Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 27 Ιουνίου 2020


Κριός

Ο έρωτας σας θέλει πιο συγκεκριμένους ως προς το τι ζητάτε. Θέλει από εσάς να αφοσιωθείτε στο στόχο σας και να πολιορκήσετε με πλήρη συνείδηση την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σας τύχη, έρχεται όταν σας βλέπει πιο τολμηρούς, ενώ το έξυπνο πνεύμα σας θα μπορέσει να κάμψει ακόμα και τις πιο δύσκολες ερωτικές αντιστάσεις. Ένας έρωτας από το παρελθόν, ανακινεί εκ νέου παλιά ξεχασμένα συναισθήματα. Εάν όμως προχωρήσατε τη ζωή σας και βρίσκεστε ήδη σε μια άλλη καινούργια σχέση, μην τη διακινδυνεύετε κάνοντας πειραματισμούς.

Ταύρος

Σίγουρα κάποιες φορές για να φτάσετε να κάνετε μια επαφή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χρειάζεται μέσον. Τη μεσολάβηση δηλαδή κάποιου κοινού σας φίλου ή συνεργάτη, αναλόγως το που απευθύνεστε. Όμως ο έρωτας σας θέλει περισσότερο μάχιμους και αποφασιστικούς, παρά να στηρίζεστε σε άλλους. Ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας, έχει γοητευτεί από εσάς γιατί αποπνέετε και τον αέρα ενός ηγέτη για τη ζωή του. Αυτό υπηρετήστε και όχι ένα μοντέλο πιο συγκαταβατικό που δεν είστε εσείς. Εκφράστε τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Δίδυμοι

Τον έρωτα πρέπει να τον προκαλέσει κάποιος αν θέλει να δει το πόσο μετράει να επιβεβαιωθεί και να δοκιμάσει την ερωτική του τύχη, ακόμα και σε φάσεις που δεν έτυχε ποτέ άλλοτε να τον αναζητήσει. Για αρχή καλλωπίζετε την εικόνα σας, που χρειάζεται ούτως ή άλλως ανανέωση και η φρέσκια εικόνα που θα δείξετε στους άλλους σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη. Ακόμα και αν βρεθείτε σε ένα στέκι που σύχναζε ένας πρώην έρωτάς σας, αποκλείεται να μη σας πει, πόσο μαγνητικοί έχετε γίνει. Αν λοιπόν επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση, δεν έχετε παρά να την προκαλέσετε.

Καρκίνος

Ναι υπάρχει κάθε προοπτική η ερωτική σας ζωή να αλλάξει τόσο πολύ που να μην το πιστεύετε. Να έχετε δίπλα σας τον άνθρωπο που θα μπορέσετε να νιώσετε συναισθηματική σταθερότητα και σιγουριά, ότι θα είναι πάντα εκεί. Όμως εάν τώρα ξεκινάτε μία σχέση, μην επαναλαμβάνετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Της απόλυτης δηλαδή αφοσίωσης και αυταπάρνησης στο όνομα της σχέσης σας. Μην πέσετε με τα μούτρα επενδύοντας το συναίσθημά σας και μετά έχουμε επανάληψη της ίδιας περίπτωσης αχαριστίας που στο παρελθόν δοκιμάσατε. Να κρατήσετε και κάτι για τον εαυτό σας.

Λέων

Είναι ωραίο να αρέσετε και να δημιουργείτε εύκολα θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείστε, όμως ταυτόχρονα έτσι, δημιουργείτε και ανταγωνιστικές ερωτικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται σήμερα, ένας φίλος σας, να αισθανθεί ότι του κλέβετε “την μπουκιά από το στόμα” όταν σε μια συντροφιά, το άτομο που θα επιθυμεί, θα δείξει το ενδιαφέρον του σε σας, ακόμα και αν δεν του έχετε δώσει δικαίωμα. Ή αν είστε δεσμευμένοι, πιθανόν κάποιο άτομο να σας φλερτάρει και να πέσει στην αντίληψη του συντρόφου σας.  Καλό θα ήταν λοιπόν να μην αφήσετε τα μάτια σας από το έτερον σας ήμισυ.

Παρθένος

Η εικόνα σας μέρα με τη μέρα βελτιώνετε και αλλάζει προς το καλύτερα, πράγμα που ασφαλώς το έχουν προσέξει και οι κύκλοι που συχνάζετε. Έρωτας είναι η αιτία;  Εάν όχι, σύντομα θα είναι, ειδικά εάν την εποχή αυτή, δεν έχετε άλλες ερωτικές δεσμεύσεις. Οι ερωτικοί πειρασμοί δε θα λείψουν από το δρόμο σας ακόμα και αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Θα βρεθούν άνθρωποι να σας πολιορκήσουν που δε θα το πιστεύατε ότι μπορούν να τρέφουν τέτοια αισθήματα για σας.  Αρέσετε και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Καλλιεργήστε τη.

Ζυγός

Συναισθηματική ισορροπία και σταθερότητα θα αναζητήσετε την περίοδο αυτή και αν η τωρινή σας κατάσταση στην ερωτική σας ζωή δε σας την προσφέρει, πιθανόν να την αναζητήσετε αλλού. Μπορεί να κοιτάξετε στο παρελθόν, εκεί που υπάρχει ένας άνθρωπος που κάποτε μοιραστήκατε αγκαλιές αλλά και όμορφες κουβέντες, ή να στραφείτε εάν είστε δεσμευμένοι να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, ψάχνοντας για διαφυγές.  Όπως και να έχει το πράγμα, καταλαβαίνετε ότι μόνο στιγμιαία θα πάρετε ικανοποίηση από ένα τέτοιο δρόμο. Μήπως να τα βάζατε με τις αιτίες που φτάσατε ως εδώ;

Σκορπιός

Ας έχετε το νου σας σήμερα σε κάποιους ανθρώπους που με τα λόγια ή τη στάση τους, μπορεί να μπουν ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δημιουργώντας στην σχέση σας θέμα. Αποφύγετε να ανοίγετε συζητήσεις που να αφορούν την οικογένεια του συντρόφου σας, ή που να κάνετε κριτική για τη στάση που κρατάει απέναντί τους που πιθανόν να σας θίγει έως ένα βαθμό. Γενικότερα θα είστε εύθικτοι σήμερα και να είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να αρχίσει κάποια στιγμή ένας ερωτικών υπαινιγμών διάλογος με ένα άτομο και εσείς να στραβώσετε και να τον πάρετε λάθος.

Τοξότης

Με μία πρωτόγνωρη από μεριάς σας ανασφάλεια, θα διεκδικήσετε την καρδιά του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει κι αν το προχωρήσουμε περισσότερο, στην περίπτωση που βρίσκεστε σε μια παράλληλη σχέση, θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τη συμπεριφορά, και του νόμιμου και του παράνομου έρωτά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ζητήσετε πρώτα δεσμεύσεις από τον άνθρωπο που θα σας φλερτάρει ή θα φλερτάρετε, τις οποίες δεν τις εννοείτε σίγουρα για τον εαυτό σας. Μπερδεμένη η καρδούλα σας σε διπλό ταμπλό. Περάστε όμορφα στο τώρα κι αφήστε προς το παρόν το μετά.

Αιγόκερως

Τα καπρίτσια είναι χαριτωμένα όταν τα βλέπετε να εξελίσσονται κάποιες στιγμές, όταν όμως κρατάν παραπάνω από όσο επιτρέπεται, τότε σας κουράζουν. Έτσι λοιπόν εάν πιστεύετε ότι το πρόσωπο που εκπληρώνει τις ερωτικές επιθυμίες σας, σας ζητάει παραπάνω πράγματα με επιμονή για να του τα καλύψετε, τότε θέστε του όρια, που μάλλον ξεχνά πως υπάρχουν για να υπάρχει ένα μέτρο. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχετε μια μικρή ερωτική περιπέτεια, που όμως θα διέπεται από πολλή ένταση και αδρεναλίνη, κάτι που θα είναι ικανό να αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σας ζωής.

Υδροχόος

Όπως σε όλα, έτσι και στον έρωτα σας αρέσει να προκαλείτε την τύχη σας, με τρόπους αψυχολόγητους ή εκκεντρικούς, προκειμένου να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που φλερτάρετε, ή ακόμα και του συντρόφου σας μόνο και μόνο για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα. Όμως γύρω από την ερωτική σας ζωή και κατάσταση, πολλά έχουν ειπωθεί και τώρα και κατά καιρούς, που κάποια από αυτά, πατούν σε πραγματικά γεγονότα. Μην δίνετε λοιπόν τροφή για σχόλια, γιατί μπορεί να επηρεάσουν τόσο το σύντροφό σας, όσο και τον άνθρωπο που θα θελήσετε να κάνετε σχέση μαζί του.

Ιχθύς

Ένα φιλικό ή συναδελφικό πρόσωπο, που μεταξύ σας αρκετό καιρό τώρα, υπάρχει μία συμπάθεια, πιθανόν να σας φέρουν κοντά κάποιες συνθήκες και να ξεκινήσετε έναν ερωτικό δεσμό. Για πολλούς λόγους, καλό θα ήταν μέχρι και να καταλήξετε πως θα πορευτεί αυτή η σχέση, να μην την κοινοποιήσετε στους κοινούς κυρίως κύκλους σας. Εάν τώρα εσείς βρίσκεστε ήδη σε μία άλλη σχέση, ίσως χρειαστεί να πείτε τις αλήθειες σας, στον άνθρωπο που σας συντροφεύει, ακόμα κι αν κάποια από αυτές, είναι ότι βλέπετε αισθηματικά ένα άλλο άτομο. Λίγο αργότερα η παραδοχή αυτή θα σας απελευθερώσει.

 

Από την Μελίνα Φώφη.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!