Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020


Κριός

Ξεπεράστε τα εμπόδια που σας βάζει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μέσα από τη συζήτηση και την έντεχνη διπλωματία. Μόνο έτσι θα κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να δεχτείτε σήμερα κριτική ή πιέσεις, από κάποιον δικό σας άνθρωπο, προκειμένου να του δώσετε απαντήσεις, για ζητήματα που δεν τον αφορούν αλλά αφορούν την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση.  Πριν το γεγονός αυτό να σας εκνευρίσει, θέστε του εγκαίρως τα όριά σας και μέχρι που μπορεί να φτάσετε λεκτικά αν παραβιαστούν. Δείτε το.

Ταύρος

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, καλό θα ήταν να μην αναλάβετε καμία δέσμευση, είτε προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, είτε προς εκείνον που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας. Το ίδιο ισχύει και αν διαπιστώσετε σε μια διαδικασία ενός φλερτ ότι υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης, ως προς τη δημιουργία, μιας νέας ερωτικής σχέσης. Πιθανόν λόγω των περιστάσεων να φανείτε στον άνθρωπο που θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, ανακόλουθοι, αφού οποιαδήποτε δέσμευση και αν πάρετε τώρα, δε θα μπορέσετε να φανείτε συνεπείς.

Δίδυμοι

Η προσωπική σας κατάσταση και η ερωτική σας ζωή, χρειάζονται αλλαγές, που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ερωτικά και συναισθηματικά. Οι αλλαγές αυτές, μπορεί να εμπεριέχουν και σοβαρές αποφάσεις, προκειμένου να οδηγηθείτε στην ευτυχία σας. Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και αποφασισμένοι να κάνετε όποια θυσία και αν χρειαστεί, προκειμένου να νιώσετε αφενός μεν καλύτερα και αφετέρου, να δείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, όπως πραγματικά σας αξίζει. Ενισχυθείτε σε αποφασιστικότητα και τονίστε τον ενθουσιασμό σας σε κάθε περίπτωση.

Καρκίνος

Ο έρωτας σας στέλνει μηνύματα από ανθρώπους που ποτέ δεν περιμένατε, να σας εκφράσουν το τι αισθάνονται για σας κι ας είστε μεταξύ σας συνεργάτες, φίλοι, ή ευρύτερα γνωστοί, που ποτέ άλλοτε δε σας έδωσαν τέτοια δικαιώματα, να πιστεύετε πως θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.  Ετοιμαστείτε να δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και να μπείτε σε διλήμματα, σχετικά με την πορεία της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, εάν κάτι δεν πάει καλά την περίοδο αυτή, ή εάν χρειάζεται να πάρετε κάποιες δεσμεύσεις, που δεν είστε έτοιμοι συναισθηματικά να προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο.

Λέων

Η παράληψη ενός φιλικού σας προσώπου, σε κάτι που του ζητήσατε να σας βοηθήσει, θα γίνει αιτία, να τα πείτε σήμερα με τον σύντροφό σας, αφού θα σας θέσει το ζήτημα, ότι από δω και στο εξής, να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε μία τέτοια κριτική αλλά να θυμάστε ότι κατά βάθος ο άνθρωπός σας έχει δίκιο. Εάν είστε μόνοι ερωτικά το διάστημα αυτό, κάποιο άτομο που το ενδιαφέρετε ίσως θελήσει να πιάσει κουβέντα μαζί σας, με τρόπο που θα αντιδράσετε. Όμως σκεφτείτε ότι μέσα από μια διαφωνία μπορεί να γεννηθούν μεγάλοι έρωτες!!!

Παρθένος

Ερωτικές εξομολογήσεις ή λόγια που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας, μπορεί να ακούσετε σήμερα και να σας πλανέψουν. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Να θυμάστε ότι μερικά πράγματα είναι ωραία για να είναι αληθινά, χωρίς να σημαίνει ότι μέσα από ένα ψέμα ή μια υπεκφυγή δεν κρύβεται μια ουσιαστική αλήθεια. Την αντίληψη και το ένστικτο το διαθέτετε, φροντίστε λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε όσο και αν προσπαθήσει κάποιος εσκεμμένα να σας σαγηνέψει.

Ζυγός

Καλύτερα να αφήσετε για λίγο αργότερα, ένα όνειρο που έχετε προγραμματίσει με το σύντροφό σας, είτε προχωρώντας σε μία αγορά, είτε κανονίζοντας ένα ταξίδι που εμπεριέχει υψηλό οικονομικό κόστος. Πριν γίνεται νομικά και οικονομικά ανακόλουθοι σε κάτι, καλύτερα να φανείτε προς στιγμήν ανακόλουθοι απέναντί του, ζητώντας του κατανόηση. Ένας ερωτικός πειρασμός, ίσως να προσπαθήσει αν σας εμπλέξει σε κάτι που δεν είναι καθόλα νόμιμο. Όσο και αν σας αρέσει και θελήσετε να τον κατακτήσετε, καλύτερα να μην παρασυρθείτε σε κάτι που θα σας εκθέσει μελλοντικά.

Σκορπιός

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ τα παλιά που λέει και ένα τραγούδι, μπορεί να γίνει ένας στίχος που ερωτικά τουλάχιστον θα σας ταιριάζει γάντι. Σε μια εποχή που κρίνονται και επανεξετάζονται εκ νέου οι προοπτικές, μιας ερωτικής επανασύνδεσης, εσείς θα βρεθείτε στο μάτι των εξελίξεων. Μία τυχαία συνάντηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, μπορεί να γίνουν η αιτία, να ανακινηθούν μέσα σας αισθήματα που νομίζατε ότι έχετε ξεχάσει ή ξεπεράσει. Ρίξτε λοιπόν τον εγωισμό σας και ακολουθήστε εκείνο που ζητάει η καρδιά σας, ακόμα και αν έχει να κάνει με θέματα που δεν υποχωρείτε.

Τοξότης

Ο έρωτας μπορεί να κρυφτεί και να σας παρουσιαστεί εκεί που δεν θα τον περιμένατε. Σε μία ημέρα που θα τρέχετε να προλάβετε υποχρεώσεις και θέματα που τρέχουν και σχετίζονται με  το δημόσιο, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες ή νομικές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να έρθετε σε επαφή, με ένα άτομο που αρχικά θα έχει την πρόθεση να σας βοηθήσει, ενώ λίγο αργότερα, να αναπτυχθούν μεταξύ σας ερωτικά συναισθήματα. Κάπως έτσι ξεκινούν ορισμένες ερωτικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Ζητήματα ειλικρίνειας θα τεθούν σήμερα ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, αφού θα διαπιστώσετε ότι κάτι εδώ και καιρό σας έκρυβε. Πριν τον αφορίσετε για τις πράξεις του, δώστε του το χρόνο και το βήμα να σας εξηγήσει τους λόγους. Αν είστε μόνοι, πιθανόν ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον, να προσπαθήσει σήμερα να σας δείξει ξεκάθαρα, τις ερωτικές προθέσεις που έκρυβε για σας, από τότε που γνωριστήκατε. Ίσως όμως αυτό να το κάνει, για να ανέβει στην εργασιακή ιεραρχία και να μην είναι αληθινά τα αισθήματά του.

Υδροχόος

Οι ερωτικοί σας πειραματισμοί, σας έχουν οδηγήσει σε μονοπάτια που τρέφουν την συναισθηματική σας ανασφάλεια, ενώ η στάση που κρατάτε μερικές φορές, απέναντι στον άνθρωπο που σας συντροφεύει, ή φλερτάρετε, μοιάζει ελαφρώς επιπόλαια. Ο λόγος αυτός, ίσως να τον δυσκολεύει να φανταστεί την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας, ή εκείνης που προσπαθεί να δημιουργήσει μαζί σας. Το παρελθόν έρχεται για τα καλά να καταλάβει τη μνήμη σας, ενώ κάνετε συγκρίσεις της τωρινής σας ερωτικής κατάσταση με μιας αλλοτινής. Είναι λάθος.

Ιχθύς

Ο τρόπος που πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρετε τον έρωτα και την αγάπη σας, μάλλον χρειάζεται αλλαγές ως προς την έκφρασή του. Ο σύντροφός σας ή ο άνθρωπος που θα φλερτάρετε, θα πρέπει να δει ότι όντως εννοείτε εκείνα που του λέτε, με συνείδηση και όχι να τα λέτε για να τα ακούει απλώς. Οι πιέσεις που δέχεστε από το εργασιακό σας περιβάλλον, έχουν αντίκτυπο και στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Το σίγουρο είναι πως με τόσο άγχος θα δυσκολευτείτε να λειτουργήσετε ερωτικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!