Ερμής στον Υδροχόο και τι εξελίξεις θα φέρει για τα 12 ζώδια !!!


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Στο ζώδιο της πρωτοπορίας και της ανατροπής  θα κάνει την είσοδο του ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στις 16/01, τον Υδροχόο . Μετά το πέρασμα του από το ζώδιο του Αιγόκερω και την άμεση εμπλοκή του  στις Εκλείψεις, ήρθε η στιγμή να μας βοηθήσει να παρακάμψουμε τον συντηρητικό και άκαμπτο πολλές φορές τρόπο σκέψης και να βγούμε από τα στερεότυπα.

Έτσι από τις 16/01 και συγκεκριμένα από τις 20:31 μ.μ. έως τις 03/02 13: 36 μ.μ. που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, να ασχοληθούμε με τα ζητήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο και τις πιο ευαίσθητες ομάδες, ενώ ότι θεωρούμε παλιό και παρωχημένο θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το ανατρέψουμε.

Βέβαια αυτό κρύβει και κάποιους κινδύνους γιατί στην προσπάθεια μας να ανατρέψουμε ότι θεωρούμε παλιό, είναι πιθανό να εκδηλώσουμε εκκεντρικές συμπεριφορές, να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας με φανατισμό ή να αδιαφορήσουμε για τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αργότερα προβλήματα τόσο στη δουλειά όσο και στις συναλλαγές μας με διάφορους φορείς. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να μην δίνουμε υποσχέσεις στις οποίες δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά  και οι Κριοί  και οι Τοξότες, οι οποίοι θα νιώσουν μεγαλύτερη ελευθερία , ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί) καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

  • Στις 18/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (2ο 40’), είναι πιθανό να προκαλέσει απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά ή επιθετικότητα στους εκπροσώπου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 25/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (15ο 00’), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι έχετε και μια κοινωνική ζωή την οποία είχατε αμελήσει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ενώ δεν θα διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις πιο πρωτοποριακές σας ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την  καριέρα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις πάνω σε νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα project,  ενώ για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε αυτή τη περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ή να κλείσετε τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο ήρεμοι και αποστασιοποιημένοι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Καρκίνοι.
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε πιο σίγουροι για τις ερωτικές σας επιλογές.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονων συζητήσεων ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις τόσο με τους συνεργάτες σας όσο και με τους αγαπημένους σας,  οι οποίες είναι πιθανό ορισμένες φορές να φτάσουν και στα άκρα, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές αλλαγές στη δουλειά σας έχετε εσείς οι Παρθένοι. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ώστε ως μια δυνατή ομάδα να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να βρείτε λύση σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Μετά την μπόρα λένε ότι έρχεται το ουράνιο τόξο. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να αναπτύξετε τα καινοτόμα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε να φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα προσπαθήσετε να δώσετε λύση εσείς οι Σκορπιοί. Έτσι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο ποιο αντικειμενικά μπορείτε, και να προσπαθήσετε να έρθετε όσο πιο κοντά γίνεται με τους αγαπημένους σας, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η καθημερινή σας ζωή κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι αφού θα έχετε πολλές φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πιο ήρεμη περίοδος ξεκινά για εσάς του Αιγόκερους, αφού σταδιακά θα αρχίσετε να αποχαιρετάτε τους επισκέπτες σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε την προσοχή των αγαπημένων σας με έντονο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μεγάλα κέφια θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θέλει να σας πει ότι ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να δίνετε σχήμα και μορφή στα σχέδια σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις νέες και ιδιαίτερα καινοτόμες σκέψεις σας οι οποίες και θα τραβήξουν τον θαυμασμό, ωστόσο, είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε υπεροπτικές ή εγωιστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Μια πιο εσωτερική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις, να έχετε νέες ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επιστρέψει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u