Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020


Κριός

Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να πείτε λόγια, που αφενός μεν να μην τα εννοείτε αλλά λόγω νεύρων να ξεστομίσετε, αφετέρου θα δυσκολευτείτε λίγο αργότερα να τα πάρετε πίσω. Ημέρα παρεξηγήσεων και εκνευρισμού η σημερινή, οπότε αντί να θυμώνετε, διοχετεύστε την ενέργειά σας στο σύνθημα: “Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο”. Αλλάξτε τη ροή της σχέσης σας και παίξτε τη διαφορετικά. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. Κι αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, φαίνεται πως σε μια διαδικτυακή επικοινωνία μπορεί να βγει κάτι πολύ ερωτικό.

Ταύρος

Ίσως να θεωρηθείτε λιγάκι απρόβλεπτοι στη συμπεριφορά από τους άλλους γύρω σας σήμερα. Η αιτία βρίσκεται στο ότι, έχουν μαζευτεί πολλά απωθημένα μέσα σας, πράγματα που δεν έχετε κάνει και θα επιθυμούσατε να τα ζήσετε, που σας ζητούν τώρα επίμονα εκτόνωση. Ο έρωτας ανήκει σε αυτά τα συναισθήματα που θα πλημμυρίζουν ώρες και στιγμές την ψυχή σας. Για όσα κάνατε πίσω και παραμείνατε σε μια ανυπόφορη ερωτική ρουτίνα, τώρα θα αντιδράσετε και θα θελήσετε να τα αλλάξετε ώστε να νιώσετε συναισθηματικά ζωντανοί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι…

Δίδυμοι

Να δραπετεύσετε θέλετε τις ημέρες αυτές, από όλα όσα τόσο καιρό σας καταπίεσαν συναισθηματικά και ο λόγος αυτός, θα σας ξεσηκώνει για τα καλά, ώστε να κάνετε διάφορες υπερβάσεις. Φυσικά η μεγαλύτερη υπέρβαση που μπορεί να επιχειρήσετε, είναι να ανατρέψετε τη ροή της ερωτικής σας ζωής και να αλλάξετε την προσωπική σας κατάσταση. Οι πειρασμοί εκεί έξω θα δείξουν γρήγορα την ανταπόκρισή τους στα ερωτικά σας καλέσματα, με όποιο τρόπο και αν τα επιχειρήσετε, είτε μέσω μηνυμάτων τηλεφωνημάτων, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Προσοχή όμως να δείξετε οι δεσμευμένοι.

Καρκίνος

Θα προκύψουν οι ερωτικές ευκαιρίες, εάν προκαλέσετε την τύχη σας, όμως καλό θα ήταν για αρχή, να λειτουργήσετε διερευνητικά, πριν δοθείτε ολοκληρωτικά σε έναν καινούργιο έρωτα, όσο κι αν σας φανεί πολλά υποσχόμενος. Επαφές κυρίως φιλικές, άλλοτε με μηνύματα κι άλλοτε με τηλεφωνήματα, θα σας δείξουν πιο πρόσωπο ενδιαφέρεται ερωτικά, όμως πριν δείξετε κι εσείς τις προθέσεις σας, αφουγκραστείτε τον τρόπο που εκδηλώνει τις δικές του. Παράλληλα φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Είναι δυνατή η επανασύνδεση.

Λέων

Πολλά από όσα δεν είχατε το χρόνο και τη διάθεση να σκεφτείτε τον προηγούμενο καιρό, τις ημέρες αυτές, θα τα δείτε μπροστά σας να σας ζητούν επίμονα να τα επιλύσετε. Συναισθηματικής και ερωτικής φύσεως θα είναι κυρίως και οφείλετε τουλάχιστον εσείς που βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, να δώσετε περισσότερο χώρο στα “θέλω” του συντρόφου σας. Εάν είστε μόνοι, προκαλέστε την ερωτική σας τύχη κι αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα θέλατε να ξεκαθαρίσετε εάν είναι φίλος, ή ερωτικός ανταγωνιστής πετάξτε του το μπαλάκι και προετοιμαστείτε να  ακούσετε.

Παρθένος

Μη σας πιάνει πανικός, όταν το πρόγραμμά σας χαλάει μετατρέπεται ή παραμένει σε κατάσταση ανακατατάξεων, ειδικά τώρα που οι καιροί που ζούμε δεν εγγυούνται τη σταθερότητα πουθενά. Ή αν αντιμετωπίζετε εργασιακή αστάθεια, μην μεταφέρετε την κατάσταση αυτή, στο σπίτι και στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ερωτική σας ζωή, ίσως να επηρεαστεί τις μέρες αυτές. Κάντε όμως τις παρεμβάσεις σας, ώστε να μην επιβραδυνθεί η διάρκειά της εξέλιξης στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, το ερωτικό κυνήγι ίσως περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όμως εάν δε σας εμπνέει ο έρωτας, τότε ποιος ;

Ζυγός

Μπορεί παραδοσιακά να έχουμε ταυτίσει τη σημερινή ημέρα λέγοντας ψεματάκια, όμως ο έρωτας το ζητάει το παραμύθι του. Στα όμορφα λόγια και στην εμψύχωση είστε καταπληκτικοί. Δε θα χάσετε λοιπόν την έμπνευσή σας στο να θέσετε στην υπηρεσία σας το φτερωτό θεό έρωτα και να στείλετε τα επικοινωνιακά βέλη του, στον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, έστω και αν προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν. Άλλωστε αν βρίσκεται κάπου εκεί, σίγουρα μοιραστήκατε μεταξύ σας και όμορφα πράγματα που κατά συνέπεια μια υπενθύμιση δε θα έβλαπτε. Δοκιμάστε το.

Σκορπιός

Μια πολλά υποσχόμενη ερωτική περιπέτεια, θα σας προτρέψει να ακολουθήσετε ο φτερωτός θεός έρωτας, είτε γιατί θα αναδειχθεί μέσα από μια επικοινωνία σας με ένα άτομο που μέχρι τώρα υπήρξατε μόνο φίλοι, είτε γιατί θα το φέρουν έτσι οι συνθήκες, να παραστείτε σε μια τυχαία συνάντηση, ως πρωταγωνιστής εκ των δύο. Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν και θα αναζητήσουμε όλοι νέους τρόπους και κώδικες επικοινωνίας. Μια ερωτική γνωριμία με τα όλα της, σασπένς προσμονή και συναρπαστική εξέλιξη, βρίσκεται τώρα προ των πυλών της καρδιάς σας. Αφεθείτε της.

Τοξότης

Εμπόδια και καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων θεμάτων που σας απασχολούν, ίσως να σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα και να σας προσθέσουν αρκετό εκνευρισμό, που θα είναι ευδιάκριτος σε όλους. Φροντίστε μόνο, μήπως και τον εκνευρισμό σας τον ξεσπάσετε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που εδώ και καιρό, προσπαθείτε να κερδίσετε φέρνοντάς τον στη φωλιά σας. Μια επικοινωνία που θα κάνετε μέσω διαδικτύου με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ίσως να εμπεριέχει μια ερωτική χροιά. Εάν δεν επιθυμείτε όμως τίποτα παραπάνω, μη δώσετε μεγάλη έκταση.

Αιγόκερως

Σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβετε γνώση η οποία θα αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, κερδίστε χρόνο πριν μπει σε εφαρμογή. Ειδικότερα εάν ο σύντροφός σας επιθυμεί την εξέλιξη της σχέσης σας σε κάτι επισημότερο, ή την προσδοκία να αποκτήσετε μαζί έναν απόγονο, ή την αγορά κάποιας οικίας για να στεγάσετε τον έρωτα και το κοινό σας μέλλον, φερθείτε προς το παρόν διπλωματικά και καθυστερήστε το με τον τρόπο σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί το ερωτικό παρελθόν να σας ζητήσει εκ νέου το πολυπόθητο “ναι” και την αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης σας. Φερθείτε πιο επιφυλακτικά.

Υδροχόος

Όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, γυρίζουν γύρω από την ικανοποίηση των “θέλω” σας και αυτό ίσως να σας κάνει να φανείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κατά κάποιο τρόπο εγωιστές. Την εβδομάδα αυτή, θα γίνετε περισσότερο κτητικοί, θα θελήσετε με διάφορους τρόπους να πάρετε την συναισθηματική και όχι μόνο, κάλυψη ερωτικά, πράγμα που θα το καταφέρετε έως ένα βαθμό αλλά δε θα έχει τη διάρκεια εκείνη που θα θέλατε. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν είναι ακόμα ώριμες να αποδώσουν τις συνθήκες εκείνες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλυμμένοι. Χαλαρώστε λοιπόν.

Ιχθύς

Με την εσφαλμένη αίσθηση ότι κάποιοι προσπαθούν με τις πράξεις και το λόγο τους να σας υποτιμήσουν σήμερα, θα αντιδράσετε σπασμωδικά και η συμπεριφορά σας, μάλλον θα είναι εριστική. Φυσικά τα πυρά της θα δεχτεί και ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πράγμα που ήδη τον έχει κουράσει. Καλό θα ήταν να το λάβετε υπόψιν σας και να μην πείτε πράγματα που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε μετά. Εάν είστε μόνοι, υπάρχουν στο περιβάλλον σας άνθρωποι που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν καλύτερα. Όμως αποθαρρύνονται από τη νευρική συμπεριφορά σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!