έγκλημα. Δεν είναι σπάνιο στους γενέθλιους χάρτες διάσημων εγκληματιών να βρούμε έναν Κρόνο ή έναν Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο των Μυστικών και των περίεργων έξεων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!