Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 26 Απριλίου 2020


Κριός

Ο έρωτας δεν καταλαβαίνει ούτε από περιοριστικά μέτρα, ούτε από νόμους και διακανονισμούς, αν και εδώ που τα λέμε, τον λες και συναισθηματικό διακανονισμό σε μια πιο λόγια υπερβολή. Ο έρωτας θα έρθει να σας βρει και να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν θα τον περίμενε κανείς. Πέστε μόνο το “ναι” εάν αυτό ζητάει η καρδιά σας και σίγουρα θα τον φέρετε πιο κοντά στη ζωή σας. Ξεκολλήστε από κάθε αρνητική σκέψη και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας μαυρίζει την ψυχή με ειδήσεις απαισιόδοξες και νέα που μόνο την καταστροφή φέρνουν. Έξω η Άνοιξη σας περιμένει .

Ταύρος

Όταν όλα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτητες που δυσκολευόμαστε ακόμα και να τις παρακολουθήσουμε, το μήνυμα που πρέπει να πάρετε και να κρατήσετε καλά μέσα στο μυαλό σας, είναι ότι τίποτα από ότι θεωρούσατε στέρεο, μόνιμο ή σταθερό, δεν πρόκειται στο αύριο να είναι ίδιο. Το ίδιο θα συμβεί και με την ερωτική σας ζωή και κατάσταση. Έχετε μεταφράσει τη ρουτίνα σε σταθερότητα κι αυτό είναι λάθος. Είτε έχετε μία μόνιμη σχέση, είτε είστε ελεύθεροι το διάστημα αυτό, αλλάξτε τον τρόπο που την αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Ζωηρέψτε τους πόθους σας .

Δίδυμοι

Στόχοι φιλοδοξίες προσδοκίες  το κυνήγι της επιτυχίας και της επιβεβαίωσης, σας έχουν εξουθενώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Σας απασχολούν περισσότερο από κάθε τι άλλο, ακόμα και από την εξέλιξη που έχει πάρει η ερωτική σας ζωή. Κάπου μάλιστα παραδεχτείτε το, πως την έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όμως αν συντροφεύεστε, ίσως η μόνιμη σχέση σας σήμερα και αύριο να υποστεί αναταράξεις από μια διαφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας που μπορεί να σας κατηγορήσει πως τον παραμελείτε. Αν είστε μόνοι, πειρασμοί σας σας προκαλούν.

Καρκίνος

Το ότι αρέσετε και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε το περιβάλλον που θα βρεθείτε, είναι κάτι που το γνωρίζετε. Ίσως λοιπόν σήμερα, να δεχτείτε την ερωτική πολιορκία από ένα πρόσωπο, που είτε πρόκειται για κάποιον συνεργάτη σας, είτε από ένα υψηλά ιστάμενο άνθρωπο και επειδή θα σας κολακεύσει, να το εκλάβετε σαν ερωτική πρόκληση. Όμως επειδή θα προέρχεται από το νευραλγικό για πολλούς λόγους εργασιακό σας περιβάλλον, ή εκείνο που δραστηριοποιείστε, εάν δεν το επιθυμείτε να εξελιχτεί, καλό θα ήταν να μην κάνετε το άτομο αυτό να τρέφει αυταπάτες.

Λέων

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση με τρόπο ποιο συνειδητοποιημένο και αν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση που ήδη έχετε με το σύντροφό σας, καλό θα ήταν από κοινού να δείτε πως θα το λύσετε. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας, έχουν παίξει αντίστοιχα ρόλο σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Αν είστε μόνοι, ίσως ένας σοβαρός λόγος να είναι, το γεγονός ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, απορροφηθήκατε με τα ζητήματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης και το αφήσατε .

Παρθένος

Ο έρωτας θα σας μιλήσει μυστικά και με τρόπους που δεν χρειάζεται να γνωρίζει το περιβάλλον σας ή οι πολύ στενοί σας φίλοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ένας παράλληλος έρωτας να κάνει τώρα πιο αποφασιστικά βήματα στο να αναπτυχθεί. Μπορεί κοινωνικά να μην είναι αποδεκτός, όμως η έμπνευση και η αδρεναλίνη που προσφέρει, σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει, σα μεγάλη ψυχική κινητήριος δύναμη, στο να προσπερνιούνται τα εμπόδια της καθημερινότητας, με διάθεση να τα αλλάξετε όλα. Κάντε θετικές σκέψεις και τις λύσεις θα σας τις δώσει ο χρόνος. Αισιοδοξήστε !!!

Ζυγός

Δεν μπορούμε σε βάθος χρόνου να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η ερωτική και προσωπική μας ζωή, φροντίστε όμως εάν την περίοδο αυτή δεν προχωράει με τον τρόπο που θα σας κάλυπτε, να αναγνωρίστε που βρίσκεται το κομμάτι εκείνο, που αφορά τη δική σας τακτική. Πιθανόν τα μεγαλύτερα θέματα να δημιουργήθηκαν, όταν για να αποφύγετε τις εντάσεις, δε μιλήσατε τη στιγμή που κανονικά θα έπρεπε, ή να φύγατε χωρίς να πείτε, τι ήταν εκείνο που επανειλημμένα σας ενοχλούσε στον άνθρωπο που είχατε διαλέξει, να σας συντροφεύει την ερωτικά. Τροφή για σκέψη .

Σκορπιός

Υπάρχουν κάποιες φάλτσες παρεμβολές στη σκέψη σας, από ένα μείγμα συναισθημάτων που την μπλοκάρει και δε σας αφήνουν να δείτε πως θα αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που τη στιγμή αυτή, κάποιες νοσούν, ή εξελίσσονται προβληματικά. Το μείγμα αυτό έχει μεγάλες δώσεις εγωισμού, θυμού, ανασφάλειας, ζήλιας σε ορισμένες των περιπτώσεων, κτητικότητας, τάσεις χειριστικές από μέρους απέναντι σε ορισμένους ανθρώπους και μία λίστα που σας μεταμορφώνει, όχι στο ευαίσθητο πλάσμα που είστε αλλά σε κάτι διαφορετικό.

Τοξότης

Εάν την περίοδο αυτή κάποιο πρόσωπο που βλέπατε ερωτικά, απομακρύνθηκε από κοντά σας, δώστε το χρόνο και την ευκαιρία να σκεφτεί, εάν η στάση του απέναντί σας ήταν άδικη, ή εάν τελικά, παραμένοντας μαζί σας, η κατάσταση ίσως εξελισσόταν δραματική, αφού οι προστριβές σας θα είχαν τέτοια συχνότητα που ο έρωτας αυτός, μόνο έμπνευση και διαφυγή δε θα έδινε σε κανέναν από τους δύο. Μπορεί να βρίσκεστε στο κατώφλι μιας ερωτικής απογοήτευσης, που να είναι συναισθηματικά επώδυνη αλλά να σας δώσει ένα εξαιρετικό μάθημα χρήσιμο για το μέλλον.

Αιγόκερως

Αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που εξελίχθηκαν προβληματικά, σίγουρα, όσο επώδυνο και αν είναι, θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο της προσωπικής και ερωτικής σας κατάστασης και θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεκκινήσετε την ερωτική σας ζωή, βάζοντας πιο υγιείς και σταθερές βάσεις στο μέλλον. Εάν λοιπόν βρίσκεστε στο μεταίχμιο να αναθεωρήσετε μία τέτοια σχέση, τολμήστε το και κοιτάξτε πλέον μόνο μπροστά, όσο και αν η πρόσκαιρη φάση της μοναξιάς που θα βιώσετε, σας πάει λίγο πίσω ή σας αφήσει για ένα διάστημα, συναισθηματικά και ερωτικά ακάλυπτους. Δείτε το.

Υδροχόος

Πείτε τις αλήθειες σας, πρώτα στον εαυτό σας και ύστερα στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Ναι είναι δύσκολη απόφαση, είναι απίστευτα δύσκολο να κοιτάξετε κατάματα την πραγματικότητα και να δεχτείτε τα τρωτά της σημεία με απόλυτη ψυχραιμία. Αλλά εάν υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται εξυγίανση, θα πρέπει να πειθαρχήσετε στο συναίσθημά σας, έτσι ώστε να προηγηθεί από αυτό και να πρυτανεύσει η λογική,όσο σκληρή και αν είναι. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες αλλά οι συνθήκες το επιβάλλουν .

Ιχθύς

Θεωρήστε το και σαν ευλογία, το γεγονός, ότι από τη φύση σας είστε οι άνθρωποι εκείνοι, που έχουνε το χάρισμα, να εξακολουθούν να ονειρεύονται, ακόμα και σε περιόδους που επικρατούν οι ανασφάλειες και η συναισθηματική απομόνωση. Καλέστε τον έρωτα να παίξει δυναμικότερο ρόλο μέσα σας. Να σας παρασύρει στα ουτοπικά μονοπάτια του που οι περισσότεροι την εποχή αυτή, δεν μπορούν να βαδίσουν. Σίγουρα όμως, χρειάζονται κάποιον που να τους δείξει ότι ακόμα και στην άνυδρη για έρωτα εποχή που ζούμε,  μπορείτε να τους παρασύρετε. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!