Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 14 Μαΐου 2020


Κριός

Καλύτερη εικόνα θα έχετε σήμερα για το πως εξελίσσονται τα θέματα που τρέχουν στην καθημερινότητά σας, οπότε το άγχος ελαφρώς θα υποχωρήσει. Και ναι, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε και το φτερωτό θεό έρωτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιο άτομο που σας έχει βοηθήσει με τις παρεμβάσεις του, στην επίλυση κάποιον υποχρεώσεων που έτρεχαν, τώρα να θελήσει να τα πείτε σε διαφορετικό κλίμα. Θα πολιορκηθείτε λοιπόν ερωτικά γι αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα σήμερα.

Ταύρος

Ο σημαντικός άλλος της ζωής σας. Αυτό θα είναι το ισχυρότερο κίνητρο που θα ακολουθήσετε προκειμένου να καλυφθείτε συναισθηματικά. Δώστε λοιπόν παραπάνω σημασία στα “θέλω” και στις επιθυμίες του συντρόφου σας και να το κάνετε εμπράκτως. Να θυμάστε πως κανείς δε θα είναι πάντοτε δεδομένος και δίπλα σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ευκαιρίες να βρείτε το άλλο σας μισό θα έχετε, αρκεί όταν φλερτάρατε, να μιλάτε χρησιμοποιώντας λιγότερο τη λέξη “εγώ”.

Δίδυμοι

Το να υπάρχουν θέματα που χρειάζεται να διορθωθούν στην ερωτική και αισθηματική σας κατάσταση, για να αισθανθείτε συναισθηματικά καλυμμένοι, δε σημαίνει ότι πολλά από αυτά δεν περνάν απ το χέρι σας. Βρείτε τώρα τι διορθώνεται και τι όχι και προσπαθήστε για ότι πραγματικά μπορεί να σας προσφέρει τόσο την κάλυψη όσο και την συναισθηματική έμπνευση, ενώ αφήστε πίσω, ότι μέχρι σήμερα σας έδειξε ελάχιστα δείγματα βελτίωσης με όσες προσπάθειες κι αν κάνατε.

Καρκίνος

Μπορεί την εποχή αυτή να ευνοούνται πάσης φύσεως επανασυνδέσεις και συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν σας, όχι απαραίτητα μόνο ερωτικά, παράλληλα ευνοούνται και οι κρυφοί δεσμοί μαζί με τις παράλληλες σχέσεις. Σχέσεις δηλαδή που διέπονται από δυσκολίες ως προς την εξέλιξή τους. Όμως εάν βρίσκεστε σε μια τέτοια προσωπική κατάσταση έχοντας έναν άνθρωπο που πραγματικά επιθυμείτε, ίσως να αποφασίσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια από κοινού.

Λέων

Είναι πράγμα σπάνιο να παρευρεθείτε σε ένα χώρο και να περάσετε απαρατήρητοι. Όμως ίσως σήμερα να πολιορκηθείτε από ένα άτομο, που είναι δυνατόν να παραβλέψει ακόμα και το γεγονός ότι εσείς συνοδεύεστε. Μπορεί λόγω του ότι εσείς είστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές, να μη δώσετε και μεγάλη σημασία. Εάν συνοδεύεστε όμως, ίσως να δημιουργήσετε άθελά σας αμηχανία και το αίσθημα της ανασφάλειας στο σύντροφό σας με αποτέλεσμα να έχετε αντιδράσεις.

Παρθένος

Ένα μικρής εμβέλειας παρασκήνιο ίσως να δημιουργηθεί γύρω από την ερωτική σας ζωή ή ερωτική σας κατάσταση τις ημέρες αυτές, αφού κάτι θα βλέπουν ως αλλαγή στη συμπεριφορά σας οι άλλοι, όχι μονάχα στο φιλικό σας κύκλο αλλά και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αφήστε τους αφού δεν έχει η δική τους ζωή περιεχόμενο να ασχολούνται με τη δική σας, μόνο που εάν διατηρείτε μία ερωτική σχέση που χρειάζεται προστασία, πχ. παράλληλη ή αντισυμβατική. κρατήστε τη κρυφή.

Ζυγός

Μήνας ερωτικών επανασυνδέσεων ο Μάης, όπου παλιοί έρωτες επανεξετάζονται και κάποιοι από αυτούς αναζωπυρώνονται εκ νέου. Εάν λοιπόν ένας τέτοιος έρωτας ανήκει στις επιθυμίες σας, τότε δεν έχετε παρά να βρείτε ή να σκαρφιστείτε μια αιτία και να καταφέρετε να έρθετε τελικά σε επαφή, με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν πάλι η σχέση που έχετε φωνάζει να βρείτε άμεσες λύσεις για να συνεχιστεί, μην τις αναβάλλετε, γιατί το να παύσετε να επικοινωνείτε κάνει κακό .

Σκορπιός

Σήμερα και αύριο, είναι εξαιρετικές ημέρες στο να βάλετε μπροστά, ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Θα χρειαστεί όμως να κάνετε και κάποιες επαφές, με ορισμένους ανθρώπους, που κατέχουν τον τρόπο και τη δύναμη στο να σας προωθήσουν. Ανάμεσα σε αυτές τις επαφές, δε αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πολύ γοητευτικό άτομο που ίσως να γίνει ο επόμενος ερωτικός σας στόχος. Επειδή ο έρωτας και η γοητεία, είναι κάτι που δεν μπορείτε να αντισταθείτε, προσοχή να δείξετε εσείς οι δεσμευμένοι.

Τοξότης

Πολλές από τις σοβαρές σχέσεις σας, ίσως να διαταράχτηκαν λόγω των εγκλεισμών και των περιορισμών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες όμως σημαντικές για εσάς σχέσεις, όπως η σχέση σας με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πρέπει να την επανεξετάσετε, ακόμα και αν αποφασίσατε ότι δεν πάει άλλο. Εάν είστε μόνοι και προσπαθήσατε να τα ξανά βρείτε με ένα παλιό σας έρωτα που δεν ανταποκρίθηκε, μην εγκαταλείπετε ακόμα τις προσπάθειές σας.

Αιγόκερως

Έχετε δίκιο μερικές φορές να σας φταίνε όλα μόνο που σήμερα σε μια ημέρα έντονη συναισθηματικά, ίσως να φτάσετε στο σημείο να πείτε λόγια, σε κάποιο πρόσωπο αγαπημένο, που να το μετανιώσετε μεν αλλά και να δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά. Ειδικά εάν το πρόσωπο αυτό, είναι ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός ανθρώπου σε ότι σας πει. Μπορεί πραγματικά να σας νοιάζεται .

Υδροχόος

Πολλές θα είναι σήμερα οι αιτίες, που θα γίνουν οι εν δυνάμει αφορμές για να εκνευριστείτε σήμερα. Σίγουρα όμως δε θα προέρχονται από τις ερωτικές σας εξελίξεις, αφού θα έχουν τη δυναμική να σας φέρουν κάτι συναρπαστικό στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να το διαπιστώσετε, μέσα από μία τυχαία συνάντηση, με κάποιον άνθρωπο από τα παλιά. Μια σχέση που μπορεί να ήταν στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ή μιας φιλίας που από εδώ και στο εξής θα αλλάξει!

Ιχθύς

Λίγο να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και εικόνα, οι αλλαγές αυτές θα είναι σίγουρα διακρινόμενες από όλους όσους αποτελούν το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Έχετε γίνει πολύ ερωτεύσιμα άτομα και εκπέμπετε τον ερωτισμό σας αυτό από όπου κι αν σταθείτε. Έτσι λοιπόν ο έρωτας θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους που θα έχουν να μιλήσουν τόσο στο μυαλό όσο και στην καρδιά σας. Ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, θα δείτε στα μάτια του συντρόφου σας, ότι σας ερωτεύεται εκ νέου και μάλιστα ακόμη πιο δυνατά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!