Σύνοδος Άρη-Κρόνου, Όταν ο περιορισμός λειτουργεί προστατευτικά !!!


Η λέξη που κυριαρχεί στην ζωή μας αυτές τις ημέρες, εκτός από τον περιορισμό, είναι η πειθαρχεία, μια λέξη που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω μας εκτός από αναγκαία και ικανή συνθήκη μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια, όσο και αν κάποιες στιγμές δεν μας αρέσει αφού έρχεται κόντρα στην φύση μας που αναζητά την δράση.

Ιδιαίτερα τώρα που ο πλανήτης της δράσης Άρης έχει μπει στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που του αρέσει να ανατρέπει οτιδήποτε θεωρεί παλιό και κατεστημένο αυτό μπορεί να φαντάζει πιο δύσκολο, ή μήπως όχι;

Στις 31/03 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή δεν είναι άλλη με ένα πλανήτη που δεν ταιριάζει καθόλου στην φύση του Άρη, τον Κρόνο (0ο 40’), μια όψη που χαρακτηρίζεται ως φρένο γκάζι, αφού η φόρα και η βιασύνη του Άρη πέφτει πάνω στον Κρόνο ο οποίος τον αναγκάζει να κάνει ένα βήμα πίσω και πολλές φορές τον προσγειώνει απότομα αναγκάζοντας τον να λειτουργήσει με σύνεση, πειθαρχία και υπομονή, έτσι με αυτό τον τρόπο γίνεται η ζώνη ασφαλείας.

Ο σκοπός της όψης συνόδου αυτές τις ημέρες είναι ένας, να μας βοηθήσει να συμπεριφερόμαστε με ωριμότητα, η δράση μας να είναι στοχευμένη  και πάνω από όλα να συμπεριφερθούμε έχοντας ως βασική μας προτεραιότητα το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα. ).

Η επιρροή της όψης συνόδου Άρη – Κρόνου ισχύει για  10 ημέρες +/- .

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις απαιτεί να δείτε με σοβαρότητα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να γίνετε πιο αυστηροί απέναντι τους, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια μελλοντική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα πρέπει να σχεδιάσετε με μεγάλη προσοχή τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις φιλοδοξίες σας καλείστε να δώσετε σχήμα και μορφή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Αυτό όμως που ζητά από εσάς η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο είναι να μην βιαστείτε και να μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας, έστω και αν αυτή τη στιγμή φαίνεται κάποια πράγματα να καθυστερούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι είναι συγκρατημένη αισιοδοξία. Άλλωστε η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου μόνο τροχοπέδη δεν αποτελεί για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να δρομολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πάνω σε σταθερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και τις οικονομικές σας συνεργασίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να διαπραγματευτείτε από την αρχή τους όρους μιας συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή τη χρονική περίοδο η αυτοπεποίθηση σας χρειάζεται τονωτικές ενέσεις.

ΛΕΩΝ

Με άλλη ματιά θα πρέπει να δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να βάλετε όρια ή να γίνετε πιο αυστηροί σε αυτές. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς πολλές φορές η γενναιοδωρία σας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης τόσο από τους δικούς ανθρώπους όσο και από συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την υπομονή σας για τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας θα δοκιμάσει αυτές τις ημέρες η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς όμως δεν έχετε να φοβάστε τίποτα αφού είστε από τους ανθρώπους που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αναλωθείτε σε ανούσιες λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από καιρό εσείς οι Ζυγοί ανήκετε στην ομάδα των ευνοημένων του πλανητικού σκηνικού. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δείτε την σχέση σας με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο πιο σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας θα πρέπει να δώσετε εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό για εσάς δεν είναι δύσκολο αφού ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε είναι μεθοδικός. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να βάλετε και όρια στους αγαπημένους σας οι οποίοι ξέρουν πως ότι και να γίνει θα μπείτε μπροστά για να τους υπερασπιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές φορές οι φίλοι σας, ζητάνε από εσάς να τους βοηθήσετε να βρούνε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. Αυτή τη στιγμή όμως δεν χρειάζεται να αναλωθείτε σε περιττές συζητήσεις αλλά οι συμβουλές σας να είναι στοχευμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να φτιάξετε την διάθεση σας είναι κάνοντας αγορές.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα λειτουργήσει προστατευτικά για το πορτοφόλι σας, αφού θα σας αποτρέψει από περιττές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας για δράση αυτές της ημέρες θα βρεθεί σε μετωπική σύγκρουση με τους περιορισμούς του Κρόνου. Αυτό όμως έχει και τα καλά του, αφού η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο σας προστατεύει από βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις οι οποίες στο τέλος θα λειτουργούσαν σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες κινήσεις σας σκέφτεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Αφού αποφασίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, μελετήστε με προσοχή τα βήματα σας και μην βιαστείτε να μπείτε σε δράση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!