Astrotip ημέρας Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ

Επειδή είσαι παρορμητικός/ή και πολλές φορές απαιτείς να γίνει κάτι, να θυμάσαι πως αυτήν την περίοδο, οφείλεις να είσαι διαλλακτικός/ή και ήρεμος/η. Η πολυαστρία από τον Αιγόκερω, δεν θα επιτρέψει λάθη και ανειλικρίνειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν θηλιά στο λαιμό είναι αυτή η εποχή, κυρίως σε θέματα κτήσεων και οικονομικών. Μην αφήσεις να σε κυριέψει η απογοήτευση και ο πανικός. Είναι μέγα λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σου είναι κάπως βαριά. Η τάση για απομόνωση εμφανής. Οι ανακατατάξεις στη δουλειά, προκαλούν τρόμο. Δεν υπάρχει λόγος, ούτε να πανικοβάλλεσαι ούτε να απομονωθείς. Σκέψου με ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλό να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που είναι δεμένοι με την ζωή σου και να έρθεις πιο κοντά τους. Μια τέτοια κίνηση, θα σου απαλύνει τον πόνο ή τον προβληματισμό.

ΛΕΩΝ

Με το στρες δεν κατάφερε ποτέ κανείς κάτι ουσιαστικό. Ψάξε τρόπους να εκτονωθείς, χωρίς όμως να μεταδίδεις το άγχος σου στην οποιαδήποτε παρέα. Να θυμάσαι πως έχουν κι άλλοι προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτα να αναλύεις σε πολύ βάθος τα πάντα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να δουλεύεις ακατάπαυστα το μυαλό σου, χωρίς ουσιαστικά να σου παρέχονται κάποιες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος, στην πραγματικότητα κρύβει ένα μόνο πράγμα, την ωριμότητα σε βάθος. Επίσης, η πολλή διπλωματία, δεν έχει θέση στα τωρινά γεγονότα. Δράσε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εποχή κρύβει μια παράξενη “μαγεία”. Αν ένας άνθρωπος, είναι ο καταλληλότερος να αντιληφθεί το “δίδαγμα”, θα έλεγα πως είσαι εσύ και μόνο εσύ. Συγκεντρώσου και δες τα μηνύματα της εποχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι άτομο χαρούμενο. Αυτός ο καιρός, σου δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο “χαράς”. Μιας χαράς “πιασάρικης” και πραγματοποιήσιμης, με σοβαρό όμως φόντο. Συντονίσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βιώνεις βαριές στιγμές και κουραστικές. Είσαι ο/η καταλληλότερος/η να φέρεις σε πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι σε κάθε στιγμή με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις. Το έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεσαι μερικές στιγμές απόδρασης από το βάρος των ευθυνών σου. Οι υποχρεώσεις δεν θα πάψουν ποτέ. Οι πολλές σκέψεις σε βασανίζουν ακόμη και στον ύπνο σου. Ασχολήσου με ένα δημιουργικό χόμπι.

ΙΧΘΥΣ

Μια ενασχόληση σου με τέχνες , με κινηματογράφο, με χορό, ακόμη και με κλασσική μουσική, είναι μια καλή διέξοδος με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου. Κάνε πράξη τα θετικά αυτού του πλανήτη.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:12’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49’ το βραδάκι. Η μέρα ...

Astrotip ημέρας Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάνετε focus στους στόχους τις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας. Τώρα όλα είναι δυ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Με περίσσια ενέργεια και με δυναμισμό, θα κινηθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας να ξ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:11’ το πρωί και θα δύσει στις 20:49 το βραδάκι. Η μέρα τ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μπορεί να αποδεχτείτε μία πρόταση για έξοδο σήμερα αλλά εάν ψυχολογικά δεν ε ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εάν στην διάρκεια της μέρας αισθανθείτε εκνευρισμένοι, προσπαθήστε να αποστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u