Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/1 – 26/1/2020


Κριέ μαναράκι μου

Έλα να γυρίσουμε μαζί το προγραμματάκι που έχεις στο κεφάλι σου. Καταρχήν μην ασχολείσαι με όποιον και ότι σου φταίει γιατί σπαταλάς άσκοπα φαιά ουσία για ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Άρα ποιος μπορεί να αλλάξει; Εσύ μωράκι. Πάρτο αλλιώς και κοίτα πως θα πορευτείς από δω και στο εξής. Έτσι λοιπόν αν μοιράζεσαι το κρεβατάκι σου με μια ψυχή κι αυτό το κρατάτε μυστικό τα δυο σας, έχε το νου σου γιατί ο δεσμός αυτός μπορεί να βγει στο ξέφωτο με όλες του τις “πομπές”. Άλλωστε ρουφιανάκια φύονται παντού. Άσε που μπορεί να γουστάρεις ένα κορμί, να σε έχει πήξει στο ψέμα και να σε έχει στο “περίμενε”, μέχρι να βγάλει ο σπανός μαλλιά. Από την άλλη μεριά, τα κέφια σου δήλωσαν παραίτηση κι έχει μετατραπεί το νευρικό σου σύστημα σε βαθύ βαρομετρικό που εμβόλιμα παρεισφρέουν ατμοσφαιρικές μιάνσεις , ενώ από τη μεριά του ορίζοντα διαφαίνεται μία σφήνα νεφών ομίχλης έτοιμα να αστραπο-μπουμπουνήσουν και να τα κάνεις όλα τατάνα να τελειώνουμε. Κατόπιν αυτού, δε σου λέω κάνε υπομονή, γιατί θα τ ακούσω κι εγώ, αλλά πόσο θα κρατήσει; Θα σου κάτσει και το καλό το φύλλο.

Ταύρε βάλε ροζ γυαλιά

Απειλές δε δέχεσαι και γίνεσαι τσεκούρι όταν τις ακούς. Όμως ποια είναι αυτή η νέα Σελήνη που έρχεται να διαταράξει την ηρεμία σου και με ποιον τά ‘χει; Γιατί αν ήταν καμιά ωραία γκόμενα δε θα σε χάλαγε να σου αναστάτωνε ηδονικά τις αισθήσεις. Είναι όμως μία ξενέρωτη ξεπλένισσα που έρχεται να σου κάνει χαλάστρα και οι ευγενικοί σου τρόπους να ξεχαστούν. Σε βλέπω λοιπόν με σχετική ευκολία να αρχίζεις τα ποustiρλίκι@ απευθυνόμενα σε όποιον αρκουδόμαγκα σε προκαλέσει, εμπλουτισμένα με εσάνς σαλαμεμπορικής διαλέκτου και φρασεολογίας λαχαναγορίτη. Μην το κάνεις, δε σου ταιριάζει. Θα μου πεις, με τόσες ανατροπές που σου συμβαίνουν και αλλαγές σε συμπεριφορές ανθρώπων που εκτιμούσες μέχρι χτες, πως να μη γυρίσει το μάτι σου; Έλα και γυρίσει, εσύ δε θα βλέπεις καλά. Από την άλλη μεριά, αν βγάλεις το σκασμό θα σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου. Φίλε για να ξεφύγεις από όλα αυτά, μία λύση υπάρχει. Να ερωτευτείς για να αποκτήσεις έμπνευση. Γιατί αν καβαλήσεις το ροζ συννεφάκι του έρωτα (έτσι το λέμε τώρα) δε πα να γίνεται γύρω σου χαμός, εσύ θα είσαι στην καρακοσμάρα σου. Προκάλεσε την τύχη σου λοιπόν.

Διδυμάκο σκανταλιάρη

Στο στοιχείο σου θα είσαι αυτή την εβδομάδα. Πάρε τη γνωστή σου φυσιογνωμία και γίνε σκανταλιάρικο μωρό. Σε παίρνει. Κι αν η καθημερινότητα σε έχει πάρει μονότερμα και σε βαράει από όλες τις κατευθύνσεις, αγνόησέ τη. Πες της να παίξει μπαλίτσα μόνη της, γιατί εσύ επιβάλλεται να το ρίξεις στο σορολόπ. Άντε γιατί πολύ το πήγε. Σταμάτα να φορτώνεις τον εαυτό σου με καθήκοντα υποχρεώσεις και ληξιπρόθεσμες οφειλές, γιατί στον μόνο που χρωστάς είναι στον εαυτό σου. Βάλε τη λογική σου στην αναμονή και κάνε κονέ με τον έρωτα. Φτιάξου λιγάκι εγκεφαλικά. Στόχευσε το κορμί που κάνει τις επιθυμίες σου να χτυπάνε κόκκινο και βουρ στο ψητό. Κι αν χρειαστεί να παρανομήσεις βάζοντας το χέρι σου σε βάζο με γλυκό που δε σου ανήκει, μην το φέρεις ενοχικά. Θα φταίει και το γλυκό που είναι γλυκό και που σε προκαλεί να το γευτείς. Έλα σκέψου λίγο. Κάπου υπάρχει μια ψυχή, που το πάει φιρί-φιρί να αμαρτάνεις. Άλλωστε πλάσμα πολυσυλλεκτικών γνώσεων, ξέρεις στον έρωτα μυστικά, που πρέπει να μεταλαμπαδεύσεις. Άσε τον παλιόκοσμο να σκούζει και κοίτα τις μέρες αυτές να τις κάνεις πιο ανάλαφρες και φουλ ερωτικές…

Καρκινάκι κολύμπα

Μια φορά κι αυτό τον καιρό ήταν κάτι βιτσιόζοι εκεί ψηλά στον ουρανό, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Είδαν ότι τόσα χρόνια ήσουνα καλό παιδάκι και είπαν γιατί να μη σου δείξουν και πως είναι να γίνεσαι διάολος μεταμορφωμένος; Εσύ όμως επέμενες να είσαι το καλό παιδί χαρά (δε θα το έλεγα) γεμάτο και να παίζεις με τα παιχνίδια που έμαθες. Τα κουζινικά σου, το σπιτάκι σου, τους δικούς σου να τους νταχτιρντίζεις, την αγκαλίτσα σου ανοιχτή στον κάθε πικραμένο και πάει λέγοντας. Τότε, αφού εσύ δεν έπαιρνες γραμμή, έβγαλαν τις μάσκες κάποιων που αγαπούσες, έδιωξαν την ηρεμία απ το μυαλό και απ το σπιτάκι σου και σου απέδειξαν πόσο είχες παραπλανηθεί ακόμα κι απ τον έρωτα. Κι αντί να ρίξουν τους υπαίτιους στην τρικυμία, έριξαν εσένα για να δουν άμα ξέρεις να κολυμπάς. Σκάσε και κολύμπα λοιπόν, κάψε ότι πρέπει να καεί, βάλτα με τους φόβους σου και να είσαι σίγουρο καρκινάκι μου ότι σαν πιάσεις κάποτε στεριά, κανείς δε θα σε ξανά δει ως δεδομένο, άγιο, οσιομάρτυρα, προστάτη αδύναμων ψυχών και άγγελο επί της γης. Και μη κάνεις πίσω πουθενά οι τύποι οι βιτσιόζοι εκεί ψηλά σε περιμένουν στη γωνία. Τελείωνέ το.

Λέοντα σκέψου το

Τα λεοντικά σου μουστάκια θα φας την εβδομάδα αυτή, είτε με συνεργάτες που σκάνε από τη ζήλια τους επειδή πηγαίνεις ακάθεκτος μπροστά, είτε με το έτερόν σου ήμισυ γιατί έβαλες μπροστά την καριέρα σου και δεν του δίνεις σημασία. Να θυμάσαι όμως βασιλιά μου, ότι αν δεν του δώσεις εσύ τη σημασία, μπορεί να το δει κανένας αυλικός σου, να κάθετε αμέριμνο κάπου να στοχάζεται και να σου το “παρηγορήσει”…Μια φορά εγώ μίλησα, κανόνισε την πορεία σου. Βέβαια ακόμα κι αν υπάρξουν στον ορίζοντά σου ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ξέρεις με ένα σου νεύμα να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, οπότε δε χρειάζεται ο βρυχηθμός σου. Κι επειδή για ερωτικά μιλάμε, δε χρειάζεται να σου πω, ότι στο σχολείο του έρωτα κοντεύεις να μείνεις από απουσίες, πράγμα ανήκουστο για κάποιον σαν κι εσένα. Αν αισθανθείς από την πίεση τα ωράρια και τις υποχρεώσεις τα νεύρα σου να τινάζονται στο πυρ το εξώτερον, αντί να τα κάνεις λίμπα, κάνε έρωτα και όχι πόλεμο. Αλλιώς δε τη σώζεις την παρτίδα. Πρίγκηπα μου άσε τα παλάτια τα λούσα και τα φανταχτερά γκομενάκια που σου τραβάν την προσοχή γιατί σε ψάχνει η σταχτοπούτα, να ξέρεις.

Παρθένε τόσο όσο

Κοίτα μη γίνεις ανυπόμονος τις μέρες αυτές, γιατί στον έρωτα όπως και σ άλλα “ημιμόνιμα” συναισθήματα, αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Και τον χαρακτηρίζω ημιμόνιμο συναίσθημα τον έρωτα, γιατί σε άλλους κρατάει μια στιγμή, σε άλλους παίρνει λίγο καιρό για να τον ξεπεράσουν και σε μερικούς δεν ξεπεράστηκε ποτέ, γι αυτό κι αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Εσύ όμως πλάσμα πρακτικό πολύ καλά συναισθηματικά οργανωμένο, όλα τα κάνεις με δοσολογίες. Λες: Τόσο καιρό θα ερωτευτώ, τόσο θα παραμυθιαστώ, άντε να δώσεις και μια μικρή παράταση άμα σ αρέσει η φάση αλλά μετά το κόβεις μαχαίρι, γιατί έχουμε και δουλειές σοβαρότερες να κάνουμε από το να χαριεντιζόμαστε καυλαντίζοντας. Άρα που καταλήγουμε; Πως θα τη ζήσεις την παραμύθα σου τις μέρες αυτές αλλά προέχει η καριέρα σου για να σου δώσει τα προαπαιτούμενα, να κάνεις κι εσύ μετά τα ωραία σου. Να αγοράσεις τα αντισηπτικά σου, τα αντιμικροβιακά σου, να κάνεις τις ωραίες αποστειρώσεις σου και να κρατήσεις μακριά τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου, γιατί μολύνουν το περιβάλλον της ψυχής σου. Νταξ;

Ζυγέ μαρκήσιε

Τύφλα νά ‘χει ο μαρκήσιος Ντε Σαντ μπροστά σου τις μέρες αυτές, αφού πλέον έχεις πάρει απόφαση, πως επειδή να σταυρώσεις μόνιμη αγκαλιά προς το παρόν δεν παίζει με τους όρους που της θέτει η συμπεριφορά σου,θα ζήσεις στιγμές αχαλίνωτης σεξουαλικά λαγνίας. Η λίμπιντός σου θα μοιάζει σαν ηφαίστειο που ξυπνάει, από τη ροδαυγή. Θα κυκλοφορείς με την αυτοπεποίθηση στο χέρι και θα μας την κραδαίνεις απειλητικά. Λες κι εμείς δεν έχουμε ξανά δει ποτές μας αυτοπεποίθηση κραδαίνουσα. Κοίτα μόνο μη φανείς στα μάτια μας λιγούρης, γιατί σε βλέπω για να βρεις την εκτόνωσή σου, να ρίχνεις τα στανταράκια των επιλογών σου. Και κοίτα να μη μας αρχίσεις στα νταηλίκια που δε θα σου δίνουμε σημασία, γιατί ότι κι αν κάνεις θα μοιάζεις γιαλαντζί Κριός. Μη σε παίρνω όμως από τα μούτρα. Άλλωστε τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς τις ρομαντικές σου μουσικές, το ήσυχο προφίλ σου και το “παιδιά ειρήνη υμίν” που πρεσβεύεις επιτυχώς. Στον έρωτα θα ’ρθει κι εσένα η σειρά σου μη βιάζεσαι. Στην έχει στημένη και θα σου την ανάψει από εκεί που δεν το περιμένεις. Δε μπορεί. Πολύ κράτησε καριέρα σου και θα το βρεις το μάστορά σου.

Σκορπιέ ξεκόλλα

Ο παράδεισος κι η κόλαση είναι εδώ μωράκι ξεπαθιάρικο και δεν αποκλείεται να το ζήσεις, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά. Δε ξέρω πως σου ακούγεται η εισαγωγή αλλά αυτή η νέα Σελήνη έρχεται να σου το επιβεβαιώσει. Καιρό τώρα το σύμπαν σε παρακολουθεί αμετακίνητο από κάθε άποψη, ακόμα κι απ τη θέση που βολεύεσαι κι έβαλε “αμέτι μουχαμέτι” να σε ταρακουνήσει μπας και ξεκουβαλήσεις από κει που κάθεσαι. Άσε λοιπόν τα πεισματάκια κι αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Οι αντιστάσεις σου είναι μάταιες και όλα γίνονται για το καλό σου ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό σου. Πάρε ανάποδες στροφές και άλλαξέ τα όλα, από την κορυφή των πραγμάτων ως τα νύχια. Άσχετο: Τελικά όπως το πάω, όλο και πιο σουρεαλιστικά γράφω. Συνειδητοποίησε ότι οι δικές σου επιλογές φταίνε που έμεινε στάσιμη στα ίδια και τα ίδια η ζωή σου, στάσιμος στον έρωτα, στάσιμος στον ξενέρωτα και σε ότι σακάτικο κουβαλάς η μνήμη σου. Για αρχή δεν ξέρεις τίποτα, ξεκίνα να μαθαίνεις εκ νέου το σύμπαν γύρω σου, με άλλη οπτική αντίληψη. Αυτή που έχεις τσιμεντώσει στο κεφάλι σου δε θα σε καλύψει.

Τοξότη κάνε σόου

Το “έλα δε σε ακούω, πάρε το μηδέν”, είναι μια έκφραση παρωχημένη πλέον αλλά αν είσαι λιγάκι πιο παλιός θα τη θυμάσαι. Ήταν τότε που όλα δούλευαν μηχανικά κι έβαζες το δάχτυλο στο καντράν του τηλεφώνου, μπας και καθαρίσει η γραμμή συνεννοήσεως με το συνομιλητή σου. Τώρα όσο δάχτυλο κι αν βάζεις, δε θα συνεννοηθείς, οπότε περιόρισε την εβδομάδα αυτή τις απρεπείς χειρονομίες που κάνεις στους άλλους, όταν δεν γίνεται το δικό σου. Άλλωστε τα ζητήματα του έρωτα, αλλιώς τα εννοείς εσύ, αλλιώς οι άλλοι που τραβιούνται μαζί σου. Μια εβδομάδα άκρως επικοινωνιακή θα είναι αυτή που περπατάμε, οπότε φόρεσε εκείνο το απίθανο χαμόγελο που έχεις για να μας τρελαίνεις κι άνοιξε πόρτες και καρδιές. Θέλεις να βρεις μια αγκαλιά; Δύσκολο να σου αντισταθεί το κορμί που θα μπει στο στόχαστρό σου. Θέλεις να βρεις δυο αγκαλιές; Μέχρι τρεις είναι δεσμός. Κάνε ότι σου γουστάρει, μόνο μη γκρινιάζεις. Δε σου πηγαίνει. Άσε που θα πέφτεις σε κουφούς. Κάνε το σόου σου Τοξότη μου, κέρδισε με το μέρος σου τις εντυπώσεις και λίγο πιο μετά θα δεις, ότι οι δυσκοίλιοι γύρω σου θα είναι είδος υπό εξαφάνισην. Τώρα τους τραβάς δεν το καταλαβαίνεις;

Αιγόκερε εξηγήσου

Για να πετύχεις οτιδήποτε στη ζωή σου, ξέρω ότι την ίδρωσες τη φανέλα. Εκείνο που σου τη δίνει στο κρανίο, είναι πως καταφέρνουν μερικοί να επιπλέουν χωρίς προσπάθεια κι εσύ έχεις ματώσει, για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Έτσι είναι η ζωή φίλε μου. Άλλους τους τρώει το μαύρο σκοτάδι κι άλλοι επιπλέουν σαν τους φελλούς και τα [email protected]@. Θα μου πεις, αυτό κρατάει για πάντα; Όχι βέβαια και εσύ στο τέλος θα την πάρεις τη ρεβάνς. Μέχρι τότε όμως, πρέπει να τα βρεις πρωτίστως με τον εαυτό σου κι ύστερα να τα πεις κι ένα χεράκι με όλους τους δικούς σου που σου έγιναν στενός κορσές. Κι αν το γκομενάκι το έχεις αφήσει λάσκα κι όλο σου ζητάει, δείξε ποιος είναι ο αρχηγός εδώ μέσα. Βάλτου όρια και μέχρι εκεί να σου κουνιέται. Κι αν νομίζεις πως το άτομο που έχεις δίπλα σου σε θεωρεί δεδομένο, ρίξτου μια προειδοποιητική απόλυσης, να αρχίσει να σφίγγεται την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να σου κάνει τα ίδια. Άσε που μπορεί να σε δουλεύει ψιλό γαζί βάζοντας στην έκπτωση τη νοημοσύνη σου. Αιγόκερε, θέλεις και κάνεις το χαζό αλλά δεν είσαι χαζός. Καιρός λοιπόν να το θυμίσεις σε όποιον εσκεμμένα το αγνοεί. Περιμένω νέα σου.

Υδροχοάρα το νου σου

Δε ξέρω τι γνωρίζεις από τη θεωρία της μουσικής άλλωστε στις θεωρίες βρίσκεις το στοιχείο σου. Όταν όμως σε μια ορχήστρα κάποιος παίζει φάλτσα, οι μουσικοί μεταξύ τους, λένε ότι “πετάει πράσινες”. Υπάρχει όμως και ο όρος “φαλτσέτο”, που είναι το εσκεμμένο φάλτσο σαν κι αυτά που κάνεις για να προκαλείς. Να ξέρεις πως οι χαζοί θα αντιδράσουν και θα σου κάνουν το χατίρι να χαλαστούν. Άρα θα έχεις πετύχεις σα σκανταλιάρης προβοκάτορας που είσαι. Κάποιοι άλλοι όμως, θα τσεκάρουν τα φαλτσέτα σου και στο τέλος θα στη βγάλουν άκυρη την παρτιτούρα. Ίσως σου πάρουν απ τα χέρια το ζουρνά που‘χεις για να βαράς και να χορεύουν. Μπορεί να αποβληθείς από το μουσικό σχήμα, όπως πετάν την τρίχα απ το ζυμάρι. Μη τσαντιστείς. Μη γίνεις άλλη μια φορά ειρωνικός ή σαρκαστικός γιατί ο μόνος που θα μείνει να σ ακούει στο τέλος, θα είναι ο εαυτός σου. Και ξέρω καλά ότι δεν τον αντέχεις ούτε στιγμή. Άσε που μπορεί ακόμα και το γκομενάκι που έχεις δίπλα σου για να πορεύεσαι, να σου πει τα κουβαδάκια σου και σ άλλη παραλία. Άστα φίλε…

Ψάρακά μου

Ήρθε η στιγμή να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, σαν να μην υπάρχει αύριο. Εκεί έξω υπάρχουν τόσες διψασμένες ψυχές, που θα είναι δύσκολο να μην τις διακρίνεις. Εκτός κι αν είσαι στην καρακοσμάρα σου (διόλου απίθανο). Ένα από τα βέλη που κρατάει ο έρωτας στη φαρέτρα του λέγεται έμπνευση. Ένα άλλο πόθος ένα τρίτο πάθος κι ένα ηδονή. Ξεκίνα και βάρα λοιπόν στο ψαχνό μπας και αποπροσανατολιστούμε από εκείνα που βαυκαλίζουν το μυαλό μας κι ασχοληθούμε με τίποτα πιο δυνατό. Πες “σ αγαπώ” μη φοβηθείς, σε εκείνο το πλάσμα που συντροφεύει τη ζωή σου. Κι αν είσαι μόνος, φτιάξε τα πέπλα της φωλιάς σου μαγικά και βάλε μια φωνή. Κάποιος θα την ακούσει. Τάραξε τα λιμνάζοντα νερά ετούτης της πεζής πραγματικότητας γράφοντας στίχους από τραγούδια, ζωγραφίζοντας όμορφες εικόνες, παίζοντας βιολί επάνω στις χορδές της καρδιάς μας. Το σύμπαν σε βάζει αυτές τις μέρες, να εκπληρώσεις το σκοπό που ήρθες σε τούτη τη ζωή. Να γίνεις το παυσίλυπο βάλσαμο της ψυχής μας. Να μας μάθεις εκ νέου πως να πιστεύουμε στα όνειρα, πως να κάνουμε νέα όνειρα και πως να τα υπηρετούμε. Εμπρός λοιπόν μπορείς.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u