Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 11 Απριλίου 2020


Κριός

Φαίνεται ότι σήμερα θα δεχτείτε ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα από το εργασιακό σας περιβάλλον, ή από κάποιο τομέα που δραστηριοποιείστε και θα σας δοθεί μία ιδέα, ή κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να χαρείτε, μιας και αφορά τη θετική εξέλιξη της πορείας σας. Ίσως μάλιστα με το άτομο που θα μιλήσετε ή θα επικοινωνήσετε, να αναπτυχθούν  κι άλλες πτυχές μεταξύ σας και σίγουρα η επικοινωνία σας αυτή, δε θα παραμείνει μόνο, στα στενά επαγγελματικά πλαίσια. Μία νέα σχέση γεννιέται ή η ήδη υπάρχουσα θα έχει την τάση να μεταλλαχθεί σε κάτι ωραιότερο και πιο ερωτικό.

Ταύρος

Ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο έρωτας μπορεί να φυτρώσει σε μέρη άγονα να ανθίσει και να δώσει στη ζωή μας μεγαλύτερη έμπνευση. Ούτως ή άλλως βρίσκεστε σε μια εξελικτική διαδικασία, με πολλές απρογραμμάτιστες αλλαγές να συμβαίνουν κάτι ανατροπές, σε οτιδήποτε θεωρούσατε σταθερό μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Γιατί λοιπόν να θεωρείτε απίθανο η εποχή αυτή να σας βρει ένα καινούργιο έρωτα, που θα έρχεται μάλιστα από το πουθενά. Ίσως μάλιστα το επόμενο πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει ερωτικά, να υπάρχει ήδη κάπου στο περιβάλλον.

Δίδυμοι

Ο έρωτας έρχεται να σας αναστατώσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Φαίνεται πως τις ημέρες αυτές, ύστερα από μια επαφή, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα με ένα άτομο, η σχέση αυτή θα αρχίσει να μεταβάλλεται και από φιλική, θα μπορούσε κάλλιστα σε σύντομο χρονικό  διάστημα να γίνει ερωτική. Στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη άλλη σχέση, κρατήστε κρυφή την εξέλιξη αυτή στη ζωή σας, αφού κινδυνεύετε να αποκαλυφθείτε από τον παρορμητισμό στην έκφρασή σας, ή μια απροσεξία στις συνομιλίες σας. Εάν είστε μόνοι, θα παρασυρθείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Καρκίνος

Μια ευχάριστη συζήτηση μέσα από μια διαδικτυακή επικοινωνία, θα σας φτιάξει το κέφι και τη δημιουργική διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα καινούργιο ερωτικό σενάριο. Βέβαια, εξακολουθείτε να διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε κάθε άνθρωπο που σας πολιορκεί ερωτικά  κάτι που προέρχεται από τα ερωτικά βιώματα που δραματικά ζήσατε στο παρελθόν, όμως ίσως θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις αντιλήψεις σας σχετικά με τις συγκρίσεις που κάνετε του καινούργιου με το παλιό. Ο έρωτας άλλωστε είναι πάντοτε μοναδικός όπως και αν εκδηλώνεται.

Λέων

Πιθανόν η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, την εποχή αυτή να ζητάει ανανέωση. Κι αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, τώρα θα σας δοθεί ο χρόνος και οι ευκαιρίες να τα βρείτε με τον άνθρωπό σας σε καινούργιες βάσεις, ενώ ίσως να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Αυτό μπορεί να σημαίνει, πως αποφασίζετε να συ ζήσετε, ή την απόκτηση ενός απογόνου, την επισημοποίηση κοινωνικά της σχέσης σας και πάει λέγοντας. Ένας ερωτικός πολιορκητής θα φροντίσει να κάμψεις τις αντιστάσεις σας, εάν είστε αδέσμευτοι τη εποχή αυτή…

Παρθένος

Η σκέψεις σας σήμερα θα διακατέχονται από ασάφεια και καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γενικότερα αυτές που αφορούν τη ζωή σας και ειδικότερα την ερωτική σας ζωή. Πληροφορίες που θα πάρετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, σχετικά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να φέρετε πιο κοντά σας, ή ακόμα και το σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν όχι μόνο να μην ευσταθούν αλλά να είναι γενικότερα αβάσιμες. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε ευεπηρέαστοι ακόμα και με εκείνους που σας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη. Δείτε το.

Ζυγός

Μην δώσετε παραπάνω έκταση ή σημασία, σε κάποια κουτσομπολιά που μπορούν να ακουστούν αυτές τις μέρες, ακόμα κι αν ορισμένα από αυτά, αφορούν και εσάς. Με την επιδεικτικά αδιάφορη στάση σας, θα κλείσετε ευκολότερα τα στόματα κάποιων “καλοθελητών” που επειδή είναι αργόσχολοι, ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αντίθετα προστατεύστε τη σχέση σας και μην επηρεαστείτε από ότι ακούσετε και αφορά το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχετε καταφέρει να έρθετε κοντά.

Σκορπιός

Στόχοι φιλοδοξίες προσδοκίες  το κυνήγι της επιτυχίας και της επιβεβαίωσης, σας έχουν εξουθενώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Σας απασχολούν περισσότερο από κάθε τι άλλο, ακόμα και από την εξέλιξη που έχει πάρει η ερωτική σας ζωή. Κάπου μάλιστα παραδεχτείτε το, πως την έχετε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όμως αν συντροφεύεστε, ίσως η μόνιμη σχέση σας σήμερα και αύριο να υποστεί αναταράξεις από μια διαφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας που μπορεί να σας κατηγορήσει πως τον παραμελείτε. Αν είστε μόνοι, πειρασμοί γύρω σας σας προκαλούν. Τι θα κάνετε;

Τοξότης

Το ότι αρέσετε και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε το περιβάλλον που θα βρεθείτε, είναι κάτι που το γνωρίζετε. Ίσως λοιπόν σήμερα, να δεχτείτε την ερωτική πολιορκία από ένα πρόσωπο, που είτε πρόκειται για κάποιον συνεργάτη σας, είτε από ένα υψηλά ιστάμενο άνθρωπο και επειδή θα σας κολακεύσει, να το εκλάβετε σαν ερωτική πρόκληση. Όμως επειδή θα προέρχεται από το νευραλγικό για πολλούς λόγους εργασιακό σας περιβάλλον, ή εκείνο που δραστηριοποιείστε, εάν δεν το επιθυμείτε να εξελιχτεί, καλό θα ήταν να μην κάνετε το άτομο αυτό να τρέφει αυταπάτες. Στοιχίζει.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως να νιώσετε απρόθυμοι να εμπλακείτε σε μία υπόθεση προσωπική που αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όμως μέσα από τη διαδικασία αυτή και τις ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Φαίνεται πως θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο σε αυτό τον κοινό σκοπό και θα ανακαλύψετε το πόσα πράγματα μοιάζουν στον τρόπο της σκέψης του με τη δική σας. Κάπου εδώ, θα ξεκινήσει να χτίζεται μία όμορφη φιλία αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπάθειας. Δεν αποκλείεται λίγο αργότερα, να αποκτήσει και μια ερωτική χροιά. Αν είστε αδέσμευτοι καλλιεργήστε το λοιπόν .

Υδροχόος

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας επιλογές. Ο έρωτας αν δεν είναι κομμάτι έμπνευσης στη ζωή σας, πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι γι αυτό. Πριν όμως το βάρος το ρίξετε στο σύντροφό σας, στον άνθρωπο που προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, ή σε εκείνον που δεν ανταποκρίνεται στις δικές σας ερωτικές προθέσεις, δείτε τι μπορεί να πάει λάθος με τη στάση σας. Μήπως τον συγκρίνετε με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν; Μήπως ζητάτε επίμονα ικανοποίηση;

Ιχθύς

Η προσωπική και η ερωτική σας κατάσταση, ίσως να μπει στο στόχαστρο κάποιων κουτσομπολιών και στη δημιουργία ενός παρασκηνίου που θα περιστρέφεται γύρω από το όνομά σας. Φροντίστε λοιπόν να μην αντιδράσετε, ή να δώσετε τα κίνητρα να αναπτυχθεί. Τώρα, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να γίνετε πιο προσεκτικοί και να την προστατέψετε, από τους λεγόμενους “καλοθελητές” που σκοπό θα έχουν να σας διαβάλλουν απέναντι στο σύντροφό σας. Στην περίπτωση που δε δεσμεύεστε, κάποιος ερωτικός ανταγωνιστής θα σας κάνει λεκτική επίθεση…

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!