Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020


Κριός

Καμιά φορά και το προξενιό επιτρέπεται, όταν κάποιος που μας ξέρει πολύ καλά, μας γνωρίσει με ένα πρόσωπο που πιστεύει ότι έχουμε πολλά κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Πάρτε το χαλαρά λοιπόν γιατί δεν αποκλείεται σήμερα, ένας πολύ δικός σας άνθρωπος ή ένας στενός φίλος σας, θελήσει να σας μιλήσει, ή να σας γνωρίσει για ένα άτομο, που θα άξιζε τον κόπο να υπάρχει στη ζωή σας. Βέβαια, επειδή οι πειρασμοί είναι πολλοί εκεί έξω, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, φροντίστε να μην ξεμυαλιστείτε. Ο έρωτας είναι ωραίος αλλά η σχέση ωραιότερη. Σκεφτείτε το καλά.

Ταύρος

Ακόμα και αν ο σύντροφός σας, διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα βαδίσει η σχέση σας από δω και στο εξής, εσείς να επιμείνετε και να την πάτε ένα βήμα πιο μπροστά, είτε θεωρητικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις, είτε όχι. Η ρουτίνα πλέον μόνο προβλήματα θα δημιουργεί και η πολυπόθητη σταθερότητα θα κλονιστεί. Εάν είστε μόνοι, μία τυχαία συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σας, ίσως σας βάλει στη διαδικασία, να επανεξετάσετε τη σχέση σας, ακόμα κι αν αυτή ξεκίνησε φιλικά. Μπορεί να μετατραπεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε έρωτα.

Δίδυμοι

Καθώς οι ημέρες θα περνούν, θα απαλλάσσεστε σταδιακά, από σημαντικά βάρη που σας έκανα να αισθανθείτε υπέρμετρη ανασφάλεια. ‘Όλα θα τακτοποιηθούν και το σίγουρο είναι πως θα έχουν θετική έκβαση. Έτσι προσπαθήστε να μπείτε σε μια καλύτερη διάθεση, που θα διώξει τους φόβους ή την αμηχανία σας. Ο έρωτας είναι το κλειδί και η λύση σε ότι κι αν υπάρχει μέχρι τώρα στη ζωή σας. Γίνετε λοιπόν πιο εξωστρεφείς, βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε νέες φιλίες γνωριμίες, δικτυωθείτε κοινωνικά. Εκεί έξω σας περιμένει ένα νέο συναρπαστικό ερωτικό κεφάλαιο.

Καρκίνος

Προετοιμαστείτε, γιατί ο φτερωτός θεός του έρωτα, έρχεται να σας αιφνιδιάσει και μάλιστα δεν αποκλείεται να δεχτείτε τα βέλη του από εκεί που δεν το περιμένατε. Ίσως τον δείτε να σας κλείνει το μάτι μέσα απ το πρόσωπο ενός φίλου, ή ενός συναδέλφου σας. Ίσως να έρθει μέσα από τον κοινό κύκλο ανθρώπων που δραστηριοποιείστε. Να βγει μέσα από μια συνεργασία, ή να συστηθεί σαν άλλος ένας θαυμαστής, που δεν πιστεύατε ότι τον είχατε κατακτήσει ερωτικά. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μία σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Λέων

Εάν η καριέρα για σας την εποχή αυτή, είναι εκείνη που σας έχει απορροφήσει περισσότερο χρόνο, σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τις πρώτες θετικές εξελίξεις των προσπαθειών σας. Η Άνοιξη έρχεται  φέρνοντας μαζί της και τα καλύτερα μηνύματα που θα μπορούσαν να υπάρχουν. Η αισιοδοξία σας μέρα με τη ημέρα θα αυξάνεται και η θετική σας σκέψη επίσης. Κάτι που πολύ εύκολα, θα το ακτινοβολείτε στο περιβάλλον που κινήστε ή εργάζεστε και αποκλείεται να μην προσελκύσετε κοντά σας άτομα, που θα έχουν τελικά ερωτικές προθέσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν να πολιορκηθείτε ερωτικά.

Παρθένος

Από δω και στο εξής, οι ευκαιρίες και οι ερωτικές προσφορές θα σας πολιορκούν, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Όμως καλό θα ήταν εάν ενδιαφέρεστε στο να κάνετε μία καινούργια αρχή στα ερωτικά σας, να μην γοητεύεστε υπέρ του δέοντος, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις εάν παρασυρθείτε, μπορεί λίγο αργότερα να ανακαλύψετε, ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός. Μπορεί δηλαδή να πέσετε στην περίπτωση, όπου ο επίδοξος πολιορκητής της καρδιάς σας να βρίσκεται ήδη σε μία άλλη μόνιμη σχέση. Έχετε σίγουρα κριτήρια αξιολόγησης, αλλά ο έρωτας  κάποτε  τυφλώνει.

Ζυγός

Μία εκκρεμότητα, ή κάτι που έχετε αναλάβει και δεν το διεκπεραιώσατε ακόμα, ίσως να γίνει η αιτία να έχετε γκρίνια σήμερα από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Είστε απορροφημένοι, από τόσα πολλά θέματα τον τελευταίο καιρό, που κάποια δεν τα ιεραρχείτε και κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ακόμη και ανεύθυνοι. Ψυχολογικά από την άλλη μεριά, δεν έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε ούτε με έρωτες, ούτε με παιχνίδια ερωτικά. Σας λείπει η έμπνευση την εποχή αυτή και πρέπει να κάνετε κάτι για να αποδράσετε από την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεστε.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που συντελούνται στη ζωή σας την εποχή αυτή, σας φέρνουν εκνευρισμό και αμηχανία, πολύ συχνά. Εκείνο που σας ζητά το σύμπαν, είναι να πετάξετε στα σκουπίδια την εσωστρέφεια που σας χαρακτηρίζει και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Ο έρωτας να ξέρετε θα έρχεται κατά κύματα με σκοπό να σας αιφνιδιάζει και να σας αφυπνίσει. Ξεχάστε λοιπόν στρατηγικές τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα ερωτικά, αφού η εφαρμογή τους δε θα ανταποκρίνεται. Μια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από μια κοινωνική δραστηριότητα θα φέρει το επόμενο ερωτικό σας κεφάλαιο.

Τοξότης

Ο έρωτας έβαλε σκοπό να ξεμυαλίσει κόσμο γι αυτό κι εσείς γίνετε σύμμαχός του. Ναι, μπορείτε να γίνετε και σπίθα και πυρκαγιά. Να κάψετε καρδιές και να δώσετε το πικάντικο σενάριο στη ζωή κάποιου ανθρώπου που ήδη του έχετε γίνει εμμονή. Το ποιος είναι μάλλον τον ξέρετε αλλά δεν ξέρετε, ότι στην ίδια θέση έχετε φέρει κι άλλους από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Πολλοί ή πολλές είναι εκείνοι που αυτή τη στιγμή σας ονειρεύονται στην αγκαλιά τους. Αναταράξτε τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής και κάντε την πιο ενδιαφέρουσα. Στο χέρι σας είναι να αλλάξει σύντομα.

Αιγόκερως

Ο τρόπος που προβάλλετε τελευταία τον εαυτό σας, στους χώρους που κοινωνικοποιείστε ή κυκλοφορείτε, είναι μάλλον εντονότερος από το συνηθισμένο ύφος σας. Έχετε την τάση να προβάλλετε ένα πιο συντηρητικό προφίλ, που γνωρίζετε ότι δεν το θέλετε αλλά αποθαρρύνετε τελικά τους ανθρώπους που θέλουν να σας πλησιάσουν ερωτικά. Από την άλλη μεριά παραδεχτείτε, ότι ως προς τον έρωτα, επιθυμείτε ενδόμυχα να κλέψετε το “γλυκό από τη γυάλα”. Προκαλείτε συγκαλυμμένα την ερωτική σας τύχη ακόμα και εκεί που απαγορεύεται. Αποφασίστε όμως τι θέλετε…

Υδροχόος

Το να φλερτάρετε είναι κάτι που πολλές φορές, το κάνετε για να παίξετε και να ξεφύγετε από τη μονοτονία μιας κατάστασης, ή για να προκαλέσετε το περιβάλλον σας, αφού είναι γνωστή η εκκεντρική συμπεριφορά σας. Σήμερα λοιπόν, όντως ίσως να βρείτε τη φόρμα σας και να έχετε κέφια στο να το κάνετε αυτό. Ο έρωτας όμως έχει βάλει στόχο, να ξεκινήσει για σας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Έτσι λοιπόν, πιθανόν μέσα από μια νέα σχετικά γνωριμία, να ξεκινήσει ένα φλερτ, επιπόλαιο και παιχνιδιάρικο κατά τα φαινόμενα, και να εξελιχθεί στον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.

Ιχθύς

Ασφαλώς και είναι μια εξαιρετική περίοδος αυτή, όπου θα μπορέσετε να συνάψετε πολύ καλές συνεργασίες, ή να συμμετέχετε σε έναν όμιλο ανθρώπων, όπου μέσα από κει να μπορέσετε να προωθήσετε τους στόχους και τα ταλέντα σας. Όμως εάν ονειρεύεστε μία ερωτική περιπέτεια, τις ευκαιρίες μπορεί να τις έχετε, δε θα μπορέσετε όμως να βασιστείτε σε κάτι παραπάνω. Στη δημιουργία δηλαδή μιας σχέσης που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Μην αναλώνεστε λοιπόν με ανθρώπους, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω από το εφήμερο και περιστασιακό.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!