Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 20 Απριλίου 2020


Κριός

Δε μπορεί, μια γλυκιά γεύση θα σας άφησαν οι προηγούμενες ημέρες. Ίσως κάποιες νότες ερωτικές μα και αγάπης να ζέσταναν την καρδιά σας και σίγουρα από δω και στο εξής, θα έρχεστε όλο και πιο κοντά στο να ζείτε όλο και πιο συχνά τέτοιες στιγμές. Όμως ακόμα και αν ο φτερωτός θεός δεν έστειλε βέλη στην καρδιά σας, να ξέρετε πως αποκλείεται η Άνοιξη έξω, να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Σύντομα θα σας προκαλέσει η ερωτική σας τύχη κι αν δε δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, σίγουρα θα την προκαλέσετε εσείς. Πως; Μέσα από μια διαδικτυακή επαφή φυσικά.

Ταύρος

Πόθοι πάθη και ερωτικά απωθημένα βγαίνουν από μέσα σας και σχεδόν απαιτείτε να σας ικανοποιηθούν. Συναισθηματικά και ερωτικά θέματα δεν καλύπτονται, ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν η ανταπόκριση, ούτε του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή να σας καταλάβει, ούτε και εκείνου που προσπαθείτε να τον φέρετε στη φωλιά σας. Όμως αντί να εκνευρίζεστε γιατί ο ερωτικός σας ορίζοντας δεν διευρύνεται, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξανά βρείτε τον πραγματικά διπλωματικό εαυτό σας και να εξελιχθείτε ανάλογα αλλά κυρίως περισσότερο στρατηγικά; Δείτε το.

Δίδυμοι

Μην αφήνετε ακάλυπτα τα συναισθήματά σας, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε ότι έχετε πνιγεί  σε ένα σωρό υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που τρέχουν. Αδιαφορώντας για το τη γίνεται μέσα σας και για το τη διψάει η καρδιά σας, δεν υπάρχει η έμπνευση για να μπορέσετε να αντέξετε και τα υπόλοιπα όλα όσα συμβαίνουν. Γνωρίζετε πως ο έρωτας, μπορεί να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για τα πάντα. Καλέστε τον με οποιοδήποτε τρόπο στη ζωή σας, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη και μετά να είστε σίγουροι, ότι όλα θα τα βλέπετε και θα τα αντιμετωπίζετε διαφορετικά.

Καρκίνος

Δεν μπορεί, ήδη θα έχετε καταλάβει ότι ερωτικά μετράτε και οι αλλαγές που έχετε κάνει μέσα σας, ως προς το πως αντιμετωπίζετε πλέον τον έρωτα έχουν αλλάξει και τον τρόπο που τον ζητάτε από τους άλλους. Το θέμα είναι, ότι οι προσφορές και οι ευκαιρίες να βρείτε την ευτυχία μέσα από μια αγκαλιά, θα είναι πολλές το διάστημα αυτό, αλλά το που θα καταλήξετε, θα σας έλεγα το διάστημα αυτό, να πάρετε το χρόνο σας και να μην καταλήξετε ή μη πείτε το πολυπόθητο “ναι” όσο και αν το έχετε ανάγκη. Οι δεσμευμένοι τώρα βάζετε τους όρους και τα “θέλω” σας πιο συνειδητοποιημένα.

Λέων

Επειδή γενικά με τις καταστάσεις που περνάμε όπου δεχόμαστε πιέσεις από παντού, οι συμπεριφορές των άλλων απέναντί σας θα δείτε να αλλάζουν, πριν μπείτε στη διαδικασία να τις αντιμετωπίσετε με έντονο τρόπο, δείξτε τους διπλωματικά, τα περιθώρια που έχουν στο πως θα σας εκφράζουν τα “θέλω” τους, όταν απευθύνονται σε σας. Ειδικά στα ερωτικά σας, ίσως να αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές, ως ένα βαθμό παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σας, ή από εκείνον που θα πολιορκήσει την καρδιά σας & μάλιστα ίσως τολμήσει να σας θέσει τους όρους του.

Παρθένος

Ο έρωτας γίνεται το νούμερο ένα ζητούμενο στη ζωή σας και τώρα ήρθε η στιγμή, να πάρετε συνειδητοποιημένα αποφάσεις που θα κάνουν την προσωπική σας κατάσταση να εξελιχθεί, προς την καλύτερη έκβαση της ερωτικής σας ζωής. Εάν μάλιστα είστε μόνοι το διάστημα αυτό, τολμήστε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, ακόμα και αν ο άνθρωπος που θα σας ενδιαφέρει μοιάζει να είναι απρόσιτος. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, τώρα θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μπορεί να αποφασίσετε να συζήσετε ή ότι άλλο.

Ζυγός

Ανεξάρτητα από τον αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, τις ημέρες αυτές, φαίνεται ότι μπαίνει στην καρδιά σας ένας άνθρωπος, που κάτι της κάνει να κινείτε έχοντας μια πιο ερωτική χροιά. Δεν είναι ότι κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, ειδικά εσείς που είστε δεσμευμένοι, ή αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αναζητήσετε μία ξένη ακόμα και δανεική αγκαλιά. Είναι γιατί βιώνετε ένα συναισθηματικό κενό που θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε την ερωτική κάλυψη, ακόμα & αν γνωρίζετε ότι οι συνθήκες για να ευδοκιμήσει ο έρωτας δυσκολεύουν.

Σκορπιός

Ή του ύψους, ή του βάθους θα αντιμετωπίσετε από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες, την ερωτική σας κατάσταση και ζωή γενικότερα. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη, εάν είστε από την άλλη μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, κάτι θα σας βάζεις στη διαδικασία να θέλετε να μηδενίσετε και να ξανά αρχίσετε. Δεν είναι λόγοι αυτό-καταστροφική αλλά η ανάγκη σας να εξυγιάνετε την προσωπική σας κατάσταση, γιατί αν μη τι άλλο, περισσότερο από ποτέ, θέλετε να γνωρίζετε ερωτικά τουλάχιστον που βαδίζετε τελικά.

Τοξότης

Αντί να παραπονιέστε, ότι από την ερωτική και αισθηματική σας ζωή, δεν παίρνετε εκείνα που θα σας έκαναν να αισθάνεστε συναισθηματικά, ότι πατάτε στα πόδια σας, δείτε με ποιους τρόπους έχετε την ευχέρεια πριν θελήσετε να πάρετε, να δώσετε. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας το τελευταίο διάστημα μάλλον θα σας θεωρεί σα κακομαθημένο παιδί, παρά σαν έναν ώριμο άνθρωπο που να μπορεί να στηριχτεί πάνω σας. Εάν πάλι είστε μόνοι, ακόμα και διαδικτυακά να φλερτάρετε, δε θα βγάζετε το προφίλ του ανθρώπου που ο άλλος μπορεί να έχει.

Αιγόκερως

Γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να υπάρξει η σταθερότητα, που πάνω σε αυτή θα κάνετε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας, έστω και αν αυτά, εξελιχθούν με αργούς αλλά σίγουρους τρόπους. Για το λόγο αυτό, η ίδια ανάγκη προέχει στο να συμβαίνει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στην προσωπική αισθηματική σας ζωή. Άρα τεταμένες ή προβληματικές σχέσεις, όχι μόνο δε μπορούν να σας στηρίξουν αλλά θα σας δημιουργήσουν στο μέλλον επιπλέον προβλήματα, ενώ κάθε νέα γνωριμία ερωτικής χροιάς που θα κάνετε, έστω & μέσα από τον διαδικτυακό χώρο ας είναι σοβαρή.

Υδροχόος

Με τόση εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σας που έχετε, πως να καταλάβει τι χρειάζεστε ο άνθρωπος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας; Ή στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, πως να μπορέσει να σας πλησιάσει ερωτικά ή συναισθηματικά, ο άνθρωπος που θα έχει την πρόθεση να σας φλερτάρει. Κάπου λοιπόν την ερωτική και προσωπική σας ζωή αυτό όχι μόνο δεν την βοηθάει να εξελιχθεί, αλλά μπορεί και να μοιάζετε τόσο απόμακροι, που οι άλλοι πραγματικά μπορεί να προβληματίζονται αν θα πρέπει να είναι κοντά σας ή όχι. Μη το κάνετε λοιπόν αυτό.

Ιχθύς

Για όσα και αν χρειάζεται να επενδύσετε, είτε στη δουλειά σας, είτε στο να χτίσετε μια καινούργια καριέρα, ή να διαχειριστείτε την καθημερινότητα με τρόπους αποδοτικούς, εκείνο που σας λείπει είναι η ερωτική έμπνευση που θα παίρνατε από δυνατό έρωτα. Για σκεφτείτε λοιπόν και απαντήστε με ειλικρίνεια, πόσο πίσω έχετε αφήσει, αν όχι ακόμα και στην τύχη του, τον τομέα αυτό, προκειμένου να ασχοληθείτε με άλλα νομίζοντάς τα πιο σημαντικά, από το να πατάτε καλύτερα συναισθηματικά; Έξω υπάρχει σε όλο της το μεγαλείο η Άνοιξη. Γιατί όχι και μέσα σας λοιπόν ;

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!