Επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει


Ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, στις 13/06 και συγκεκριμένα στις 18:27 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 05/07 στις 09:24 π. μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει να βρούμε νέους τρόπους για να διαφημίσουμε τον εαυτό μας,  κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας επαφών. Ευνοεί τα ταξίδια,  τα οποία θα γίνουν τόσο για επαγγελματικούς όσο και για λόγους αναψυχής, ενώ θα αλλάξει τους  ρυθμούς της καθημερινότητας μας, οι οποίοι θα έχουν έντονη κινητικότητα.

Όσον αφορά τις διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούν, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με αυτά που ακούμε  και διαβάζουμε. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αποφασίσουμε τα γνωστικά αντικείμενα με τα οποία θα θέλαμε να ασχοληθούμε το φθινόπωρο και να πάρουμε πληροφορίες . Ενώ, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά ενός νέου κινητού ή του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού του γραφείου μας με άλλο νεότερης τεχνολογίας ή στην απόκτηση ενός νέου μεταφορικού μέσου.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την επιστροφή  του Ερμή στους Διδύμους  θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα καταφέρουν να υλοποιήσουν  ότι δεν πρόλαβαν τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή να ολοκληρώσουν τις επαγγελματικές συμφωνίες, να προωθήσουν  τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια,  να διαφημίσουν με καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, να χαρούν και να διασκεδάσουν με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να πάνε ολιγοήμερες διακοπές και να φλερτάρουν.

Από την άλλη πλευρά,  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα έχουν  αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις, ωστόσο, δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν τους καυγάδες και την  πίεση, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στους Διδύμους , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 20/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (06ο 24’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.
  • Στις 02/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο 39΄), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσου έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να κάνουν πράξη τα σχέδια τους, προχωρώντας παράλληλα σταθερές συνεργασίες με διάρκεια στο χρόνο.
  • Στις 02/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  (25ο 26΄), θα επηρεάσει  την κρίση και θα παρασύρει σε  ψευδαισθήσεις και αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα θα έχετε στην καθημερινή σας ζωή το επόμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή  του Ερμή στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Ενώ κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας με την ακρίβεια αλλά και την ευελιξία σας, παράλληλα θα έχετε  αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε πολλές και ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας,  ενώ θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων αποδράσεων. Επίσης, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου κινητού ή στην αντικατάσταση του μεταφορικού σας μέσου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης  τα σχέδια σας, και να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία είχε μείνει για λίγο καιρό σε στασιμότητα.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε με τις πράξεις σας την εμπιστοσύνη των  αγαπημένων σας, έστω και αν  κάποιες φορές μπορεί να είστε πιο  πιεστικοί στην προσπάθεια σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι ενέργεια  θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια, που δεν προλάβατε τον προηγούμενο μήνα και να ξεχωρίσετε με τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.Ενώ, θα έχετε πολύ έντονα την επιθυμία να μοιραστείτε τις πληροφορίες και τις γνώσεις σας, με τους φίλους και τους συναδέλφους σας.  Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε και να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες μέσω του διαδικτύου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Καρκίνοι. Η επιστροφή  του Ερμή στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, κρατώντας τα χαρτιά σας κλειστά από διάφορους φίλους και συνεργάτες.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν  επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν με πρόσωπα τα οποία ο κύκλος τους δεν έχει κλείσει, ή  να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συναντήσεις με φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε  τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες οι οποίες θα προκύψουν κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων ή , φιλικών προσκλήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά , θα έχετε την ευκαιρία  να βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές για τα μελλοντικά σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας  θα είστε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας  Ερμή στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μετά από αρκετές καθυστερήσεις, θα έχετε θετικές απαντήσεις. Παράλληλα, αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε  να βελτιώσετε την εικόνα και την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Τους μελλοντικούς σας στόχους είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Ζυγοί. Η επιστροφή του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τους  μελλοντικούς  σας στόχους,  και να ξαναδείτε το μέλλον σας με  αισιοδοξία.  Επίσης, θα βρείτε τρόπους  να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που είχαν βαλτώσει. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που είχατε αναβάλει, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έρθετε και πάλι κοντά  με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τάξη στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε και πάλι τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό θα φανεί όχι μόνο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά κυρίως στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους, απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τους συνεργάτες σας και αλλά και το μέλλον ορισμένων συνεργασιών σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε τη σχέση σας με τον σύντροφο σας να ξανά φτιάχνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην  δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή  του Ερμή στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει  να ξεχωρίσετε στην  δουλειάς σας, με τις πρωτοβουλίες που θα πάρτε, την αποτελεσματικότητα και τις πρακτικές λύσεις που θα δίνετε καθημερινά. Από την άλλη πλευρά, θα έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, και θα αποκαταστήσετε σε ένα βαθμό τις σχέσεις σας, αρκεί να μην τους αφήσετε να σας μπλέξουν σε κουτσομπολιά και μικρότητες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και γεμάτοι όρεξη θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ενθουσιασμό αλλά και πάθος στην υλοποίηση των μελλοντικών σας σχεδίων, για τα οποία θα δουλέψετε μεθοδικά.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε τις όμορφες στιγμές της ζωής παρέα  με  φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες, θα φλερτάρετε, και γιατί όχι, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η επιστροφή  του Ερμή στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κλείσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις και να δώσετε οριστικές λύσεις στα  θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Επίσης, θα είστε δίπλα για να συμβουλεύσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα στα θέματα που τους απασχολούν, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από συγγενικά πρόσωπα που σας εκμεταλλευόταν. Από την άλλη πλευρά, αυτό το χρονικό διάστημα ευνοεί όσους θέλουν να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!