Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Μ.Σάββατο 18 Απριλίου 2020


Κριός

Λίγο περισσότερη ανάγκη για ύπνο θα έχετε σήμερα και αύριο. Αυτό μάλιστα θα συντελέσει θετικά στο να καταπολεμήσετε τα άγχη σας και να βελτιώσετε το συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα με αφορμή ένα “χρόνια πολλά” θα σας φτιάξει τη διάθεση. Μια επικοινωνία με άτομο που συμπαθείτε πολύ θα αλλάξει το πρόγραμμα που έχετε στο κεφάλι σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο άνθρωπος αυτός να σας φέρει σε επαφή με ένα πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και σαν αφορμή να ξεκινήσει μεταξύ σας ένα φλερτ που λίγο αργότερα θα έχει καλή ερωτική εξέλιξη.

Ταύρος

Μπορεί φέτος τα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα υπολογίζατε, όμως όπως και αν σας βρίσκει η φάση του εγκλεισμού που περνάμε, θα έχετε την επιθυμία, να σπάσετε τη ρουτίνα. Επικοινωνήστε με όποιο τρόπο μπορείτε τις σκέψεις σας. Άλλωστε στους καιρούς που ζούμε, χίλιοι δυο τρόποι υπάρχουν να μοιράσουμε τη σκέψη μας με τους άλλους. Μηνύματα νέα από μακριά, το διαδίκτυο, επαφές με ανθρώπους που έχετε να επικοινωνήσετε καιρό, είναι ένα μοτίβο που πρέπει να ακολουθήσετε. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, ακόμα κι αν χρειαστεί να κλέψετε το γλυκό από ένα “ξένο” βάζο.

Δίδυμοι

Ημέρα μελαγχολική σήμερα, όμως διώξτε τα σύννεφα από το συναίσθημά σας και κάντε τη καλύτερη ενισχύοντας τις θετικές σκέψεις, τις δικές σας και εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε. Επικοινωνήστε με κόσμο αφού σήμερα θα λάβετε χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα. Βρείτε την παιδική και σκανταλιάρικη αφορμή να ξεσηκώσετε κόσμο. Άλλωστε η εσωστρέφεια δε σας ταιριάζει. Έξω υπάρχει η Άνοιξη για να σας θυμίζει ότι η γη εξακολουθεί να γυρίζει με ότι κι άμα συμβαίνει. Αντισταθείτε με τον έρωτα σε όλες τις εκφράσεις του. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη!!!

Καρκίνος

Ημέρες που θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους, θα σας κάνουν να χαρείτε και να ονειρευτείτε, πράγματα που μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα των υποχρεωτικών περιορισμών, θα θελήσετε σαν απωθημένα να τα κάνετε. Και κάπου εδώ ο έρωτας, σίγουρα θα παραβιάσει γλυκά την πόρτα της καρδιάς σας καταλύοντας τις αντιστάσεις σας, αν και εδώ που τα λέμε, λίγες προβάλλετε στο όνομά του. Ονειρευτείτε εάν είστε αδέσμευτοι, την αγκαλιά που σας περιμένει εκεί έξω, που βρίσκεται ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, να  περιμένει.

Λέων

Μπορεί οι μετακινήσεις και τα ταξίδια να έχουν περιοριστεί κατά πολύ το τελευταίο διάστημα, με κάποιο τρόπο ή εσείς βγαίνετε απ το καβούκι σας, ή κάποιο άλλο πρόσωπο έρχεται στη φωλιά σας και σας αναστατώνει ερωτικά. Ναι αυτό είναι ένα ερωτικό σενάριο, που αν το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης είναι πιθανό να σας συμβεί. Όπως και να έχει, ο έρωτας έβαλε σκοπό να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, είτε ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, είτε ανατρέποντας την μέχρι σήμερα αισθηματική σας κατάσταση. Αφεθείτε σ αυτόν και ξεχάστε για λίγο τα προβλήματά σας.

Παρθένος

Όλοι θα διακρίνουν τη θετικότητα που εκπέμπει η συμπεριφορά σας στο περιβάλλον. Ίσως μάλιστα κάποιοι που σας γνωρίζουν καλά, να υποψιαστούν ότι φέρεστε έτσι, επειδή μπορεί να έχει χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας ο έρωτας. Το ίδιο σας εύχομαι και εγώ. Εάν όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι ένα από τα όνειρά σας, σίγουρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πολιορκηθείτε ερωτικά και μάλιστα από ένα άτομο που δεν το περιμένατε. Πάντως εάν ακολουθήσετε το δρόμο προς την ερωτική σας ευτυχία, μπορεί αρχικά να έχετε δυσκολίες μα τίποτα δε σας σταματά.

Ζυγός

Είστε από εκείνους που αν προκαλέσουν την ερωτική τους τύχη τις ημέρες αυτές θα τους το ανταποδώσει. Διώξτε λοιπόν την κατήφεια που κρύβετε μέσα σας κι αναζητήστε μέσα από το καραβάκι του έρωτα την επόμενη ερωτική περιπέτεια της ζωής σας. Άλλωστε παραδεχτείτε το, ότι αυτό το διάστημα που διάγουμε, λείπει απ την καρδιά σας η έμπνευση. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε τη σιωπή και επικοινωνήστε μαζί του. Τώρα μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Σκορπιός

Αφουγκραστείτε τα μυστικά που κρύβει η καρδιά σας σήμερα κι αν μέσα σε όλα είναι και ένας ανεκπλήρωτος, ή ανολοκλήρωτος έρωτας, τότε εντοπίστε τις αιτίες που δεν τελεσφόρησε. Κάντε το ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ανεξάρτητα από το αν το διάστημα αυτό, είστε από επιλογή ή πολλές πολλές επιφυλάξεις μόνοι. Για κάποιο λόγο ενώ φοβάστε να εκτεθείτε συναισθηματικά, αφήνετε το συναίσθημά σας να είναι δίχως το δικαίωμα της εκτόνωσης και στην ουσία, εκείνος που σας καταπιέζει ώστε να εκφράσετε τη νιώθετε είστε εσείς.

Τοξότης

Με θετική διάθεση και την πρόθεση να αφήσετε για λίγο ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει, θα πάρετε απόφαση πως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα το ρίξετε στην εξωστρέφεια και στην επικοινωνιακή δεινότητα, που ούτως ή άλλως διαθέτετε. Έτσι λοιπόν ο έρωτας αποκτάει στόχο. Κι αν αποφασίσετε έστω και μόνο για να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι, σίγουρα θα βρεθεί ο συμπαίκτης να το κάνει μαζί σας. Μια πιθανότητα μάλιστα ενός ανθρώπου από το παλιό ερωτικό σας παρελθόν, ίσως να γίνει η αιτία να επικοινωνήσετε και να αναθεωρήσετε τη στάση ο ένας απέναντι στον άλλο.

Αιγόκερως

Ξεκινάει για εσάς μια περίεργα ενδιαφέρουσα περίοδος που αφορά και την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται η σκέψη σας να ταξιδέψει στο ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση στην παρούσα φάση. Ή να έχετε επαναφορά ενός προσώπου που θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε την προοπτική να μπει εκ νέου στην καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δείτε μία σχέση αμοιβαίας συμπάθειας ή στενής φιλίας με έναν άνθρωπο, να αποκτά εσάνς ερωτικής χροιάς, ή να αλλάζει εντελώς και να μετατραπεί σαν τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Αφουγκραστείτε το, πρέπει.

Υδροχόος

Ίσως τις μέρες αυτές, να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την άποψη για κάτι που σας απασχολεί, από έναν άνθρωπο ειδικό στο είδος του. Κάπου εκεί όμως, δεν αποκλείεται να κρύβετε ο φτερωτός θεός του έρωτα και να σας στοχεύσει με τα βέλη του. Θα γοητευτείτε λοιπόν από τον άνθρωπο αυτό, όχι μόνο από τις γνώσεις του, αλλά και από τον τρόπο που σας φέρετε ή που κινείται. Ξεσηκώνεστε επιτέλους ερωτικά και θα αρχίσετε εκ νέου να ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα την είχατε περάσει σε δεύτερη επιλογή. Έρχεται λοιπόν η Άνοιξη σύντομα στα ερωτικά σας.

Ιχθύς

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, ίσως προβληματίσουν σήμερα, έναν άνθρωπο που εκτιμάτε πραγματικά και να τον δείτε να προσπαθεί να σας το εκφράσει. Όμως ίσως την πρόθεσή του αυτή να την παρεξηγήσετε και να του φερθείτε με τρόπο έντονο που δε θα τον άξιζε. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι προς το παρόν, τίποτα δεν εγγυάται τη διάρκειά της, ενώ λόγια τρίτων ίσως της αποφέρουν κλυδωνισμούς που θα τη διαταράξουν. Δίνεται τροφή τις μέρες αυτές και δημιουργείται παρασκήνιο γύρω από τα ερωτικά σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!