Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει για πολλά πράγματα αξέχαστο, ένα από αυτά είναι η έλλειψη ανεμελιάς που μας διακατέχει. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του μας δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας με την ανάλογη σοβαρότητα.

Ένα από αυτά τα κομβικά σημεία είναι η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20/07 για 2η φορά στο ζώδιο του Καρκίνου, λίγο πριν ολοκληρωθούν τα φετινά γενέθλια των Καρκίνων στις 20:32 μ.μ., για άλλη μια φορά θα τονίσει την ανάγκη που έχουμε να νιώθουμε συναισθηματικά ασφαλείς, να προστατεύουμε τα του οίκου μας, ενώ για πολλοστή φορά στο επίκεντρο της προσοχής μας θα βρεθούν τα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας.

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου  πραγματοποιείται στην 28ο26’ του Καρκίνου, επηρεάζει κυρίως του εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στη 26ο 36’ του Παρορμητικού Αιγόκερω, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πειθαρχεία, την εξουσία, την αφοσίωση στους στόχους, και το αίσθημα του δικαίου.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη τόσο ξεχωριστή;

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη πραγματοποιείται στον 7ο  Ηλιακό οίκο,  για τους περισσότερους από εμάς ότι αυτή η χρονική περίοδος θα μπορούσε να είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός περιορισμός, η παρουσία του ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη αντίθεσης που σχηματίσει λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη.

Θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε σε σχέσεις  ή συνεργασίες με αρκετούς περιορισμούς, για παράδειγμα σε προσωπικό επίπεδο είτε να μην μπορούμε να εκφραστούμε όπως θα θέλαμε, είτε να είναι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας  ή να υπάρχουν άλλοι λόγοι που μας εμποδίζουν να είμαστε όσο κοντά θέλουμε.

Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, να αναλάβουμε νέες ευθύνες οι οποίες θα μας αγχώσουν ή να πρέπει να λειτουργήσουμε ακολουθώντας τις οδηγίες άλλων.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον 12ο οίκο και πάνω στην ακμή του Ωροσκόπου θέλει να μας πει ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω μας, και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, οι οποίες το πιθανότερο είναι να ενισχύσουν όσους κινούνται δίπλα σε ισχυρά πρόσωπα.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ποσειδώνας με την Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές ψευδαισθήσεις και τις οικονομικές απάτες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί μέχρι την Πανσέληνο, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ερμή είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις αλλά και αρκετές εντάσεις στην καθημερινή μας ζωή, το οποίο θα το δούμε πολύ έντονα και στους δρόμους ιδιαίτερα από τον τρόπο που θα οδηγούν οι περισσότεροι.

Τα θετικά σημεία αυτής της Νέας Σελήνης είναι η όψη εξάγωνου που σχηματίζει για 3η φορά ο Ερμής με τον Ουρανό, μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τις πιο εκκεντρικές μας ιδέες αλλά και να αλλάξουμε την στάση μας απέναντι στα πράγματα, αλλά και η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη, η οποία θα μας σπρώξει να εξωτερικεύσουμε πιο εύκολα τα συναισθήματα μας.

Σε ότι αφορά το θέμα του Κορωνοϊου , θα αρχίσουμε να βλέπουμε την κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα στην καθημερινή μας ζωή, ενώ οι επιστήμονες από την πλευρά τους θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη με το χρόνο στο διπλό μέτωπο που αφορά τα φάρμακα και το εμβόλιο.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 4ο 18’ του Καρκίνου και ο Ωροσκόπος της είναι στην 2ο 28’ του Αιγόκερω, αφορά ιδιαίτερα τους εκπροσώπους που Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγού, Αιγόκερους) και επειδή τροπικά κοντά σε αυτή τη μοίρα είχαν προηγηθεί η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου του 2019, η Ηλιακή Έκλειψη του Δεκεμβρίου του 2019 και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου του 2020, απαιτεί από αυτή την ομάδα των ανθρώπων να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Συμπεριφέρομαι με υπευθυνότητα, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν, και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να επηρεαστεί από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια ώστε να μην απογοητευτώ, και πάνω από όλα θα πρέπει να γνωρίζω ότι οι σχέσεις που θα δημιουργήσω μπορεί να μην είναι όσο συναισθηματικές θα ήθελα, θα έχουν όμως διάρκεια στο χρόνο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα θα αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Φυσικά θα αναγκαστείτε να βάλετε αρκετούς περιορισμούς στους δικούς σας ανθρώπους, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ρυθμοί της ζωής σας κάθε άλλο παρά ήρεμοι θα είναι από εδώ και στο εξής. Γι’ αυτό και θα αναγκαστείτε να δίνετε άμεσες λύσεις χωρίς να χρονοτριβείτε μιας και οι υποχρεώσεις που θα έχετε θα είναι από εδώ και στο εξής πολλές και ο χρόνος σας αρκετά περιορισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα αυτές τις ημέρες, όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία θα το καταφέρετε έστω και αν γνωρίζετε εξ’ αρχής ότι δεν θα έχετε μεγάλα οικονομικά οφέλη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας φέρνει ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς τους Καρκίνους. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι ήρθε η στιγμή να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να προχωρήσετε σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θα είναι ισχυρές και προς όφελος σας, ενώ θα αναγκαστείτε να αφήσετε πίσω σας όσες κρατάγατε μόνο για συναισθηματικούς λόγους.

ΛΕΩΝ

Αρκετό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Από την μια πλευρά οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές, ενώ από την άλλη πλευρά έχετε να αντιμετωπίσετε και αρκετό παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα αναγκαστείτε για λίγο καιρό να κρατήσετε μυστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι καθώς ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον θα έρθετε πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που ξέρετε πολύ καλά πλέον είναι ότι η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές προσωπικές θυσίες. Μια από αυτές είναι και ο ελεύθερος σας χρόνος ο οποίος από εδώ και στο εξής θα είναι αρκετά περιορισμένος εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σταθερές βάσεις είστε έτοιμοι να βάλετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερη σοβαρότητα και να μην σας ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Όσοι από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις στις οποίες θα αναγκαστείτε να είστε συνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για πολλοστή φορά θα δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο εσείς οι Αιγόκεροι τόσο στους αγαπημένους σας όσο και στους συνεργάτες σας. Και αυτό γιατί απαιτείτε από αυτούς να είναι συνεπείς τόσο απέναντι σας όσο και απέναντι στις υποχρεώσεις τους ,δίνοντας πρώτα εσείς το παράδειγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πολλές ευθύνες στο χώρο της δουλειάς σας και η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει. Για να ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να αφήσετε πίσω σας τις υποχρεώσεις της καθημερινής σας ζωής. Η λύση για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας είναι να φύγετε λίγες ημέρες διακοπές.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες υποχρεώσεις υπόσχεται ότι θα φέρει στην ζωή σας η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο  Ηλιακό σας οίκο. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή ότι ένα χαρούμενο γεγονός θα τους φέρει νέες υποχρεώσεις. Ενώ άλλοι θα πρέπει να δείξουν το πιο σοβαρό τους πρόσωπο εάν θέλουν να γίνουν αποδεκτοί από τον κύκλο ισχυρών προσώπων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!