Ο Άρης στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το αίσθημα πίεσης  που όλοι μας νιώθαμε, από τον πλανητικό συνωστισμό που υπήρχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Αιγόκερω, αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί αφού ένας ακόμα πλανήτης αποχωρεί από αυτό και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άρη, ο οποίος ήταν και αυτός που κατά τη διάρκεια της παραμονής του πυροδότησε τα γεγονότα που βιώνουμε όλοι μας από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Άρης, θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 30/03 στις 10:43 μ.μ. όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13/05 στις 07: 16 π.μ.

Αυτό που χαρακτηρίζει τον Άρη στη ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου είναι τα ανθρωπιστικά του ιδεώδη, το ενδιαφέρον του για τα κοινά και τους αδυνάτους , η επιθυμία του για ανατροπή καθώς πιστεύει ότι μπορεί  να κάνει τα πάντα για το κοινωνικό συμφέρον, ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητικός σε ότι έχει να κάνει με την επιστήμη, την ιατρική, την τεχνολογία και τις εφευρέσεις, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο.

Τα προβλήματα με αυτό τον Άρη ξεκινάνε όταν μπαίνει στην διαδικασία της πρακτικής εφαρμογής, καθώς οι ανατρεπτικές του ιδέες και το γεγονός ότι δεν αλλάζει τις απόψεις τους μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις  όταν πάρει στα χέρια του εξουσία, γι’ αυτό πολλές φορές αυτός ο Άρης είναι πιο σκληρός από τον Άρη στον Αιγόκερω, ενώ δεν διστάζει να γίνει και προκλητικός στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι πάει κόντρα στο κατεστημένο το οποίο προσπαθεί να ανατρέψει, καθόλου τυχαίο άλλωστε που όλα τα κινήματα σε – ισμός ανήκουν στην ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής παραμονής του θα δούμε τόσο το αυστηρό του πρόσωπο, όσο και το ανατρεπτικό κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα επιστήμης και τεχνολογίας που απασχολούν όλους μας αυτή την εποχή, ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις οι ανατροπές που θα φέρει θα έχουν θετικό πρόσημο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες), ενώ ιδιαίτερα πιεστική θα είναι για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο ζώδιο του Υδροχόο οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 31/03 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (0ο 40’), θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις κινήσεις τους μιας και τα λάθη δεν συγχωρούνται.
  • Στις 07/04 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (5ο 22’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα σε προκλητικές συμπεριφορές.
  • Στις 11/05 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (28ο 44’), θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Ενώ από τις 03/04 έως τις 09/05 θα έχει ένα ανοιχτό τρίγωνο με την Αφροδίτη, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τις προσωπικές σχέσεις τόσο των ζωδίων του Αέρα (Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων) όσο και για των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Το κοινωνικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί αφού βασικό σας μέλημα θα είναι το καλό του συνόλου. Στην προσπάθεια σας αυτή, είναι πιθανό τις πρώτες ημέρες της παραμονής του, να είστε απόλυτοι και αυστηροί στις απόψεις σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας θα πάρετε εσείς οι Ταύροι.
Η επιτυχία θα έρθει μόνο αν προχωρήσετε σε σοβαρές και σωστά μελετημένες κινήσεις, καθώς τα λάθη αυτή τη χρονική περίοδο δεν επιτρέπονται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να κρατήσετε τις αποστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο θετική θα είναι για εσάς η παρουσία του πλανήτη της δράσης Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε σε αλλαγές των επαγγελματικών σας σχεδίων και θα σχεδιάσετε το μέλλον βρίσκοντας νέες διαδρομές, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα πρόγραμμα σπουδών μέσω διαδικτύου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις οικονομικές σας συνεργασίες θα αναγκαστείτε να δείτε από την αρχή εσείς οι Καρκίνοι. Πολλοί από εσάς μπορεί να γίνεται πιο σκληροί στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις, ενώ άλλοι είναι πιθανό να αναγκαστούν να συμφωνήσουν με πιο αυστηρούς όρους. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να ενεργοποιήσει την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να πάρετε δυναμικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με τον / την σύντροφο σας ή μιας συνεργασίας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να χρειαστεί να συμβιβαστείτε στους όρους που θα σας βάλει η απέναντι πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδο έντονου άγχους ξεκινά για εσάς τους Παρθένους, κυρίως σε ότι αφορά την δουλειά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους για να το διαχειριστείτε, αποφεύγοντας τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και γυμναστικής.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ θα γίνει η πηγή της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα θέματα σπιτιού και της οικογένειας σας θα πιεστείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί, ενώ πολλές φορές θα αναγκαστείτε να έρθετε και αντιμέτωποι με τα συναισθήματα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μέσα από το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση στην επικοινωνία θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η επικοινωνία όμως σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και διάλογο, και όχι εμμένω στις απόψεις μου μόνο και μόνο για να γίνει το δικό μου, ούτε συμπεριφέρομαι προκλητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας θα γίνεται εσείς οι Αιγόκεροι, με αποτέλεσμα πολλές φορές τους κάνετε να ασφυκτιούν. Ενώ στην προσπάθεια σας να αποκτήσετε την εύνοια τους είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις αγορές μέσω διαδικτύου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο ενεργητική περίοδος ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας για εσάς τους Υδροχόους. Η ανάγκη σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να αλλάξετε πολλές από τις παγιωμένες καταστάσεις γύρω σας αρχικά θα πέσει πάνω στην αντίσταση του Κρόνου απαιτεί από εσάς να είστε σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε και για τις αποφάσεις που έχετε πάρει και για τον τρόπο δράσης σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας αλλά και αρκετού άγχους θα ξεκινάει για εσάς τους Ιχθύες. Αυτό οφείλεται κυρίως στην επιθυμία σας να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων και γι’ αυτό αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν έρωτες από απόσταση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u