Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 19 Απριλίου 2020


Κριός

Η ημέρα σήμερα ξεκινά με ρυθμούς χαλαρούς και ίσως να μη θέλετε να αποχωριστείτε εύκολα το κρεβάτι σας. Αν μάλιστα βρίσκεστε σε μια μόνιμη αγκαλιά, η αναθέρμανση της σχέσης σας είναι δεδομένη. Στην περίπτωση πάλι που το διάστημα αυτό είστε αδέσμευτοι, πιθανόν να σκεφτείτε ένα τρόπο να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα να επικοινωνήσετε σήμερα κιόλας μαζί του. Ή μπορεί κάποιο πρόσωπο πιο τολμηρό, να βρει αφορμή ένα “χρόνια πολλά” και να ανοίξει μαζί σας μεγάλη  κουβέντα με ερωτική… κατάληξη!

Ταύρος

Η μέρα προσφέρεται για ευχές και επικοινωνία. Προσφέρεται για να κάνετε όνειρα και να υποσχεθείτε στον εαυτό σας, ότι όταν τελειώσει η περίοδος των περιορισμών, θα του χαρίσετε ότι δεν τολμούσατε τόσο καιρό. Κι αν στα σχέδιά σας, είναι να ταξιδέψετε με το καραβάκι μίας νέας ερωτικής περιπέτειας, να ξέρετε ότι λίγο να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, αυτή θα έρθει κοντά σας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Όλοι οι άνθρωποι εκεί έξω κλεισμένοι και περιορισμένοι, έχουν ανάγκη να μοιραστούν, όχι μόνο τις σκέψεις τους αλλά και τους πόθους τους.

Δίδυμοι

Με μια ανεξήγητη και υπερβολικά αισιόδοξη σκέψη για τους άλλους, θα φερθείτε στο περιβάλλον σας σήμερα. Όχι δεν άλλαξε κάτι στους περιορισμούς και στις καταστάσεις που λίγο ως πολύ βιώνουμε. Άλλαξε όμως ο τρόπος που από δω και στο εξής, θα αντιμετωπίζετε τα πράγματα εσείς. Βαρεθήκατε τη μιζέρια και την ανασφάλεια, έτσι δεν είναι; Πολύ καλά κάνατε. Μπορείτε λοιπόν για άλλη μια φορά να γίνετε η ψυχή της παρέας. Μπορείτε να βρείτε χίλιους δυο τρόπους για να επικοινωνήσετε και να εμψυχώσετε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Να γίνετε ο έρωτας και η δημιουργία μαζί.

Καρκίνος

Καλύτερα εσείς να είστε εκείνοι σήμερα που θα καλέσετε κόσμο στη φωλιά σας, παρά να αναλωθείτε σε μετακινήσεις που και σας περιορίζουν αλλά και σας κουράζουν. Από το απόγευμα και μετά, το μόνο που θα ζητάτε θα είναι η ησυχία σας και η χαλαρή διαδικτυακή κουβέντα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάπου εκεί να ξέρετε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, να δεχτείτε ερωτικές προκλήσεις αλλά και εξομολογήσεις, από ένα άτομο που συμπαθείτε, παρ ότι τις προθέσεις του δεν τις είχατε μέχρι σήμερα ανακαλύψει. Αν είστε αδέσμευτοι μια νέα ερωτική περιπέτεια ξεκινά. Γιατί όχι ;

Λέων

Εννοείται πως ο έρωτας μπορεί να ξεπηδήσει από κει που δεν το περιμένει κανείς, όπως τα ανοιξιάτικα λουλούδια που φυτρώνουν ακόμα και σε ένα άνυδρο περιβάλλον, σα κι αυτό που διάγουμε τους καιρούς αυτούς. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα κάνετε μια γνωριμία με έναν άνθρωπο, που μπορεί να έρθετε σε επαφή αρχικά για τυπικούς λόγους, γρήγορα όμως το κλίμα μεταξύ σας θα μετατραπεί, σε κάτι πιο ερωτικό, πιο δεμένο ως σχέση. Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί, είτε βρίσκεστε σε ένα μόνιμο ερωτικό δεσμό, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Θα το επιθυμούσατε λοιπόν;

Παρθένος

Κάντε σχέδια και όνειρα, όσο και αν οι εποχές αυτές μας έχουν όλους θέσει σε κατ οίκον περιορισμό. Ο έρωτας έβαλε σκοπό να κατακτήσει τη σκέψη σας και να καταλάβει τη λογική σας. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε αν θέλετε να φλερτάρετε και να κυνηγήσετε την ερωτική σας τύχη, δε χρειάζεται όμως να επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά. Άλλωστε κρατήστε κι ενισχύστε την ανάλαφρη διάθεσή σας και μη βάζετε στο μυαλό σας παραπάνω έννοιες και δεσμεύσεις, από αυτές που σας εγγυούνται οι καιροί που ζούμε. Φτιάξτε το ερωτικό σενάριο μα θυμηθείτε ότι προς το παρόν πρέπει να μείνετε μέχρι εκεί.

Ζυγός

Με κούραση και υποχρεώσεις προς την οικογένεια θα κυλήσει η μέρα σας σήμερα. Βέβαια θα μπορέσετε να κάνετε και κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν, φροντίστε όμως να μην επιβαρύνετε τη φυσική σας κατάσταση, είτε κάνετε πολλές διατροφικές ατασθαλίες, είτε πιείτε πολύ και στο τέλος χαλαστείτε. Οι υπερβολές αυτές προέρχονται από την ανάγκη σας να ταΐσετε το συναίσθημά σας που την εποχή αυτή δεν καλύπτεται στο βαθμό που θα επιθυμούσατε. Εάν όμως προκαλούσατε περισσότερο την ερωτική σας τύχη, τουλάχιστον ο έρωτας θα το ανταπέδιδε με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κι αναζητήστε με ειλικρίνεια εκείνα που αποτελούν τα θέλω σας. Μία ημέρα που θα μπορέσετε να σκεφτείτε πιο εσωτερικά. Να απομονωθείτε και να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με όσα σας θυμώνουν, ή σας δημιουργούν συναισθηματική αναστάτωση. Αν μέσα σε όλα, υπάρχει ένας άνθρωπος που μοιάζει με έναν ανολοκλήρωτο έρωτα, τότε πιθανόν να αποφασίσετε, να αφήσετε πίσω για λίγο τους εγωισμούς που προβάλλετε στον εαυτό σας και σε εκείνον και να τολμήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί και ποθεί η καρδιά σας. Επικοινωνήστε…

Τοξότης

Ευτυχώς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες ξαναβρίσκετε τα κέφια σας, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα, τα είχατε χάσει σε βαθμό που να αισθάνεστε έναν μόνιμο εκνευρισμό με όλα και όλους όσους υπάρχουν δίπλα σας. Λόγω των περιοριστικών μέτρων, της ανασφάλειας που προκαλεί η κατάσταση αυτή και μια απομόνωση που δύσκολα αντέχετε, δε είναι αδικαιολόγητη εντελώς η στάση σας. Όμως από τη φύση σας άνθρωποι αισιόδοξοι, μοιάζετε σα να έχει χάσει ο χαρακτήρας σας τα φυσικά του χρώματα. Αισιοδοξήστε και προκαλέστε την ερωτική σας τύχη λοιπόν.

Αιγόκερως

Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθάνεστε ότι δοκιμάζεται και δεν αποδίδει σε ότι αφορά τη συναισθηματική κάλυψη που σας παρέχει, με εκείνο που χρειάζεται να τα βάλετε, είναι το παρελθόν και οι εμπλοκές που σας προκαλεί. Είναι δραματικό τις ημέρες που ζούμε, με τόση μοναξιά γύρω μας, να μην έχετε μια αγκαλιά, ή έναν άνθρωπο που να σας σκέφτεται. Αλλάξτε το λοιπόν, ρίχνοντας το βάρος σας στην καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Κάντε μικρές έξυπνες λεκτικές εκπλήξεις και προκλήσεις στον άνθρωπο που θα σας ενδιαφέρει. Το κόλπο πιάνει.

Υδροχόος

Τελικά έπρεπε να έρθουν έτσι τα πράγματα σε κατάσταση περιορισμών, για να γεννηθεί μέσα σας η ανυπέρβλητη ανάγκη να τα αλλάξετε όλα στη ζωή σας. Κι εδώ ο έρωτας να ξέρετε, θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Θα έρθει για να σας αποδιοργανώσει τη σκέψη, να σας δώσει την έμπνευση να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Τον επόμενο καιρό, μπαίνετε στην ερωτική αρένα περισσότερο μάχιμοι και αποφασιστικοί, στο να κερδίσετε το κομμάτι που πραγματικά σας αξίζει. Αν ανάμεσα στις ερωτικές προκλήσεις, είναι και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, στείλτε σήμερα κιόλας ένα μήνυμα.

Ιχθύς

Σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβετε γνώση η οποία θα αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, κερδίστε χρόνο πριν μπει σε εφαρμογή. Ειδικότερα εάν ο σύντροφός σας επιθυμεί την εξέλιξη της σχέσης σας σε κάτι επισημότερο, ή την προσδοκία να αποκτήσετε μαζί έναν απόγονο, ή την αγορά κάποιας οικίας για να στεγάσετε τον έρωτα και το κοινό σας μέλλον, φερθείτε προς το παρόν διπλωματικά και καθυστερήστε το με τον τρόπο σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί το ερωτικό παρελθόν να σας ζητήσει εκ νέου το πολυπόθητο “ναι” και την αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης σας. Φερθείτε επιφυλακτικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!