Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ

Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η εγκράτεια στον ενθουσιασμό, είναι κάτι που επιβάλλεται, ειδικά αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον Κρόνο, απαντάς με Κρόνο. Δηλαδή, μη δείξετε αδυναμία στα προβλήματα, αλλά να φέρεστε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και με “καλυμμένη”αυστηρότητα για να αντεπεξέλθετε στο βάρος των περιστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εικόνα σας δέχεται περίεργες επιρροές και σοβαρές αλλαγές . Το ίδιο και ο χώρος καριέρας. Φροντίστε να αποδεχτείτε τις αλλαγές με ψυχραιμία, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποβάλλετε την αρνητικότητα που σας διακατέχει κατά διαστήματα, καθώς και το πείσμα που προβάλλετε όταν σας προτείνουν μεγάλες αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, οι αλλαγές, είναι στο “παιχνίδι”αυτόν τον καιρό.

ΛΕΩΝ

Ο καιρός, δεν είναι και πολύ κατάλληλος για “χαριτωμενιές”, αντιθέτως, μια σοβαρή προσέγγιση, είναι η καταλληλότερη μέθοδος για επίτευξη στόχων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορθή κρίση είναι αυτό που επιβάλλεται να ορίσει τώρα, τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Αποφύγετε να γίνετε “ένα”με την στενοχώρια και “πλεύστε”προς την ελπίδα.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας είναι σαν να περνάτε “δίκη”με αυστηρούς δικαστές. Η σοβαρότητα της αντιμετώπισης των όσων ζείτε, χρειάζεται σοφία και όχι πεσιμισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις που ακόμη κι εσάς σας “πνίγουν”. Η ικανότητα σας να ξεπερνάτε τα προβλήματα με υπομονή, βρίσκει τώρα το κατάλληλο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά, είναι η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητα. Πρόκειται για δυο εποικοδομητικές συμβουλές. Μη βιάζεστε για το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πειθήνιος λόγος σας, είναι αρκετός για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε, ακόμη και το πλέον δύσκολο έργο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον ήρεμο αλλά και σταθερό λόγο σας και θα ζήσετε “θαύματα”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνήθεια που έχετε να “βαφτίζετε”όλον τον κόσμο “φίλους”, πολλές φορές έχει αποβεί ζημιογόνα. Το νου σας στα κρυφά και το παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΣ

Αναθεωρείστε τις φιλίες και τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποια άτομα θα είναι εξαιρετικά θετικά δίπλα σας, αλλά θα έχετε και ζημιές από άλλους,που δεν έχετε αντιληφθεί.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:41′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν να κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u