Astrotip ημέρας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020


Κριός

Ακόμα και τα πιο δύσκολα που φέρνει η ζωή, αν έχετε καλή διάθεση μπορείτε να τα επιλύσετε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν σήμερα τη διάθεση αυτή που θα σας κάνει πιο αποτελεσματικούς με ότι καταπιαστείτε.

Ταύρος

Επειδή είναι ανέφικτο να μπορέσετε να λύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν σε μία μέρα, σήμερα βρείτε το χρόνο για να μπορέσετε να αποδράσετε από τα της καθημερινότητάς, κάνοντας κάποια πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Δίδυμοι

Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, είτε υπό μορφή μπόνους, είτε γιατί κάποιος δικός σας άνθρωπος σας τα δίνει υπό μορφή δώρου. Το ζήτημα είναι να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε χρέη σας και όχι να τα σπαταλάτε σε άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Οι τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, που σημαίνει ότι εάν αφοσιωθείτε στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας, θα σας ανοιχτούν τα μονοπάτια που χρειάζεται να ακολουθήσετε από μόνα τους.

Λέων

Μην αποσπάστε από αυτό που έχετε βάλει σκοπό να πραγματοποιήσετε, με ότι κι αν προσπαθεί να σας αποθαρρύνει, στο να μη δοκιμάσετε την τύχη σας. Οι τύχη ευνοεί  τους τολμηρούς και τους αποφασισμένους να αλλάξουν την κατάσταση που επικρατεί.

Παρθένος

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και ακολουθείτε τη ρουτίνα της μέρας. Τώρα επικοινωνιακά τουλάχιστον, θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα έχουν να σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες ή ιδέες, για τα επόμενα βήματά σας σε επίπεδο ζωής.

Ζυγός

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές να λύσετε διαφορές ή κληρονομικές εκκρεμότητες αν υπάρχουν, να τα βρείτε με σχέσεις συγγενικές, που για αρκετό χρονικό διάστημα είχαν διαταραχθεί.

Σκορπιός

Μερικοί άνθρωποι, μπορεί να σας δείχνουν τη συμπάθειά τους, ή να σας έχουν δηλώσει ότι είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν, όμως φορούν απέναντί σας ένα προσωπείο και αν το ψάξετε δεν φημίζονται για την ειλικρίνειά τους.

Τοξότης

Την τάση φυγής που θα νιώθετε σε κάποιες στιγμές σήμερα,  από όλους και από όλα, μετατρέψτε τη σε πείσμα των καιρών και συνεχίστε να προσπαθείτε να επιλύσετε υποθέσεις που χρονίζουν και αφορούν εσάς με πρόσωπα συγγενικά, ή κάποιους συνεργάτες σας, με ή χωρίς τη βοήθειά τους.

Αιγόκερως

Μην εξιδανικεύετε τους ανθρώπους έτσι εύκολα, μόνο και μόνο επειδή σας φαίνονται συμπαθείς δεκτικοί και λένε κολακευτικά σχόλια για εσάς. Μπορεί πίσω από όλα τα παραπάνω, να κρύβουν τα δικά τους συμφέροντα, έναντι των δικών σας.

Υδροχόος

Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις και πρόσωπα που σας δημιουργούν θέματα, μπλοκάροντας τη συνέχεια της εξέλιξής σας αλλά και σας επηρεάζουν άσχημα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Δώστε σήμερα προσοχή στην αφηρημάδα αλλά και σε στιγμές που μπορεί να εκνευριστείτε, εάν πχ οδηγείτε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μικρών ατυχημάτων από απροσεξία ή παράληψη.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!