Σύνοδος Άρη-Κρόνου, Όταν ο περιορισμός λειτουργεί προστατευτικά !!!


Η λέξη που κυριαρχεί στην ζωή μας αυτές τις ημέρες, εκτός από τον περιορισμό, είναι η πειθαρχεία, μια λέξη που στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω μας εκτός από αναγκαία και ικανή συνθήκη μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια, όσο και αν κάποιες στιγμές δεν μας αρέσει αφού έρχεται κόντρα στην φύση μας που αναζητά την δράση.

Ιδιαίτερα τώρα που ο πλανήτης της δράσης Άρης έχει μπει στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που του αρέσει να ανατρέπει οτιδήποτε θεωρεί παλιό και κατεστημένο αυτό μπορεί να φαντάζει πιο δύσκολο, ή μήπως όχι;

Στις 31/03 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή δεν είναι άλλη με ένα πλανήτη που δεν ταιριάζει καθόλου στην φύση του Άρη, τον Κρόνο (0ο 40’), μια όψη που χαρακτηρίζεται ως φρένο γκάζι, αφού η φόρα και η βιασύνη του Άρη πέφτει πάνω στον Κρόνο ο οποίος τον αναγκάζει να κάνει ένα βήμα πίσω και πολλές φορές τον προσγειώνει απότομα αναγκάζοντας τον να λειτουργήσει με σύνεση, πειθαρχία και υπομονή, έτσι με αυτό τον τρόπο γίνεται η ζώνη ασφαλείας.

Ο σκοπός της όψης συνόδου αυτές τις ημέρες είναι ένας, να μας βοηθήσει να συμπεριφερόμαστε με ωριμότητα, η δράση μας να είναι στοχευμένη  και πάνω από όλα να συμπεριφερθούμε έχοντας ως βασική μας προτεραιότητα το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα. ).

Η επιρροή της όψης συνόδου Άρη – Κρόνου ισχύει για  10 ημέρες +/- .

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις απαιτεί να δείτε με σοβαρότητα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να γίνετε πιο αυστηροί απέναντι τους, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια μελλοντική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα πρέπει να σχεδιάσετε με μεγάλη προσοχή τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις φιλοδοξίες σας καλείστε να δώσετε σχήμα και μορφή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Αυτό όμως που ζητά από εσάς η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο είναι να μην βιαστείτε και να μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας, έστω και αν αυτή τη στιγμή φαίνεται κάποια πράγματα να καθυστερούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι είναι συγκρατημένη αισιοδοξία. Άλλωστε η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου μόνο τροχοπέδη δεν αποτελεί για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να δρομολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πάνω σε σταθερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και τις οικονομικές σας συνεργασίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να διαπραγματευτείτε από την αρχή τους όρους μιας συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή τη χρονική περίοδο η αυτοπεποίθηση σας χρειάζεται τονωτικές ενέσεις.

ΛΕΩΝ

Με άλλη ματιά θα πρέπει να δείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να βάλετε όρια ή να γίνετε πιο αυστηροί σε αυτές. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς πολλές φορές η γενναιοδωρία σας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης τόσο από τους δικούς ανθρώπους όσο και από συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την υπομονή σας για τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας θα δοκιμάσει αυτές τις ημέρες η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο χώρο της εργασίας σας. Εσείς όμως δεν έχετε να φοβάστε τίποτα αφού είστε από τους ανθρώπους που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αναλωθείτε σε ανούσιες λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από καιρό εσείς οι Ζυγοί ανήκετε στην ομάδα των ευνοημένων του πλανητικού σκηνικού. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δείτε την σχέση σας με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο πιο σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας θα πρέπει να δώσετε εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό για εσάς δεν είναι δύσκολο αφού ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε είναι μεθοδικός. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να βάλετε και όρια στους αγαπημένους σας οι οποίοι ξέρουν πως ότι και να γίνει θα μπείτε μπροστά για να τους υπερασπιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές φορές οι φίλοι σας, ζητάνε από εσάς να τους βοηθήσετε να βρούνε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. Αυτή τη στιγμή όμως δεν χρειάζεται να αναλωθείτε σε περιττές συζητήσεις αλλά οι συμβουλές σας να είναι στοχευμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να φτιάξετε την διάθεση σας είναι κάνοντας αγορές.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα λειτουργήσει προστατευτικά για το πορτοφόλι σας, αφού θα σας αποτρέψει από περιττές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σας για δράση αυτές της ημέρες θα βρεθεί σε μετωπική σύγκρουση με τους περιορισμούς του Κρόνου. Αυτό όμως έχει και τα καλά του, αφού η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο σας προστατεύει από βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις οι οποίες στο τέλος θα λειτουργούσαν σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες κινήσεις σας σκέφτεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Αφού αποφασίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, μελετήστε με προσοχή τα βήματα σας και μην βιαστείτε να μπείτε σε δράση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u