Astrotip ημέρας Τρίτη 28 Ιουλίου 2020


Κριός

Πριν να εγκαταλείψετε εντελώς ένα στόχο ή ένα σχέδιο που προσπαθήσατε να εκπονήσετε, καλό θα ήταν να ψάξετε να βρείτε ποιες προοπτικές υπάρχουν να επιτευχθεί και από που μπορείτε να πάρετε βοήθειες.

Ταύρος

Μπορεί να βάλατε από κοινού με κάποιο άλλο άνθρωπο ένα στόχο, τώρα όμως θα διαπιστώνετε ότι τελικά, μάλλον αποσύρεται από τη μάχη. Το συμπέρασμα που πρέπει να βγάλετε από αυτό, είναι πως στους καιρούς που διάγουμε δεν πρέπει να εμπιστεύεστε και πολύ τους άλλους.

Δίδυμοι

Μπορείτε να κάνετε καλύτερους διακανονισμούς, προκειμένου να καλύψετε ένα χρέος σε τράπεζες ή άλλους οργανισμούς. Διαβάστε όμως προσεκτικά, τι λένε τα ψιλά γράμματα σε ότι υπογράψετε.

Καρκίνος

Όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι, εσείς μέρα με την ημέρα, θα κατακτήσετε έναν έναν τους στόχους σας. Μείνετε προσηλωμένοι σ αυτούς που θα απαιτήσουν το μάξιμουμ των προσπαθειών σας.

Λέων

Χαρίστε στον εαυτό σας στους φίλους και σε αυτούς που νοιάζεστε λίγο περισσότερο από το χρόνο σας. Θα βοηθήσει κι εσάς να ξεφύγετε από μια τόσο πιεστική καθημερινότητα.

Παρθένος

Ένα δικό σας άτομο, ίσως προσπαθήσει να σας αποθαρρύνει να συνεχίσετε να προσπαθείτε για ένα στόχο σας. Μείνετε συνεπείς στις φιλοδοξίες σας και το πιο είναι καλό ή κακό για σας, το ξέρετε εσείς καλύτερα.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας και την αναβλητικότητά του πρέπει να τα βάλετε και όχι με την πρόθεση των άλλων για το αν θα προχωρήσει μια κοινή σας υπόθεση, ή θα παραμείνει στάσιμη. Καιρός να μεγαλώσετε.

Σκορπιός

Δε λύνονται τα θέματα που θέλετε, με φωνές και αντιδράσεις εκνευρισμού, ούτε με λεκτικές επιθέσεις προς τους συνομιλητές σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις αντιδράσεις σας αν θέλετε να εισακουστείτε.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την επικοινωνιακή σας δεινότητα, για να καταφέρετε αν περάσετε στο περιβάλλον σας εκείνα που θέλετε, χωρίς όμως να επιμένετε, εάν ορισμένα πράγματα προς το παρόν δε γίνονται.

Αιγόκερως

Το κλίμα γύρω σας διορθώνεται και ομορφαίνει. Γράψτε σε ένα χαρτί εκείνο που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί στη ζωή σας, αφού σήμερα οι ευχές σας πιάνουν. Αισιοδοξείτε λοιπόν.

Υδροχόος

Μπορεί να φημίζεστε για το ανοιχτό μυαλό σας, όμως μερικές φορές, κολλάτε σε κάτι πράγματα άνευ ουσίας και χαλάτε το κλίμα σε σημαντικές φιλίες, ή συνεργασίες σας. Προσπαθήστε λοιπόν να μην επιμένετε προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα για σας.

Ιχθύες

Καλοπροαίρετοι από τη φύση σας άνθρωποι όπως είστε, νομίζετε ότι τ ίδιο είναι, όλοι όσοι σας πλησιάζουν γα οτιδήποτε στη ζωή σας. Η ενισχυμένη διαίσθηση που θα έχετε τις ημέρες αυτές, θα σας υποδείξει ποιοι είναι απέναντι σας ανειλικρινείς.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!