Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020


Κριέ

Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες τα στραβά που έβλεπες, έκανες το καλό και ήσυχο παιδί, περίμενες να αλλάξουν κάποια πράγματα υπομονετικά, με μία υπομονή που έμοιαζε σαν παρά φύσιν σεξ,  μα ως εδώ. Θα γυρίσει το ματάκι σου, το έχω σιγουράκι και εγώ να ξέρεις θα είμαι με το μέρος σου. Γιατί άλλο είναι να είσαι μ@λ@κ@ς και άλλο να κάνεις το μ@λ@κ@. Κάτι άκυρα δυσκολάκια που βγήκανε μόλις στο δρόμο σου και σε υποχρεώνουν να τα υπερπηδήσεις, ξεχείλισαν το ποτήρι μιας υπομονής, που ούτως ή άλλως δε διαθέτεις. Το μωράκι που σε πλάνεψε σου κάνει νερά. Ή δε σου κάθεται το πλάσμα που γουστάρεις. Ζωή είναι αυτή; Γι αυτό που καταλήγουμε; Πριν να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις για το πως ή με ποιες ψυχές θα πορευτείς, φρόντισε στη δική σου να υπάρχει ησυχία. Μέρες είναι θα περάσουν.

Ταύρε

Μερικές φορές όπως περπατάει  η πραγματικότητα είναι τόσο πεζή, που τρίβονται οι σόλες από τα παπούτσια της. Κι εκεί που προχωράς μετρώντας κέρματα γιατί εκεί καταντήσαμε, νά σου και σου ρίχνεται ξαφνικά στο δρόμο σου, ένα γκομενάκι από τα παλιά, που ήρθε να αναστατώσει το οδόστρωμα, της ήδη αναστατωμένης σου ψυχής. Τότε εσύ τι κάνεις; Αντί να ασχοληθείς με τα κενά που άφησε η σχέση σας, κοιτάς πόσο σου ήρθε το ρεύμα η κάρτα το τηλέφωνο κι αν η θεία σου η Σούλα αποφάσισε τελικά, να σου παραχωρήσει εκείνο το ρημάδι το αμπελάκι στις Μηλιές στην κάτω Παναγιά. Έλεος ρε φίλε! Εάν σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις, γιατί δεν καλλιεργείς λιγάκι παραπάνω ερωτικό συναίσθημα; Θες να θυμηθεί το γκομενάκι γιατί κάποτε σε χώρισε; Και τέλος πάντων, εσύ ερωτική εκτόνωση δε χρειάζεσαι την εποχή αυτή;  Ή μήπως σκέφτεσαι, πόσα θα σου κοστίσει; Με τσαντίζεις.

Δίδυμε

Με όλα αυτά που εξελίσσονται ερήμην σου, στον εργασιακό σου χώρο, το σπίτι, τα παιδιά τα σκυλιά το σόι σου, τη θεια σου τη χορεύτρια, τη βαφή που δε πιάνει στα μαλλιά της πεθεράς σου, τη γκόμενα που παράτησε το αφεντικό σου, κάτι γραμμάτια που λήγουν, κάτι ζημιές που έγιναν και κάτι σπασμένα που σου λεν να τα πληρώσεις, φίλε μία είναι η λύση: Κάν’τα τατάνα όλα και κοπάνατη. Ξαμολήσου και πάρε τα βουνά και τα λαγκάδια, τις ρούγες και τις ρεματιές. Παίξ’το τρελός, άλλωστε λίγο απέχεις από την πραγματικότητα, χαμογέλασε και στέλνε φιλιά με νόημα σε όποιον σου τη σπάει. Γράψε στο μπλουζάκι σου το στίχο από το τραγούδι που λέει “κυκλοφορώ και οπλοφορώ” “μην ομιλείτε εις τον οδηγό” ή πιο καλά, “προσοχή ο σκύλος δαγκώνει”. Κάπου εκεί έξω, υπάρχει μια ψυχή που βρίσκεται στην ίδια φάση. Μήπως να ψάξεις για ερωτικό συνένοχο; Κανόνισε την πορεία σου, αλλιώς σε βλέπω να πέφτεις στα βαριά, την έκλειψή μου μέσα.

Καρκίνε

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, όλοι σε πιέζουν σα κακό σπυρί. Όλοι κάτι θέλουν από από τις καμπύλες σου τις θελκτικές και ασχολούνται με το κοντό τους και το μακρύ τους, που ως μέγεθος δεν έχει καν ενδιαφέρον. Σε παραδέχομαι γιατί ενώ θα περίμενα να σε δω, να κάθεσαι να μυξοκλαίς,εν τούτης έχεις σηκώσει πεισματικά τα μανίκια και βαράς αγόγγυστα κουπί. Ούτε να μας ερωτευτείς δε μένει χρόνος. Κακώς, γιατί εμείς είμαστε φτιαγμένοι από φρέσκα υλικά και όχι από ληγμένα που συνήθιζες να τρως. Και πως μου ήρθε τώρα, να σου γράφω  για ληγμένα; Ε, να τις μέρες αυτές, όλο και καμιά φόλα από το ερωτικό σου παρελθόν, θα επιστρέψει να σου δηλώσει, ότι πραγματικά της έλειψες και δεν εννοεί πλέον τη ζωούλα της χωρίς εσένα. Δε θα είμαι εγώ, μη με κοιτάς στραβά. Άλλος θα είναι. Αυτός που ήξερε να παίζει απέξω κι ανακατωτά τις παρτιτούρες της καρδιάς σου και τώρα θα σου ζητήσει επανασύνδεση. Ούτε που να του το δείξεις.

Λέοντα

Λοιπόν για αρχή  μη τρως κολλήματα. Εάν κάτι δε σου βγαίνει, πάμε για άλλα. Ούτε να τσαντίζεσαι, εάν σου καθυστερούν εκείνη τη ρημάδα την προαγωγή που λέγαμε και που με τόσο φιλότιμο, ίδρωνες τη φιρμάτη σου φανέλα. Το θέμα που πραγματικά θα ήθελα να προσέξεις,  τις περίεργες  τούτες ημέρες που διάγουμε, είναι να μη σε φλομώσουν στο ψέμα και στο γλείψιμο, για να εκμεταλλευτούνε την ψωνάρα σου και να σε χρησιμοποιήσουν για τα βίτσια τα δικά τους. Ούτως ή άλλως είσαι επιρρεπής στην παραμύθα και στην κολακία παραδέξου το. Να σε γειώσω θέλω για να έχεις το νου σου. Κατά τα άλλα τα ερωτικά σου καταλαμπερό μωρό μου, χτυπάνε κόκκινο της φωτιά να με ερεθάει (κατά το συνηρημένον ερεθάω ερεθώ) και παίρνει φωτιά το Κορδελιό από τους αναστεναγμούς των πόθων σου. δεν αποκλείεται να αλλάξει η διεύθυνση στη δουλειά σου και να αναλάβει το κορμί που κάποτε κουνούσατε μαζί το κύμα.

Παρθένε

Δε φτάνει που έχεις αναλάβει όλο το χαμαλίκι στη δουλειά σου, θα σου βάζουν και χέρι από πάνω την εβδομάδα αυτή, όλοι οι αμάμητοι που έχεις στο κεφάλι σου. Η φάση είναι ότι χρειάζεται να δείξεις καλή διαγωγή και να κάνεις το μ@λ@κα κάποιες ώρες που εκεί θα γίνεται το σύστριγγλο. Θέλεις ρε φίλε να ερωτευτείς και η δουλειά δε θα σε αφήνει. Εκεί καταντήσαμε. Μη νομίσεις πως η μούρη η ξινή,  που θα δεις μπροστά σου, θα είναι η μούρη του καθρέφτη σου. Όχι Παρθένε, άδικα σου έχει βγει το όνομα και σε φωνάζουνε “ο ξινίλας”. Γύρισε ο άξονας της γης; Κάτι κάνει ο Δίας; Το σύμπαν τον παίρνει (το νόμο στα χέρια του); Πάντως εσύ θα είσαι το καλύτερο παιδί, οι άλλοι δε θα σε αφήσουν και να παραμείνεις. Βέβαια μια αναμονή από κάτι που καιρό τώρα περιμένεις, θα σε κάνει να φαίνεσαι ώρες και στιγμές, σα να ξεκατουριέσαι. Καλό κουράγιο και το Παναϊά μαζί σου.

Ζυγέ

Το παιδί λάστιχο θα γίνεις την εβδομάδα αυτή, αφού θα σε τραβάν και θα σε σέρνουν, πότε από δω πότε από κει, πότε ε-παραπέρα. Άντε μετά να μας ερωτευτείς. Θα μου πεις, όταν θέλει κάτι κανείς, και στο μπουκάλι να τον βάλεις με το φελλό θα την κάνει (τη συμμαχία) άμα χρειαστεί. Διπλωμάτης είσαι, όλο και κάποιο κορμί θα καταφέρεις να σε παρηγορεί, τις δύσκολες ώρες της μοναξιάς. Σου έχω όμως το καλύτερο. Το ερωτικό σου παρελθόν, έρχεται φορτσάτο κι αποφασισμένο να σου παραδοθεί, άνευ όρων και ημερήσιων διατάξεων. Θα σου εξομολογηθεί, πόσος του έχει γίνει, ο πόθος του για σένα (δε το λες κακό). Θα σου θυμίσει τις λάγνες αμαρτίες που κάνατε μαζί και μπορεί να σου τον πιάσει ξαφνικά τον παλμό από τους χτύπους της καρδιάς σου. Άλλωστε εσένα κανένας έρωτας δεν τέλειωσε ποτέ. Χαβαλές να γίνεται και σενάριο να υπάρχει. Σωστά;

Σκορπιές

Α ώστε έτσι; Δεν αλλάζεις τα έπιπλα της ζωής σου, σου λέει το σύμπαν;  Θα σου τα ξεχαρβαλώσω. Πότε οι μαντεσέδες θα χαλάνε, πότε οι πόρτες θα τρίζουν, πότε τα τραπέζια θα σπάνε, πότε από τις πολυθρόνες θα πετιούνται ελατήρια.  Χαλάνε τα σερβάν και οι ντιβανοκασέλες, εκεί που άλλοτε γνώριζαν μεγάλες δόξες σε στιγμές ερωτικές. Δε σε μαλώνω, σκασίλα μας. Άλλωστε αυτά τα έπιπλα, δεν είναι πια στη μόδα. Μόδα είναι η ανατροπή. Αυτή που για έναν έρωτα αξίζει να καείς, αρκεί να καίγεσαι γλυκά. Και θα σου έρθει στην κεφάλα φίλε, να το ξέρεις. Μπορεί να μοιάζει σα πυροτέχνημα. Να κρατήσει τόσο όσο. Όμως μια στιγμή δική σου, άλλοι κάνουν χρόνια για να τη γευτούν. Τζογαδόρε του έρωτα, ήρθε ο καιρός, να τα παίξεις όλα για όλα. Γιατί καλύτερα να μετανιώνεις γι αυτά που έκανες, παρά γι αυτά που δεν έκανες. Είναι μεγαλύτερη ξενέρα. Το έπιασες το υπονοούμενο;

Τοξότη

Μπορεί να είσαι τύπος που δύσκολα παραμυθιάζεσαι, η αντίφαση με σένα είναι, ότι όταν σκαλώσεις, αυτό-παραμυθιάζεσαι. Ο έρωτας σου γύρισε την πλάτη, κι εσύ θέλεις να πάρεις φόρα και να τον ξεπουπουλιάσεις, το κοντόχοντρο. Άμα αναρωτιέσαι γιατί δε σου βγαίνουν οι ερωτικές παρτίδες που πας κι ανοίγεις, απηύθυνε το ερώτημα αυτό στον εαυτό σου. Κάτι κάνεις λάθος φίλε. Λάθος κορμί για να συμπλεύσεις; Λάθος στιγμή για να τα χώσεις και να πεις το “έτσι θέλω, γιατί έτσι μου γουστάρει”; Δε ξέρω τι να εικάσω με την πάρτη σου. Τελευταία έχεις έφεση να μασάς στις παραμύθες που σου λένε, μόνο και μόνο επειδή εξάπτουνε τη φαντασία σου. Στην ουσία όμως σε έχουν λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα. Δεν υπάρχει φως. Δε βλέπεις κάτι να κινείται παλινδρομικά. Σαν έμβολο για παράδειγμα. Άσε που τα βάζεις με ψυχές που είναι του χεριού σου και όχι με τα δύσκολα. Φάση περνάς καιρός να την ξεπεράσεις.

Αιγόκερε

Ακόμα και όταν νευριάζεις, εξακολουθείς να είσαι πλάσμα γοητευτικό. Σε μένα τουλάχιστον αρέσεις, κλάιν. Όμως πολλή ανακατωσούρα θα υπάρχει στη ζωή σου καλό μου και μάλλον πρέπει να υπενθυμίσεις στους κύκλους σου, ποιος είναι εδώ μέσα ο αρχηγός, που κάνει τα κουμάντα. Δεν είναι ωραίο, ούτε να σε αγνοούν, ούτε να σε αμφισβητούν, για πράγματα που έχεις δώσει γη και ύδωρ. Αυτό εσύ μου το έμαθες. Έχε το νου σου επίσης, στο που πας και λες τα μυστικά σου. Μπορεί να πέσει καρφωτή από κανένα πρώην γκομενάκι σου, και να έχεις θέμα με το νόμιμο δεσμό σου. Μπορεί κουσκουσιάρηδες φίλοι σου , να εκθέσουν σκοτεινές πτυχές από την ερωτική σου ζωή, που δε θα ήθελες γι αυτές, να δίνεις εξηγήσεις. Σε ζηλεύουν να το ξέρεις και θα σου το αποδείξουν με τις πράξεις τους. Για μια αξιοπρέπεια ζούμε, που τη θέλεις ατσαλάκωτη. Φέρσου πονηρά, λάβε τα μέτρα σου. Μίλησα.

Υδροχοάρα μου

Ψίχουλα θα κάνεις τα λεφτά σου, για να εντυπωσιάσεις, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου. Έχεις να πουλήσεις αμπελοφιλοσοφίες φούμαρα και παραμύθια φούρναρης, που το στόμα σου θα πάει σαν το μυδράλιο. Όμως στο τέλος, θα το ρίξεις το κορμί στην αγκαλιά σου μπαγασάκο. Μόνο που μετά δε θα ξέρεις τι να το κάνεις, αφού το μάτι σου θα παίζει σαν του χαμαιλέοντα, μέχρι να στοχεύσει το επόμενο κορμί. Τι φάση; και που τη βρίσκεις την όρεξη πραγματικά; Αυτό που γουστάρω με τρέλα σε σένα, είναι ότι σχεδόν ποτέ, δε μετανιώνεις για τις πατάτες και τα λάθη που έχεις κάνει. Σε ένα κόσμο που σε δείχνει με το δάχτυλο, κατηγορώντας σε με ευκολία, εσύ επιμένεις να τον αγνοείς επιδεικτικά. Πρόσεχε τις φιλίες σου φίλε τις μέρες αυτές, θα σε απογοητεύσουν. Κι άμα σου πουν τη φράση “δεν είναι αυτό που νομίζεις” να ξέρεις ότι είναι. Θα σε έχω έννοια, περιμένω νέα σου.

Ψαράκι μου

Ρε συ άμα νευριάζεις, τουλάχιστον πες μας στο τέλος γιατί το κάνεις. Στο λέω γιατί τις μέρες αυτές, θα γίνουν τα νεύρα σου ζαρτιέρες, προετοιμάσου. Το χειρότερό σου θα πάθεις. Θα σου βάζουν χέρι γιατί δεν είσαι τυπικός στα ωράρια της δουλειάς σου, γιατί είσαι απρογραμμάτιστος, γιατί είσαι έξω από τα πλάνα σου, μέχρι αναξιόπιστο θα φτάσουν να σε πούνε. Το “ξεπέζευε από την καρα-κοσμάρα σου”, θα είναι η φράση που θα περικλύει, όλα όσα θα απαιτούν οι άλλοι από εσένα. Είσαι εσύ για να σε τρέχουν; Όχι. Γιατί δεν εννοείς το λόγο. Άλογο θα σε κάνουν από ψαράκι φίλε να το ξέρεις. Δε θα σε βοηθήσει η απελπισία, ούτε να αρχίσει και να μιξοκλαίς. Τώρα χρειάζεσαι μυαλό καθαρό. Ποιος; Εσύ, που η σκέψη σου πάντα αρχίζει με το “μια φορά κι έναν καιρό” “το ζήσαμε εμείς καλά” “το έχει ο Θεός” και πάει λέγοντας. Φουσκάλες θα βγάλουν τα παπούτσια της ψυχής σου από την πεζή πραγματικότητα.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!