Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020


Κριός

Η σκέψη σας τις ημέρες αυτές θα διακρίνεται από μια ασάφεια συναισθηματική κυρίως, αφού πολλά από τα “θέλω” και τους πόθους σας, τα έχετε εγκλωβίσει μέσα σας. Έτσι λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, καταπιεσμένα συναισθήματα, που ίσως κάποιες φορές να σας ρίχνουν ψυχολογικά. Κομμάτι ευθύνης σε όλο αυτό, έχει ο έρωτας και η θέση που κατέχει στη ζωή σας. Είναι καιρός να σκεφτείτε με πιο τρόπο θα κάνετε κάποιες αλλαγές ή παρεμβάσεις, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι, για να μπορέσετε να αισθανθείτε συναισθηματικά καλυμμένοι, που στο τώρα σας δεν το νιώθετε.

Ταύρος

Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και μην κοινοποιείτε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική και αισθηματική σας ζωή, ακόμα και σε άτομα που εμπιστεύεστε. Επιπλέον μπορεί ερωτικά να υπάρχει κάποιος άνθρωπος στο μυαλό σας, που ενώ τον ποθείτε, δεν είναι της αξίας που νομίζετε. Μπορεί στο μέλλον να ανακαλύψετε ότι ήταν μάταιο που επενδύσατε μαζί του συναισθηματικά. Παράλληλα, μπορεί να αντιμετωπίσετε από το περιβάλλον που κινείστε, ερωτικές ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ή αισθήματα ζήλιας προς το πρόσωπό σας. Θα είναι όμως παροδικό.

Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να παίξουν διάφορα σενάρια που καλό θα ήταν να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην τα κοινοποιήσετε πουθενά. Έτσι λοιπόν μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία, που αμέσως να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή. Υπάρχει το ενδεχόμενο, όντως να είστε ελεύθεροι δεσμεύσεων αλλά το άτομο που θα σας προκαλέσει ερωτικά, να βρίσκεται σε δεσμό. Μπερδεμένες καταστάσεις ζητούν λύσεις ενώ σας προκαλούν ερωτικά και συναισθηματικά…

Καρκίνος

Η συναισθηματική μνήμη σας, πάντα ανατρέχει στο παρελθόν και σε όσα ζήσατε. Έτσι λοιπόν τις ημέρες αυτές, θα έρθουν στη ζωή σας άνθρωποι από τα παλιά, θα συγκινηθείτε, θα θυμηθείτε θα επικοινωνήσετε. Ανάμεσα σ αυτούς, σίγουρα θα υπάρξει κι ένα άτομα που συνδεθήκατε ερωτικά κι αν αυτό ακόμα εξακολουθεί να υπάρχει στο μυαλό και στις επιθυμίες σας, τότε η περίπτωση μιας επανασύνδεσης είναι πιθανή. Με πολύ απλούς τρόπους, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα και στις μνήμες του θα μπορέσετε να μπείτε στο μυαλό και στην καρδιά του. Επανάληψη μιας αγάπης.

Λέων 

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε την πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Θα κρίνετε την ποιότητά τους, το τι παίρνετε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε κι αν υπάρχει η προοπτική στην εξέλιξή τους. Από το μικροσκόπιο της καρδιάς σας θα περάσουν και τα αισθηματικά σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, εάν στην παρούσα φάση της ζωής μπορείτε να πάρετε εκείνα που πραγματικά επιθυμείτε, εκείνα που πραγματικά έχετε ανάγκη για να καλυφθείτε και να πατήσετε καλύτερα συναισθηματικά. Η πολλές υποχρεώσεις έριξαν αλλού το βάρος σας.

Παρθένος

Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να προσέξετε τη συμπεριφορά που δείχνετε στο σύντροφό σας. Τις ημέρες αυτές, μπορεί να γίνετε περισσότερο εύθικτοι και αυτό να οφείλετε στο γεγονός, ότι δεν ερμηνεύετε σωστά εκείνα που σας λέει. Σε περιβάλλον ασυνεννοησίας μπορεί να βρεθείτε και στον εργασιακό σας χώρο κι εκεί οι σχέσεις σας δε συμφέρει να διαταραχτούν. Εάν είστε μόνοι θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε, πότε κάποιος σας φλερτάρει, ή απλώς σας μιλάει με συμπάθεια. Μην απαντάτε αν δεν έχετε πιάσει το νόημα λοιπόν.

Ζυγός

Αίτιες που σε άλλες περιπτώσεις δε θα δίνατε σημασία, μπορούν να σας χαλάσουν το κέφι σας σήμερα. Από μια ζημιά στο σπίτι, κάποιες εκκρεμότητες μικρές που αφήσατε να χρονίζουν, μια αναστάτωση ενός οικείου προσώπου σας άνευ σημασίας, μπορεί να σας αγχώσουν. Ψυχολογικά θα είστε ευάλωτοι τις ημέρες αυτές και μπορεί να επηρεαστεί και η ερωτική σας ζωή. Παροδικό θεωρήστε το και βρείτε τις διαφυγές σας από ότι κι αν σας απασχολεί μέσω του έρωτα, είτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, είτε αν είστε μόνοι μέσα από το παιχνίδι του φλερτ σε φιλικό κύκλο.

Σκορπιός

Λίγο πιο μπερδεμένοι θα είστε συναισθηματικά με τον εαυτό σας τις ημέρες αυτές. Ίσως να ήρθε η στιγμή που θα αναλογιστείτε ότι για ότι σας συμβαίνει ερωτικά, δε σας φταίει ο σύντροφός σας ή ο άνθρωπος που επιθυμείτε την αγκαλιά του αλλά η γενικότερη στάση που κρατάτε στον ερωτικό και αισθηματικό σας τομέα. Εποχή μεγάλων αναθεωρήσεων είναι αυτή που διάγετε και να ξέρετε όσο πιο γρήγορα αλλάξετε οπτική στάση και θεώρηση στο κεφάλαιο έρωτας, τόσο ευκολότερα θα ξεφύγετε από τα εγκεφαλικά κολλήματα που καλλιεργείτε χρόνια τώρα. Σκεφτείτε, αναθεωρήστε.

Τοξότης

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή πρόσωπα της οικογένειας σας φέρνουν μια μικρή αναστάτωση, παροδική όμως ευτυχώς. Δε σας αφήνουν όμως να ασχοληθείτε με εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Έτσι λοιπόν η προσωπική ζωή και ο έρωτας μάλλον θα περάσει σήμερα σε δεύτερο πλάνο. Είτε βρίσκεστε όμως σε μία μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, προνοήστε να βρείτε λίγες στιγμές για μία αγκαλιά, δυο λόγια γλυκά, λίγο φλερτ σε ένα κύκλο φιλικό. Θα σας φτιάξει τη διάθεση σίγουρα.

Αιγόκερως

Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, τόσο σε επίπεδο συνεργασιών, όσο και στον αισθηματικό ή ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις από το πουθενά, να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δε σας καταλαβαίνει, ή και το αντίθετο. Επιπλέον ερωτικές ανταγωνιστικές συμπεριφορές, μπορεί να δείτε να εκδηλώνονται από ανθρώπους που μέχρι τώρα είχατε φίλους σας ή τους εμπιστευόσασταν. Παράλληλα, δείξτε προσοχή όταν στέλνετε μηνύματα  ερωτικού περιεχομένου. Μπορεί να παν στο λάθος άτομο.

Υδροχόος

Με ποιο αισιόδοξη ματιά ξεκινάει η εβδομάδας αυτή και η διάθεσή σας θα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Συναισθηματικά μπορεί να μην ήσασταν το τελευταίο διάστημα στα καλύτερά σας, όμως ερωτικά εξακολουθείτε να αρέσετε και αυτό ας το λάβετε υπόψιν σας σοβαρά, ειδικά εσείς που είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Για τους δεσμευμένους το γεγονός ότι αρέσετε, ίσως να κάνει το σύντροφό σας να αντιδράσει από ανασφάλεια. Καθησυχάστε τον και έχετε υπόψιν σας, ότι μπορεί να του βάζουν λόγια διάφοροι “καλοθελητές” του φιλικού περιβάλλοντος κυρίως να θυμάστε.

Ιχθύς

Την εβδομάδα αυτή μπορεί να σας περιμένει πολύ δουλειά αλλά θα δείτε παράλληλα ότι δρομολογούνται και κάποιοι στόχοι σας που περιμένατε αρκετό καιρό την θετική τους εξέλιξη. Έτσι η ψυχολογία σας βελτιώνεται και τα θετικά συναισθήματα θα τα μοιραστείτε είτε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε με κάποιον που σύντομα θα έρθετε πολύ κοντά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτός να είναι από το εργασιακό σας περιβάλλον. Ερωτευτείτε λοιπόν εκ νέου, γιατί ούτως ή άλλως ο έρωτας σας έδινε πάντα έμπνευση. Τώρα θα έχετε και τις ευκαιρίες.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u