Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου 2020


Κριός

Καταπιεσμένες σκέψεις και απωθημένα έχουν μαζευτεί μέσα σας και επηρεάζουν έντονα το συναισθηματικό σας κόσμο. Τάσεις φυγής και απομάκρυνσης από το στενό περιβάλλον του σπιτιού, ήδη προβάλλεται μέσω της συμπεριφοράς σας προς τους οικείου του περιβάλλοντος. Ίσως μάλιστα ο σύντροφός σας, να δυσκολεύεται να κατανοήσει τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί περισσότερο αλλά παράλληλα δείχνει κουρασμένος από την αμφίθυμη συμπεριφορά σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, τότε πολύ πιθανό ο έρωτας να σας βρίσκει απρόσιτους σε κάθε επίδοξο εραστή ή ερωμένη.

Ταύρος

Με συναισθηματική υπερβολή θα εκφράζεστε σήμερα και με μια απίστευτη ανάγκη να επαναστατήσετε σε ότι σας καταπιέζει. Αντί όμως αυτό να το εκφράζετε με αμφιθυμία, ίσως να το μετατρέψετε σε “σκανταλιά”. Παιχνιδιάρικα ακούγεται η λέξη, όμως πάρτε τη στα σοβαρά. Θα διαπιστώσετε ότι μπορεί το κλίμα γύρω σας να αλλάξει θετικά και η ατμόσφαιρα να γίνει ζωηρή. Το πνεύμα σας άλλωστε είναι αξεπέραστο στο να επινοεί τρόπους που ξεσηκώνουν τους άλλους, κι αν το διανθίσετε με ερωτικά καλέσματα προς πάσα κατεύθυνση, τότε όλα θα λειτουργήσουν σίγουρα υπέρ .

Δίδυμοι

Έξω η Άνοιξη είναι σε πλήρη δημιουργική διάθεση, γι αυτό κλείστε την τηλεόραση, τις ειδήσεις τα αρνητικά νέα και τις δυσοίωνες προβλέψεις και σκεφτείτε θετικά. Κι αντί να θυμώνετε με το παραμικρό, αφού πολύ συχνά βρίσκεστε σε κατάσταση υπερέντασης σκεφτείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια αυτή, σε πράγματα που σας αρέσουν και σας προκαλούν να τα ακολουθήσετε. Βάλτε στο παιχνίδι τον έρωτα, είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Επικοινωνήστε ερωτικά με ανθρώπους και περιμένετε την ανταπόκρισή τους, που θα σας τη χαρίσουν

Καρκίνος

Κοινωνικές υποχρεώσεις και επαφές που την εποχή αυτή δύσκολα γίνονται, θα καλυφθούν  από σας, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων. Μπορεί τις ημέρες αυτές αλλιώς να τις είχατε σχεδιάσει, όμως δε σημαίνει ακόμα και αν κάποια πράγματα ακυρωθούν, εκ των συνθηκών ότι δε θα αυτό-σχεδιάσετε. Τυχεροί όσοι ζουν μαζί σας, αφού θα ζεστάνετε την καρδιά τους. Ο σύντροφός σας, έχει ανάγκη να νιώσει κοντά σας συναισθηματική σιγουριά. Ενώ εάν είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, οι ερωτικές προκλήσεις δε θα λείψουν, ακόμα και αν οι εποχές που ζούμε είναι άνυδρες συναισθηματικά. Δείτε το.

Λέων

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα ασχοληθείτε με θέματα πρακτικά της καθημερινότητας κι έτσι καθώς θα απορροφηθείτε από αυτά, θα ξεχάσετε για λίγο τους μελλοντικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Εκείνο που χρειάζεται να θυμάστε, είναι να κάνετε το σήμερα καλύτερο από το χτες. Ζήστε λοιπόν το τώρα κι αφήστε πίσω, όλα εκείνα που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Ερωτευτείτε εκ νέου, είτε αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας με τον άνθρωπό σας, είτε αναζητώντας το φλερτ, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να αντιδράσετε στην κατήφεια που υπάρχει.

Παρθένος

Με τη διάθεση που έχετε να διώξετε από πάνω και από γύρω σας την κατήφεια, ίσως τις ημέρες αυτές, να κάνετε κάποιες παραπάνω δαπάνες, προκειμένου να περάσετε όμορφα, εσείς και οι άνθρωποι που νοιάζεστε. Μικρά δώρα και χειρονομίες αγάπης, μπορεί να σας πετάξουν ελαφρώς από τον προσωπικό σας προϋπολογισμό αλλά σίγουρα θα κερδίσετε και σε αισθήματα και σε αγκαλιές. Αν μάλιστα είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ο δοτικός σας χαρακτήρας θα σας κάνει να κερδίσετε και το πιο δύσκολο κάστρο στον έρωτα. Απλά φανείτε λίγο παραπάνω τολμηροί και αποφασιστικοί σ αυτό.

Ζυγός

Τελικά δε φταίνε οι άλλοι όταν καταπιέζεστε συναισθηματικά, εσείς φταίτε που τις περισσότερες φορές, εγκλωβίζετε το συναίσθημά σας προτιμώντας τη σιωπή. Δε μιλάτε αγαπητοί φίλοι, τις στιγμές που πρέπει, με αποτέλεσμα οι άλλοι να βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα, ή να θεωρούν τη συγκατάβασή σας δεδομένη. Παρεξηγήσεις με το σύντροφός σας τις ημέρες αυτές, θα προέρχονται από την παραπάνω αιτία, οπότε βάλτε τα πράγματα στη θέση τους. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται πως θα έρθετε σε επικοινωνία με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Δε σημαίνει όμως ότι θα είναι πάντα ερωτικό.

Σκορπιός

Αντί να βρίσκεστε σε μια μόνιμη πλέον κατάσταση εκνευρισμού, δικαιολογημένη βέβαια, λόγω των καταστάσεων που ζούμε, βρείτε τον τρόπο την ενέργεια αυτή, να τη διοχετεύσετε σε πιο δημιουργικά πράγματα. Μη ξεχνάτε ότι είστε κι εσείς ένα ζώδιο του νερού, που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα βαθύ συναίσθημα. Το δικό σας αυτό φίλτρο που ερμηνεύει τον κόσμο, μεταδώστε το και στους άλλους. Άλλοτε δίνοντας αγάπη, συμπαράσταση ανθρωπιά κι ακόμα έρωτα εμπλουτισμένο με πάθος, με πόθο. Ναι τώρα αυτό αλλάξτε το και είναι σίγουρα ότι εκεί έξω κάποιος το περιμένει από εσάς.

Τοξότης

Ο έρωτας είναι άλλοτε κερδισμένες και άλλοτε χαμένες μάχες, όσο όμως κι αν αυτό σας αρέσει ή δε σας αρέσει, εξακολουθεί να σας γοητεύει παραδεχτείτε το. Αφήστε για αρχή τον εκνευρισμό που αισθάνεστε τις ημέρες αυτές, λόγο του ότι έχετε περιοριστεί στο σπίτι και φερθείτε πιο δημιουργικά, πιο ερωτικά. Πάρτε αγκαλιά το σύντροφό σας και μοιραστείτε μαζί του τα καλύτερα χρώματα της ψυχής σας. Ξεχάστε ότι μπορεί να σας χωρίζει κι αν είναι τώρα μακριά σας, προσπαθήστε να του στείλετε το μήνυμα ότι τον περιμένετε. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ώρες και στιγμές αμήχανοι, λόγω των συνθηκών που επικρατούν και των περιορισμών στις κινήσεις σας, από σήμερα ευτυχώς και για τις επόμενες ημέρες, η διάθεσή σας αλλάζει. Θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, που θα την κάνουν καλύτερη για εσάς και για εκείνους που αγαπάτε ή ζείτε μαζί τους. Στείλτε στον έρωτά σας το μήνυμα ότι τον σκέφτεστε. Τη διάθεση να ξεχάσετε ότι σας χωρίζει και ότι κρατάτε όλα εκείνα που νιώσατε μαζί. Αν πάλι είστε μόνοι, τότε ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, μια γνωριμία φαίνεται ερωτική.

Υδροχόος

Μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα ξεκινάει για εσάς και αν υπάρχει ένα πλάσμα που καιρό τώρα το πολιορκείτε ερωτικά ίσως τώρα να έχετε την ευκαιρία να κάμψετε τις αντιστάσεις του. Από την άλλη μεριά, χρειάζεται να φροντίσετε κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους το σπίτι και την οικογένεια. Σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές, ή κάποιοι άνθρωποι που οι συνθήκες σας έκαναν να απομακρυνθείτε μεταξύ σας, ίσως τώρα θα ήταν μια καλή ευκαιρία στο να τα ξανά βρείτε. Μηνύματα τηλεφωνήματα, νέα θετικά και ειδήσεις σας χαροποιούν πολύ και σας ανεβάζουν.

Ιχθύς

Ευχάριστα νέα και μηνύματα αισιοδοξίας θα σας κάνουν να ανεβείτε ψυχολογικά. Όσο και αν οι περιστάσεις έχουν βάλει κάποια όνειρά σας στον πάγο, τώρα θα διαπιστώσετε ότι τα φέρνουν έτσι οι συνθήκες όπου μερικά θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, θα προσπαθήσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά. Μπορεί για παράδειγμα τώρα, να αποφασίσετε με τον άνθρωπό σας να ζήσετε μαζί, να αποκτήσετε έναν απόγονο, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Αν είστε μόνοι, δείξτε επικοινωνιακά πόσο μαγικοί γίνεστε ερωτικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!