Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/5 – 26/5/2019

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/5 – 26/5/2019


Κριέ

Τί ήθελα και σε ρωτούσα για το πως πάνε τα αισθηματικά σου; Με στόλισες με τόσα καντήλια που μοιάζω σαν τη χρυσοποίκιλτη εικόνα του προφήτη Ποταπίου στο λάκκο των λεόντων. Κι ενώ σου ζήτησα συγνώμη για την αδιακρισία μου, δε μου άφησες ατράβηχτο μανίκι για μανίκι. Μου έσουρες, όσα δε σέρνει η σκούπα. Εγώ σου φταίω ρε Κριέ; Να βοηθήσω ήθελα. Κάνε τουμπέκα σου είπα. Φέρσου διακριτικά και όχι σα λιγούρης. Αυτά μου λες τα κάνουν οι ντιγκιντάγκες. Όχι ρε φίλε, άμα θες να ρίξεις το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να ελιχθείς με τακτ. Να χαμηλώσεις τον τόνο της φωνής σου, να πάρεις το ύφος το γλυκό σου, να το μελώσεις το λουκουμά. Όχι να βγαίνεις κρατώντας την αυτή σου στο χέρι (την ορμή σου) για να μας πολιορκήσεις και να μας λες πως θα έχουμε να κάνουμε μαζί της, γιατί κυρίως μας τρομάζεις.

Ταυράκο μου

Πως πάνε τα αισθηματικά σου; Όχι μη μου πεις, άσε με να μαντέψω. Δε σου έπεσε από τον ουρανό τίποτα καλό τελευταία. Μα ο Ουρανός ήρθε στο να σου δώσει το σύνθημα, να ξεκουβαλήσεις από κει που κάθεσαι. Αντ’ αυτού περιμένεις να σου κάτσει το γκομενάκι ακίνητος. Συγκεντρώσου ρε συ στο παρασύνθημα. Αν δεν ξεκαλουπώσεις από τη ζωάρα σου, μην περιμένεις να βρεις χαρά στα τέλια σου. Και το “βαριέμαι” να το κόψεις. Η ζωή θέλει κίνηση. Πίσω μπρος πάνω κάτω δεξιά αριστερά, τ΄ανάσκελα τα ορθο-κωλο-μπρούμυτα. Αμ τί; Αραλίκι το πέρασες; Άσε που με την αγυμνασιά που σε δέρνει, δεν πάνε καλά οι αναρτήσεις σου. Άντε τώρα να σου κάτσει γκομενάκι και να πρέπει να το αρχίσεις στα αεροπλανικά για να αποδείξεις ότι μπορείς. Θα ξεφτιλιστούμε στο λέω και κανόνισε την πορεία σου. Άντε γιαλαντζί τσαχπινο-γαργαλιάρη.

Δίδυμε

Το σκασμό ! Τώρα μιλάν τα μάτια. Διάβαζε λοιπόν παρακάτω τις οδηγίες που σου έγραψα για το πως να ρίξεις το κορμί που σου κάνει κλικ. Για αρχή κάνεις μούγκα στη στρούγκα. Μετά παίρνεις ύφος ήρεμο μειλίχιο γεμάτο υποσχέσεις ( όχι εκείνο το ανυπόμονο που έχεις). Ύστερα προβάλλεις το σεξουαλικό υπονοούμενο χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της νοηματικής… Για κάνε να σε δω. Όχι με  σηκωμένο το δάχτυλο υπονοούμενα ρε Δίδυμε. Βάλε το χέρι στην καρδιά, δείξε τρυφερότητα. Πάρε μας με το καλό, να γίνουμε μούσι να μας ξουρίσεις. Κι όταν μας φτιάξεις με τη σαγήνη σου, τότε σου βγάζουμε και το τσιρότο από το στόμα να μας αρχίσεις στα προστυχόλογα. Έτσι γίνονται οι δουλειές αυτές. Στα μουλωχτά και ήσυχα. Κρυφά. Υπόγεια. Παρασκηνιακά. Σε σκοτεινά μπαράκια και φώτα χαμηλά. Στα ψιθυρίσματα στ΄ αφτί. Η σιωπή σου προς απάντησή μου ή μου στέλνεις σεξουαλικά υπονοούμενα πάλι με το λάθος τρόπο;

Καρκινάρα μου

Αυτό με τα γκομενικά σου τελευταία, μας έχεις αφήσει άναυδους. Ξετσουτσούνισες απότομα. Αλλά ξέρεις τί λένε στο χωριό μου; Έκανε και η χελώνα “νινί” κι ήθελε να το καυχηθεί. Τι μας το παίζεις γκόμενα κι όλο μας τάζεις; Για τίποτα άγιους μας πέρασες;  Ρε συ Καρκίνε, όταν εσύ πήγαινες, εμείς ερχόμασταν. Εντάξει περνάει η μπογιά σου δε λέω αλλά δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις το πινέλο. Μετά σου φταιν οι Υδροχόοι που σε κράζουν. Μ@λ@κία στους άλλους δε συγχωρείς, τις δικές σου όμως τις κάνεις. Μας κάνεις τα γλυκά μάτια. Μας φλομώνεις στα υπονοούμενα. Μας τάζεις ότι θα μας δείξεις το κορμί σου. Μας πιάνεις δυνατά τη χορδή μας κι ύστερα μας αφήνεις σύξυλους. Έλεος δηλαδή με τα βίτσια σου. Τελευταία μου σφυρίξανε ότι για να λειτουργήσεις πρέπει να αγαπάς. Κι εμείς να σε αγαπήσουμε θέλουμε. Και στο κρεβάτι, και στο κομοδίνο και στη ντιβανοκασέλα άμα λάχει.

Λέοντά μου

Αφού σου αρέσουν τα αριστοκρατικά σπορ, γιατί δεν ξεκινάς την ιππασία; Ξέρω το τάβλι σου πέφτει βαρύ και δεν το καταδέχεσαι, παρ΄ότι ήθελα να σου μάθω ένα παιχνίδι που λέγεται πλακωτό. Μπορώ άμα θες να σου μάθω να παίζεις πόρτες αλλά επειδή έχεις μια έφεση να μας ρίχνεις πόρτες, το αποφεύγω. Οπότε κατέληξα στη ιππασία γιατί ξέρω πως σου αρέσει να κρατάς τα γκέμια. Σου αρέσει να είσαι από πάνω μας και να χοροπηδάς. Να χρησιμοποιείς το καμουτσίκι με τις εννιά τις γλώσσες και τις εφτά ουρές για να μας τρέχεις. Να μας χτυπάς στα καπούλια και να τερματίζουμε αγκομαχώντας. Είσαι μία φαντασίωση ρε συ Λέοντα  κι άπιαστο όνειρο γενικώς. Αλλά να ξέρεις πως κάθε φορά που τη βαράμε (τη φαντασίωση) για την πάρτη σου, ονειρευόμαστε πως είσαι σκλάβος μας και ασφαλώς σε έχουμε μόνο για να παίζουμε τάβλι το πολύ.

Παρθένε

Προστυχάντζα έχεις γίνει τελευταία. Το στόμα σου δε σταματάει να λέει, ότι διαστροφές υπάρχουν στο κεφάλι σου. Άσε που μη σου κάτσει η ευκαιρία να μας βρεις χαλαρούς μας αναλύεις και τα βίτσια σου. Ξεκινάς με τη φράσηΜου αρέσει μωρό μου να σε βάζω κάτω…και ενώ την στιγμή που τη λες φτιαχνόμαστε την καταλήγεις….από το μικροσκόπιο. Μας τρελαίνεις με τη φαντασία σου λέγοντας μας ότι θέλεις …να μας αλείψεις από την κορυφή ως τα νύχια…κι αναστενάζουμε…με “betadine”. Αίσχος!!! Ξενέρωμα. Μας περιγράφεις ξετρελαμένος, πως σου αρέσει να χρησιμοποιείς μαζί μας, μικρές συσκευές χαράς και εννοείς της αποστείρωσης. Ρε φίλε, για να σε τσεκάρω πόσο καλά ενημερωμένος είσαι. Εσύ το ότι υπάρχουν προφυλακτικά με λέπια το ξέρεις; Αν δεν το ξέρεις, είναι για να καθαρίζουν τις σαρδέλες.

Ζυγάκο μου

Ερωτύλε. Κανονικά εσύ θα έπρεπε να ανοίξεις σχολή που να διδάσκει στους άλλους πως το τρίβουν το πιπέρι. Πως την κουνάν την αχλαδιά. Πως το πνίγουν το κουνέλι. Πως το παν το γράμμα. Και όχι να προτιμάς την αφάνεια και νά ΄σαι ησυχούλης. Καλά ησυχούλης είσαι αλλά όχι κι ότι κάθεσαι και φρόνιμος. Γιατί παραδέξου το. Δε υπάρχει διαστροφή που να μην την έχεις κάνει. Μόνο μαζί μου έχεις κάνει διακόσιες. Θυμάσαι τότε που χτυπάγαμε πιτόγυρα και πηγαίναμε τις κόντρες ποιος θα φάει πιο πολλά; Κι ένα βράδυ που ήπιαμε στα ξίδια όλο το Βόσπορο και μετρούσαμε τα ντουβάρια να γυρίσουμε στο σπίτι. Και μετά εκεί σε περίμενε η γκόμενα και την έβγαλα όλο το βράδυ στην ταράτσα με τα νυχτοπούλια γιατί εσένα από το πιοτί, δε σου σηκωνότανε η όρεξη να την ικανοποιήσεις. Αχ τί να θυμηθώ τί να ξεχάσω από όσα πέρασα. Μεγάλες στιγμές.

Σκορπιέ μου

Τον τελευταίο καιρό σε είχα πάρει από τα μούτρα, μέχρι που σε γνώρισα. Από τότε ξέχασα που μένω, πως με λένε και τι μέρα είναι σήμερα. Μου την είχες μάλλον στημένη για να μου εξηγήσεις ότι είσαι τελικά παρεξηγημένο άτομο. Ότι  επικρατεί ένας μύθος γύρω από το κορμί και το μυαλό σου. Κι εγώ που τόσο καιρό δεν πίστευα στα παραμύθια, ανακάλυψα ότι είναι από τη ζωή βγαλμένα. Μετά μου απαντήθηκαν διάφορα ερωτήματα που κυκλοφορούσαν για την πάρτη σου στο στερέωμα. Ότι το κάνεις λέει σε βάθος. Σε ύψος και σε πλάτος. Ότι το τερματίζεις με πάθος και αγγίζεις τις σκοτεινές πτυχές μας. Αμ δεν το ξέραμε να βάλουμε φωτάκια γύρω γύρω από τις πτυχές του υποσυνειδήτου μας. Περίμενα κι εγώ μαζί με το υποσυνείδητο στο χέρι να βρούμε από σένα τη χαρά. Αμ δε. Πάνω σε ένα σφυριχτρόνι έπεσα που είχε και τα ψυχολογικά του. Μύθος όλα φίλε.

Τοξοτάρα μου

Παιχτούρα από άλλο πλανήτη. Είσαι το χαρούμενο παιδί του ζωδιακού, που πάντα σε έχω στο μυαλό μου για τις πλάκες που μας κάνεις. Μας τρολάρεις κανονικά Τοξοτάρα μου κι εμείς παραδινόμαστε στα βίτσια σου τα προχωρημένα. Άσε που παίζεις με τις εγκεφαλικές μας ταχύτητες και μας τρελαίνεις. Κι άμα μας αρχίσεις στα ταξίματα, φτιαχνόμαστε μαζί σου σε χρόνο dete. Γεωτρύπανο μας γίνεται το αυτό μας (το…δε βρίσκω τη λέξη που ταιριάζει). Τέλος πάντων, κατάλαβες εσύ. Και πάνω που είμαστε στη φάση να το τερματίσουμε για την πάρτη σου μας κόβεις. Προχτές θυμάμαι που σου έλεγα δώσε κι άλλο πόνο, εσύ έβαλες τα γέλια γιατί νόμιζες πως σου είπα, αυτό ήτανε όλο κι όλο. Αυτό που γελάς τις πιο ακατάλληλες στιγμές να το κόψεις. Γιατί μπορεί να τον έχουμε μικρό (το χρόνο) αλλά η αγάπη μας για σένανε είναι μεγάλη και στην τελική ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Μικρέ μου ξεπαθιάρη.

Αιγόκερε

Έχω δει πολλά προφυλακτικά στη ζωή μου. Με γεύση μπανάνας, ανανά και δύο μήλα. Με άρωμα δεντρολίβανου. Τριζάτα προφυλακτικά. Ορατά και αόρατα. Τελευταία έμαθα πως υπάρχουν και προφυλακτικά με λέπια. Φαντάζεσαι να φορέσεις ένα τέτοιο και να σου πουν που πας ρε Καραμήτρο με τη ζαργάνα σου;  Αλλά η παραγγελία που έδωσα για σένα, ήταν να σου βρω ένα κουστουμαρισμένο να ταιριάζει και με το ύφος σου. Όμως έλα και το φορέσεις. Που θα το δείξεις. Που θα το προτείνεις. Και μη μας λες, το πράμα μου είναι καλό και δεν παρακαλώ, γιατί πιο μουτσο-παρακαλιάρα (με π γράφεται) γκόμενα από σένα δεν έχω γνωρίσει. Όταν πας μπροστά στη διεύθυνση με εκείνο το σοβαρό σου ύφος και λες, σας παρακαλώ κύριε διευθυντά θα μου τη βάλετε; δεν εννοείς κατά βάθος την υπογραφή του ντάξη; αλλά ξέρεις εσύ. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και δε θέλω, γιατί δεν το κάνω ποτέ αυτό.

Υδροχοάρα μου ← το εννοώ

Κανονικά πάνω στο sex εσύ θα έπρεπε να γράψεις  τρίτομη εγκυκλοπαίδεια και το βιβλίο του camasutra Υδροχόος γκουρού το έγραψε. Και η γκουρομπουγάτσα από σένα πήρε το όνομά της. Τόσο μπροστά είσαι φίλε. Και δε γουστάρω να με αμφισβητήσει κανείς γιατί εγώ με σένα έχω κάνει  τη διατριβή μου. Εσύ ήσουν εκείνος που εγώ έβγαλα τα μάτια μου (στο να διαβάζω να μαθαίνω και να αποστηθίζω απέξω κι ανακατωτά τις θεωρίες σου). Κι έχω να σου πω….ουυυυ.  Απλά από το πολύ το διάβασμα, πρήστηκαν τα μάτια μου και δεν είδα φως. Κι ενώ σου έλεγα, έλα να περάσουμε το θέμα στην πρακτική εξάσκηση για να το βιώσω, μου είπες ότι εσύ είσαι άνθρωπος των γραμμάτων και του πνεύματος. Κι εγώ αυτό ήθελα. Να το πάω το γράμμα. Αλλά τότε άρχισες να μου μιλάς για τη φαιδρή οργάνωση των ελληνικών ταχυδρομείων, τις αποστολές πόρτα πόρτα και στο τέλος αναγκάστηκα κι εγώ να σου ρίξω πόρτα.

Ψαράκι μου

Ξέρω ότι σου αρέσει κι εσένα να γράφεις ιστορίες όπως εγώ και μάλιστα μου πρότεινες να γράψεις πάνω στο κορμί μου. Φυσικά ύστερα από μια τέτοια πρόστυχη πρόταση, ξεκάθαρα, δε σου το αρνήθηκα. Πλύθηκα γδύθηκα παρφουμαρίστηκα κι έμεινα στημένη να σε περιμένω να γράψουμε το έπος. Κι όταν με είδες σε αυτή την κατάσταση απόρησες γιατί σε περίμενα με ανοιχτές αγκάλες ενώ εσύ κρατούσες μόνο σημειώσεις με τα στοιχεία που η ιστορία έπρεπε να περιέχει. Ούτε το μολύβι σου δεν είδαμε. Άσε που το βλέμμα σου ήταν σαν του ροφού που ρεμβάζει κάτω από τα φύκια της θαλάσσης. Τί εννοούσες δηλαδή, όταν μας έταζες πως θα έγραφες ιστορίες πάνω στο κορμί μας; Γιατί η εξήγηση που μας έδωσες δεν ευσταθεί… η αγελάδα τρέχει στο λιβάδι/ εσύ αγάπη μου. Άμα το πάμε έτσι κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Ούτε που θα μου το ξανά δεις (το ιστορικό μου).

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u