Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Κρόνου, Έτοιμοι για νέες ευθύνες !!!


Τα κοινά σημεία σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας είναι ότι η επιβράβευση τους κάνει χαρούμενους, ενώ η ευθύνη τους δυσκολεύει.

Αυτές οι δύο έννοιες όσο ασύμβατες και αν φαίνονται μπορούν πολύ συχνά να είναι το αποτέλεσμα η μιας της άλλης. Στην Αστρολογία άμεσα συνδεδεμένος με την λέξη ευθύνη είναι ο Κρόνος και οι όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες.

Στις 20/07, λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη του μήνα, ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης θα πιεστούμε να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες στο χώρο της εργασίας μας ή να έρθουμε αντιμέτωποι με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις των επιλογών μας στην προσωπική μας ζωή, θα αναγκαστούμε να δώσουμε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Θα λειτουργήσουμε ακολουθώντας κανόνες και όρους Τρίτων προσώπων, να είμαστε συνεπείς, θα νιώσουμε ότι ο ελεύθερος χρόνος μας ξαφνικά συρρικνώνεται, αρκετοί θα υποχρεωθούν να αφήσουν πίσω την ανεμελιά τους, ενώ οι προσωπικές σχέσεις που θα προκύψουν θα είναι σχέσεις είτε με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είτε θα βασίζονται στο κοινό συμφέρον.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα  επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η δικαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια θα έρθει με τη μορφή νέων ευθυνών. Εσείς όμως οι Κριοί είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα, οπότε όχι μόνο δεν θα σας τρομάξουν, το αντίθετο θα σας γεμίσουν με ικανοποίηση, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι ο ελεύθερος σας χρόνο θα εξαφανιστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Την διαδρομή που θα ακολουθήσετε για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα σχεδιάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Και φυσικά, όπως πολύ καλά ξέρετε, η επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, αφοσίωση στους στόχους και πειθαρχία, στοιχεία τα οποία έτσι και αλλιώς έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Όσοι από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) θα αναγκαστείτε να είστε συνεπείς εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε, ενώ άλλοι, θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να μην σας δώσει τα οικονομικά αποτελέσματα που εσείς θέλετε, μακροπρόθεσμα όμως θα είναι προς όφελος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να νιώσετε τη διάθεση σας λίγο πεσμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απέναντι στις προσωπικές σας επιλογές θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αναλάβετε την ευθύνη των  επιλογών στην προσωπική σας ζωή, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να ξεκινήσετε μια συνεργασία στην οποία θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες άλλων. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΛΕΩΝ

Σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και κάτω από τους όρους που θα σας βάλουν οι άλλοι θα αναγκαστείτε να δουλέψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Το γεγονός αυτό από την μια πλευρά θα ενισχύσει το άγχος σας, από την άλλη πλευρά όμως θα σας βοηθήσει να γίνεται αποδοτικοί κάτω από πίεση. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την υγεία σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο  και θα καταφέρετε να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ποιο αυστηρά κριτήρια θα αρχίσετε να επιλέγετε τους φίλους σας από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι. Αυτό θα λειτουργήσει προστατευτικά για εσάς αφού θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να μην σας χαϊδεύουν τα αυτιά, ωστόσο, μέσα από την κριτική τους θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και να εξελιχθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Για άλλη μια φορά θα βρεθείτε εσείς οι Ζυγοί ανάμεσα στο δίλλημμα καριέρα ή οικογένεια. Κάτω από την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα πιεστείτε από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε ενοχές καθώς δεν θα μπορείτε να αφιερώνετε στους αγαπημένους σας το χρόνο που εσείς θέλετε. Το μάθημα που για μια ακόμη φορά έρχεται να σας δώσει αυτή η όψη είναι, βάλτε ξεκάθαρες προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να ακολουθήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Βασική προϋπόθεση όμως για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να δουλέψετε σκληρά, χωρίς αυτή τη φορά να αφήσετε πίσω τα θέλω εξαιτίας φθηνών δικαιολογιών ή εξαιτίας του φόβου σας για το άγνωστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η επιθυμία σας να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία θα σας ωθήσει να μειώσετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις μιας και γνωρίζετε ότι  είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της καριέρας σας. Από την άλλη πλευρά,  θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να μην παρασυρθείτε σε περιττές σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας πρόσωπο θα δείξετε σε όλους αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα βάλετε όρια στους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία η οποία μελλοντικά θα είναι προς όφελος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια σχέση η οποία θα έχει διαφορά ηλικίας ή για καθαρά συμφεροντολογικούς λόγους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περισσότερες ευθύνες από ότι μπορείτε να αντέξετε έχετε αναλάβει στη δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Οι αιτίες είναι πολλές, για άλλους αιτία είναι η ανάγκη τους να αποδείξουν στους συναδέλφους τους τις ικανότητες τους, ενώ για άλλους είναι η λανθασμένη εκτίμηση των ικανοτήτων τους. Ο κοινός παρονομαστής και στις δύο περιπτώσεις είναι το άγχος.

ΙΧΘΥΣ

Τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες, καθώς ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος όλο μεγαλώνει. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να βάλετε νέα πιο αυστηρά κριτήρια και να μην ανοίγετε την ψυχή σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!