Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


Κριός

Σίγουρα τις ημέρες αυτές θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή και η εξέλιξή της θα έχει να κάνεις με τις επιλογές που θα κάνετε από δω και στο εξής. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, που πιστεύετε ότι έχει αντέξει στο χρόνο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της, ίσως τώρα να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, που θα την πάνε ένα βήμα μπροστά. Εάν τώρα είστε μόνοι, με εξωστρέφεια πρωτοβουλία και ένα φίλο σας σύμμαχο, ίσως να κάνετε μία πολλή ενδιαφέρουσα γνωριμία, με σκοπό να την πολιορκήσετε στενά. Μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας.

Ταύρος

Από το φιλικό σας κύκλο, φαίνεται πως βρίσκεται ο άνθρωπος που θα σας κλέψει το μυαλό και την καρδιά. Τις ημέρες αυτές, θα συναντήσετε ένα πλάσμα που μέχρι τώρα διατηρούσατε άριστες φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται η συμπάθεια αυτή, να μετατραπεί σε κάτι δυνατά ερωτικό. Βέβαια εδώ καλό θα ήταν να γνωρίζετε, ότι μπορεί να αφορά κι εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση και θα μπείτε στη διαδικασία, ή να αποθαρρυνθείτε ή να ακολουθήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας, κάνοντας ένα νέο δεσμό και λήγοντας τον προηγούμενο. Σκεφτείτε το λοιπόν .

Δίδυμοι

Αντί να διαφωνείτε και να δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ίσως να ήταν καλύτερο, να ακολουθήσετε μία πιο διπλωματική οδό, για να τον πείσετε σε εκείνα που εκφράζουν τα “θέλω” σας μέσα από τη σχέση σας, παρά κάθε τόσο να αντιμετωπίζετε τα αποτελέσματα των προστριβών σας. Εφόσον είστε μόνοι, καλό θα ήταν να ανοιχτείτε κοινωνικά και να διευρύνετε περισσότερο το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αν δε θέλετε να πέφτετε στα ίδια και τα ίδια άτομα, που δεν έχουν τίποτα ερωτικά να σας εμπνεύσουν.

Καρκίνος

Αφήστε πίσω το ερωτικό σας παρελθόν και μην το ανακαλείτε στη μνήμη σας, παρά μόνο για να θυμηθείτε, τους λόγους που σας έκαναν να νιώθετε συναισθηματικά ακάλυπτοι. Θυμηθείτε πόσες φορές πληγωθήκατε από το άτομο που ακόμα ζει ενδόμυχα μέσα σας. Από την άλλη μεριά, ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έχετε πάρει από εκείνους που σας εκφράζουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Τι περιμένετε λοιπόν; Η ζωή είναι μπροστά και όχι πίσω. Ανοίξτε τα φτερά σας και αφήστε ένα νέο έρωτα να έρθει στη ζωή σας, όταν και όποτε είστε έτοιμοι να τον υποδεχθείτε.

Λέων

Πάθη ζήλιες και ερωτικούς ανταγωνισμούς, ίσως να βιώσετε τις ημέρες αυτές,αφού λόγω του φόρτου της εργασίας και των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει, έχετε βάλει την ερωτική σας ζωή σε δεύτερο πλάνο. Εάν συντροφεύεστε, ίσως ο άνθρωπός σας να φλερτάρει μπροστά σας, όχι γιατί δε σας επιθυμεί πια αλλά για να σας κρούσει τον κώδωνα, πως η σχέση σας μπάζει. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν να δείτε “αλλού” κάποιο άτομο που πιστεύατε ότι έχετε έρθει αρκετά κοντά, ή ευελπιστούσατε να προσχωρήσετε κάποια στιγμή, περισσότερο μαζί του. Ασχοληθείτε περισσότερο.

Παρθένος

Κι όμως, όσο και αν αφήσατε τον ερωτικό στίβο, στο όνομα της καριέρας σας και της επαγγελματικής σας εξέλιξης, ο έρωτας έρχεται για να σας τραβήξει εκ νέου την προσοχή και για να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα. Έτσι λοιπόν, μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, δεν αποκλείεται ένας συνεργάτης ή συνεργάτιδά σας, να προσπαθήσει να σας εκφράσει τα αισθήματα που τρέφει για το πρόσωπό σας. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να γνωρίζετε, πως υπάρχουν πολλοί ερωτικοί πειρασμοί, που θα σας πολιορκήσουν στενά.

Ζυγός

Κάποιες πιέσεις που προέρχονται από το εργασιακό περιβάλλον και ορισμένα θέματα που έχουν προκύψει στην οικογενειακή σας ζωή, ίσως να μη σας αφήσουν σήμερα το περιθώριο, να ασχοληθείτε με τα ερωτικά και αισθηματικά σας θέματα. Προφανώς η ψυχολογία σας, δεν είναι χαλαρή, ούτε και θα νιώθετε την ανάγκη να αποδράσετε από ότι σας απασχολεί, μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Μέρα είναι θα περάσει, όμως εάν ανάμεσα σε όλα τα προβλήματα, υπάρχουν και ερωτικές εκκρεμότητες, σίγουρα τις επόμενες ημέρες πρέπει οπωσδήποτε να τις τακτοποιήσετε.

Σκορπιός

Όλο και συχνότερα διαπιστώνετε ότι έχετε πολλές διαφορές στον τρόπο σκέψη σας, είτε με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, είτε κάθε φορά που κάνετε μια γνωριμία που εμπεριέχει ερωτική χροιά αλλά κάτι δεν προχωράει. Μήπως λοιπόν αντί όλο αυτό να το βιώνετε με μοναχικότητα, να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα; Μήπως εσείς γίνεστε το τροχοπέδη στην καλύτερη εξέλιξη της ερωτικής σας κατάσταση, λόγω λανθασμένων αντιλήψεων που εξακολουθείτε να υπηρετείτε; Σκεφτείτε το λοιπόν.

Τοξότης

Με μεγαλύτερη εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σας θα κυλήσει η ημέρα σας σήμερα. Ο ερωτικός τομέας, φαίνεται ότι σας έχει φέρει σε αδιέξοδα, που δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, τώρα ίσως να διαπιστώσετε, πως υπάρχουν μερικές στιγμές, όπου με τον άνθρωπό σας δε μιλάτε την ίδια γλώσσα. Ενώ αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, πέφτετε σε ανθρώπους που θα μπορούσε κάλλιστα κανείς, να τους χαρακτηρίσει προβληματικές περιπτώσεις. Αφήστε λοιπόν το χρόνο να διορθώσει θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να συνειδητοποιείτε ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, περνάν μεγάλη κρίση. Ασφαλώς δεν μπορούν να εξαιρεθούν ούτε οι ερωτικές και αισθηματικές. Φαίνεται λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ότι θα μάθετε κάποια πράγματα που αγνοούσατε σχετικά με το σύντροφό σας, ή θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σε εκείνον, που αφορούν κάποια πράγματα που του είχατε αποκρύψει. Εάν είστε μόνοι, τότε θα ανακαλύψετε ένα παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από την ερωτική σας ζωή από ανθρώπους που δεν θα το πιστεύατε πως συμμετείχαν σ αυτό.

Υδροχόος

Η ερωτική και προσωπική σας ζωή εξελίσσεται με τρόπο προβληματικό. Πιθανόν κάποιες επιλογές που έχετε κάνει, ή ο άνθρωπος που σχετίζεστε, να έχει δημιουργήσει τα κίνητρα στη δημιουργία ενός παρασκηνίου, γύρω από το όνομά σας. Περιφρουρήστε καλύτερα την ερωτική σας ζωή και μη δίνετε λαβές ή άλλες αφορμές στο να σας σχολιάζουν. Παράλληλα συναισθηματικά, δεν πατάτε καλά μέσα σας. Έτσι μήπως θα ήταν καλύτερα, να απομονωθείτε και να βρείτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, προκειμένου να βάλετε τη σκέψη σας σε τάξη, σχετικά με την ερωτική σας κατάσταση;

Ιχθύς

Τίποτα προς στιγμήν δε μπορεί να αλλάξει την ερωτική σας κατάσταση. Εάν ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζεται να τα συζητήσετε για να λυθούν, σήμερα και αύριο δεν είναι οι καταλληλότερες ημέρες, στο να γίνει αυτό. Αφήστε το διάστημα αυτό να φύγει, όσο κι αν σας πιέσει ο άνθρωπός σας. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται πως θα κάνετε μία γνωριμία ερωτικής χροιάς και μάλλον θα την αντιμετωπίσετε με ελαφριά επιπολαιότητα. Αν δεν είστε έτοιμοι για σχέση, μη στέλνετε λοιπόν τα λάθος μηνύματα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Και ποιος σας είπε, ότι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι,δε μπορείτε να κάνετε κ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια την Κυριακή) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εκτός από κοινωνικούς ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u