Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020


Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μηχανικά. Καλό θα ήταν να τσεκάρουμε τα ραντεβού μας, τον τρόπο που θα μετακινούμαστε, να είμαστε έγκαιροι και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να επινοούμε εναλλακτικές λύσεις όταν κάτι δε μας βγαίνει ή καθυστερεί, να τσεκάρουμε τους χρόνους μας κτλ.

Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σε επίπεδο προγραμματισμού, ματαιώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιτίες κακής συνεννόησης και παρεξηγήσεων, ασυνεννοησίας εκνευρισμού και ασάφειας. Όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν για αρκετό χρονικό διάστημα, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, όσο θα διαρκεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ερμή.

Θα έχουμε όμως το χρόνο να σκεφτούμε και να επανεξετάσουμε τα δεδομένα σε σημαντικά για τη ζωή μας θέματα ώστε λίγο αργότερα να μπορέσουμε να πάρουμε ορθότερες αποφάσεις. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τον υπέρμετρο συναισθηματισμό, που θα παρεμβάλλεται στη σκέψη μας και δε θα της επιτρέπει να είναι πάντοτε αντικειμενική. Είναι πιθανόν μάλιστα να  καλλιεργηθούν αρκετές αυταπάτες. Ευνοούνται οι συναντήσεις απ τα παλιά, οι ερωτικές επανασυνδέσεις, η επανεξέταση κάποιων διαπροσωπικών σχέσεων.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, ανεξήγητες ψυχολογικές διακυμάνσεις θα αισθάνεστε την εβδομάδα αυτή. Οι αιτίες όμως κρύβονται σε όλα εκείνα τα “θέλω” ή τα “όχι” που δεν είπατε κάποτε εκεί που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να τα εγκλωβίσετε μέσα σας και τώρα θα ζητούν από σας, να βρείτε τη βαλβίδα διαφυγής τους. Θα ακούσετε και θα μάθετε πληροφορίες που θα σας εκπλήξουν, καλό θα ήταν όμως να τσεκάρετε την αξιοπιστία και το βαθμό ανιδιοτέλειας του ανθρώπου που θα σας τις πει. Πιθανόν μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να σας αναστατώσουν άδικα, αφού θα είναι ανυπόστατες. Παράλληλα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες ώστε να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. 

*Ζυγοί, προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας τις ημέρες αυτές ενώ μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε δαπάνες, για λειτουργικά ή άλλα έκτακτα έξοδα που αφορούν το χώρο του σπιτιού. Γίνετε περισσότερο προσεκτικοί και τυπικοί  στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί δεν αποκλείεται αν κάνετε λάθη και παραλήψεις, να δημιουργήσουν τις βάσεις για ένα παρασκήνιο που θα λειτουργήσει αρνητικά γύρω από το όνομά σας. Μη δίνετε λαβές στα σχόλια. Σε στόχους σχέδια και φιλοδοξίες σας, δεν αποκλείεται να σημειωθούν καθυστερήσεις ανατροπές και αναβολές που θα σας εκνευρίσουν. Μη ξεσπάτε την έντασή σας σε εκείνους που αγαπάτε. 

*Καρκίνοι, τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε πάρα πολύ καιρό, σε κάποιες περιπτώσεις να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, ή μια φιλία απ τα παλιά να αλλάξει μορφή και να εξελιχθεί τώρα σε ένα μεγάλο έρωτα! Βέβαια καλό θα ήταν να μη δεσμευτείτε σε κάτι σημαντικό την εποχή αυτή, να μην υπογράψετε, ή να μη συμφωνήσετε σε όρους και προϋποθέσεις που λίγο αργότερα μπορεί να αδυνατείτε να καλύψετε. Η προνοητικότητα και ο σωστός προγραμματισμός θα σας βγάλουν κάποιες φορές από τη δύσκολη θέση. Προσοχή σε ταξίδια, σπουδές και εξετάσεις. Εξετάστε επαγγελματικές προτάσεις. 

*Αιγόκεροι, πέρα από την ηλεκτρονική σας υποδομή και τα υποστηρικτικά συστήματα που διαθέτετε, θα χρειαστεί να προσέξετε και τον τρόπο που επικοινωνείτε γενικότερα. Μηνύματα φεύγουν και πηγαίνουν στο λάθος άτομο. Λέξεις που ξεστομίζονται παρεξηγούνται. Καθυστερήσεις δημιουργούν εκνευρισμούς. Ζητήματα επικοινωνιακά πάσης φύσεως θα αντιμετωπίσετε τον επόμενο καιρό. Ερωτικά, μπορεί να βιώσετε έναν έρωτα ανατρεπτικό. Να προκύψει ξαφνικά και αναπάντεχα. Μπορεί να διαλύσετε μία μόνιμη σχέση, γιατί η υπομονή σας ήτανε ως εδώ. Ίσως να έρθει ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει σίγουρο!!! 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, στόχοι φιλοδοξίες, μελλοντικές βλέψεις και όνειρα, ίσως να καθυστερήσουν ως προς την εξέλιξή τους. Δε σημαίνει όμως ότι ματαιώνονται. Έχετε πίστη και λίγο αργότερα, αφού επανεξεταστούν καλύτερα, θα καταφέρετε να τα δρομολογήσετε με σωστότερο τρόπο. Προσωπικές ή οικονομικές υποθέσεις, καλό θα ήταν να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας και να μην τις κοινοποιείτε ακόμα και σε εκείνους που εμπιστεύεστε. Το διάστημα αυτό θα βρεθείτε στην ανάγκη να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας, με φίλους συνεργάτες και σε κάποιες περιπτώσεις με στενά δικούς σας ανθρώπους.Μη εμπλακείτε σε εργασιακά παρασκήνια ή συμμετέχετε σε κουτσομπολιά. 

*Σκορπιοί, με συναισθηματική ασάφεια θα αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται, με τα παιδιά σας, τα δημιουργικά σας σχέδια, ή την ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση. Με αλλαγές και ανατροπές που δε συνηθίζονται εύκολα, η καθημερινότητά σας και πάλι δε σας δίνει την αίσθηση της σταθερότητα που θα θέλατε. Φαίνεται ότι θα κάνετε μια μοιραία συνάντηση που θα σας δώσει την έμπνευση στο να αλλάξετε ότι χωλαίνει στη ζωή σας. Ίσως τώρα να έρθει ένας άνθρωπος που στο παρελθόν η σχέση σας να μην είχε κάνει τον κύκλο της και να επανεξετάσετε εκ νέου τις προοπτικές μιας κοινής πορείας. Περιορίστε εγωισμούς που προέρχονται από αλλοτινές μνήμες. 

*Λέοντες, προγραμματίστε καλύτερα τα ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και κάνετε καλύτερη διαχείριση σε έξοδά υποχρεώσεις και οφειλές. Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε παραπάνω χρήματα σε σχέση με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Από την άλλη μεριά, ίσως να αισθανθείτε, ανεκπλήρωτες προσδοκίες, πόθους, ανάγκες συναισθηματικής κυρίως φύσεως που δεν έχουν καλυφθεί και όλο αυτό να σας ρίξει ψυχολογικά. Όμως θα έχετε και κάποιες θετικές εξελίξεις στο εργασιακό σας πεδίο, είτε υπό μορφή προαγωγής, είτε εάν είστε άνεργοι να βρείτε μια καινούργια δουλειά, ή μία πρόταση στο να ενισχύσετε το υπάρχον εισόδημά σας. Μη ξεσπάτε τα νεύρα σας. 

*Υδροχόοι, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εχθρότητα, θα αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα. Ανθρώπους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο. Τόσο σε ότι αφορά τις ερωτικές και αισθηματικές σας επιλογές, όσο και την πορεία της εξέλιξης που έχετε στον εργασιακό σας χώρο. Ανειλικρινείς φιλίες, παρασκηνιακές ενέργειες και σχόλια ανθρώπων που μπορεί μέχρι τώρα να εμπιστευόσασταν, σας στοχοποιούν και θα σας απογοητεύσουν. Ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποιους ανθρώπους που κάποτε διώξατε από κοντά σας. Καταπιεσμένοι πόθοι απωθημένα ή ανάγκες σας βγαίνουν και εξωτερικεύονται έντονα. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, την παρόρμηση και κυρίως τη γενικότερη συμπεριφορά σας, θα πρέπει να προσέξετε την εβδομάδα αυτή. Μπορεί να εκνευριστείτε και αυτό να βγει εις βάρος σας, ακόμα και αν έχετε δίκιο. Προσοχή λοιπόν χρειάζεται να δείξετε στο τι προβάλλετε, τόσο στο εργασιακό, όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ή όπου αλλού κινείστε ή δραστηριοποιείστε. Στους ίδιους χώρους δεν αποκλείεται να παρανοήσετε κάποια πράγματα να πράξετε απερίσκεπτα και να εκτεθείτε. Είναι πιθανόν τις ημέρες αυτές, να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο γύρω απ το όνομά σας.Μη πιέσετε καταστάσεις που δεν εξελίσσονται όπως θα θέλετε. 

*Τοξότες, κινητικότητα θα έχετε στο περιβάλλον του σπιτιού, αφού άνθρωποι συγγενείς και μη, θα πάνε και θα έρχονται, όπου κάποιες στιγμές θα σας δημιουργούν και αναστάτωση. Μια πρόταση επαγγελματική, ή η πιθανότητα να βρείτε κάτι παράλληλο να απασχοληθείτε για να ενισχύσετε τον προϋπολογισμό σας, έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείονται να δημιουργηθούν πολλά ερωτικά μπερδέματα, παράλληλες σχέσεις ή ερωτικά πειράματα που δε θα σας βγουν σε καλό, αφού κινδυνεύετε από αποκαλύψεις που ίσως σας εκθέσουν σε παρασκηνιακά σχόλια. Προσέξτε ζημιές ή λειτουργικές βλάβες στον εξοπλισμό σας. 

*Παρθένοι, αναθεωρούνται οι σημαντικές για τις ζωή σας σχέσεις την περίοδο αυτή. Σε ερωτικά και αισθηματικά θέματα, χρειάζεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τον εαυτό σας για να δείτε εάν ο τρόπος που βαδίζετε σας καλύπτει τελικά. Παράλληλα εστιάστε την προσοχή σας στις επαφές και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και προϊστάμενους γιατί πιθανόν να διαπιστώνετε παραλείψεις και κακή συνεννόηση που θα σας εκνευρίζει συχνά. Επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν δεν αποκλείονται αλλά και επανασυνδέσεις, εάν αυτό είναι που επιθυμεί η καρδιά σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε ασύμφορες οικονομικές συμφωνίες, και μη ρισκάρετε. 

*Ιχθύες, οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητά σας και προσπαθήστε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες χωρίς να τις αναβάλλετε. Φανείτε τυπικοί στον εργασιακό σας χώρο, συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Δείξτε προσοχή στους χρόνους σας. Ρωτήστε και κατανοήστε καλύτερα εκείνα που σας λένε ή σας ζητούν. Σε κάποια σχέδια ή στόχους σας καθυστερεί τη εξέλιξή τους, δε σημαίνει όμως ότι ματαιώνονται. Δεν ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα οι συμφωνίες και ως ένα βαθμό, οι νέες συνεργασίες. Αναθεωρείτε σχέσεις προσωπικές και μη αλλά η αντίληψη και η κρίση σας δεν θα είναι αντικειμενική. Αφήστε σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για αργότερα.

Από την Μελίνα Φώφη

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Κριέ Δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τσακώνεσαι με τα πόμολα και τις μπετούγιες μες στ ...

Astro-Μηνύματα από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Ζούμε μια αμήχανη περίοδο της ζωής μας, κάτω από πολλούς περιορισμούς, φόβους και α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/3 – 5/4/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, μια ομολογουμένως διαφορετικής για όλους μας άνοιξης, ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Δε μπορώ καν να σε κάνω εικόνα να βρίσκεσαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μοιάζει ...

Astro-Μηνύματα από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Εμείς και οι σκέψεις μας, εμείς και οι άλλοι, οι δικοί μας άλλοι, σε ένα περιβάλλον υ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/3 – 29/3/2020

In category Astrology News

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για όλους μας αυτή η εβδομάδα, ξεκινώντας από την δοκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u