Atrotip ημέρας Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020


Κριός

Δείξτε στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ότι μπορείτε να του συμπαρασταθείτε σε ότι και αν του συμβαίνει, ανεξάρτητα εάν είναι έτοιμος να σας το ομολογήσει.

Ταύρος

Κάποιοι άνθρωποι που υπήρξατε μαζί ένα φεγγάρι της ζωής σας, επανέρχονται εκ νέου στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε από αυτές τις κατά τα άλλα νοσταλγικές επαφές, ποια μπορεί να σας είναι χρήσιμη.

Δίδυμοι

Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται από σας. Πρέπει όμως να τα ακολουθήσετε χωρίς να αντιδράτε ιδίως όταν πρόκειται για θέματα εργασιακής εξάρτησης, ή την πορεία μιας συνεργασία σας που κάνουν παρεμβάσεις άλλοι.

Καρκίνος

Σχέσεις που σας κούρασαν σας πλήγωσαν και τις έχετε ξεπεράσει, με όσο δύσκολο και αν σας ήταν κάποτε, μην τις επαναφέρετε και πάλι στη ζωή σας, ακόμα και αν σας ζητήσουν επανεξέταση. Μπροστά να κοιτάτε.

Λέων

Το να ανακαλείτε στη μνήμη σας στιγμές από το παρελθόν το έμμεσο ή το άμεσο, δεν είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε “αντισώματα” στο παρόν. Αντίθετα, μπορεί συναισθηματικά να λειτουργήσει σαν πέδη στις προοπτικές σας.

Παρθένος

Με έναν τυχαίο τρόπο, ή μέσα από μία συζήτηση, θα μάθετε σήμερα για ένα άτομο που θεωρούσατε σημαντική την παρουσία του στη ζωή σας, ότι δεν ήταν ειλικρινές απέναντί σας. Μην απογοητεύεστε, όλα ανήκουν στην ανθρώπινη φύση και τέτοιες συμπεριφορές.

Ζυγός

Με ιδιαίτερα δύσθυμη συμπεριφορά θα είστε σήμερα και ίσως κάποιες στιγμές να νιώσετε πως θέλετε να τα πείτε ένα χεράκι σε ανθρώπους που θα σας προκαλέσουν γιατί έχουν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής σας. Αποχωρήστε καλύτερα, από να αντιδράσετε έκρυθμα.

Σκορπιός

Είναι σπουδαίο να έχει την ωριμότητα κάποιος και να αναγνωρίζει τα λάθη του και σπουδαία απόφαση να μπει στη διαδικασία να τα διορθώσει. Μία διαπροσωπική σας σχέση που ήρθε σε ρήξη με σας, τώρα θα προσπαθήσετε αυτό να το διορθώσετε, γιατί ήταν άδικο από μέρους σας.

Τοξότης

Ένα τυχαίο γεγονός, που σε άλλες εποχές μπορεί και να μην του δίνατε τόση σημασία, θα είναι ικανό να σας χαλάσει σήμερα τη διάθεση. Μην παίρνετε όμως κατάκαρδα ότι συμβαίνει γύρω σας δίνοντάς του μεγαλύτερη αξία από ότι έχει.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν, επανέρχονται ακόμη και τυχαία στη ζωή σας. Μπορεί μία φιλία, να εξελιχθεί σε μια νέα συνεργασία, ή ένας συμμαθητής στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας.

Υδροχόος

Μπορείτε να απαλλαγείτε από ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που δε σας βοηθούν να συνυπάρχετε μαζί τους, αρκεί να διαφοροποιήσετε τη στάση σας, από το να αντιδράσετε λεκτικά με τρόπους έντονους.

Ιχθύς

Το αντίδοτο που μπορεί να σας χαρίσει την ηρεμία και να μετριάσει τα άγχη σας την περίοδο αυτή, είναι να αρχίσετε εκ νέου να απασχολήστε με μία δημιουργική δραστηριότητα μια συνήθεια που είχατε από παλιά.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!