Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020


Κριός

Εφόσον έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, σχετικά με το πως θα θέλατε να εξελιχθεί η ερωτική και αισθηματική σας ζωή, καλό θα ήταν στο στενό οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο, να μην επιτρέπετε να κάνουν σχόλια ή κριτική πάνω σε αυτή. Εάν είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ίσως να δεχτείτε πιέσεις για ένα καλοπροαίρετο “προξενιό”, από φίλους ή συγγενείς. Μην προκαταβάλλεστε εάν δε δοκιμάσετε την τύχη σας αλλά και μην πείτε αμέσως το “δέχομαι”.

Ταύρος

Αν υπάρχει κάποιο πλάσμα που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά αλλά δεν έχετε βρει τον τρόπο να το πλησιάσετε περισσότερο, μάθετε πράγματα για τον κύκλο του, και στην ανάγκη, βάλτε κάποιο κοινό σας φίλο ή γνωστό να σας φέρει σε επαφή. Καμιά φορά ο έρωτας χρειάζεται κι αυτός τους μεσολαβητές. Εάν η σχέση σας έχει ανάγκη ανανέωσης, κανονίστε με το σύντροφό σας μία μικρή εκδρομή μία απόδραση για δύο. Σίγουρα θα σας αναζωογονήσει.

Δίδυμοι

Κάποιος φίλος ήρθε απόψε απ τα παλιά, είναι ένα τραγούδι που θα μοιάζει με αυτό που σας συμβαίνει ή θα σας συμβεί. Ξαφνικές αναπάντεχες και χαρούμενες συναντήσεις, θα κάνετε με ανθρώπους που υπήρξαν παρόντες ένα φεγγάρι της ζωής σας και που για διάφορους λόγους απομακρυνθήκατε. Έτσι λοιπόν, μέσα από μια τέτοια φιλία, ίσως προκύψει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Όλα αλλάζουν έτσι και οι διαπροσωπικές σχέσεις από το παρελθόν.

Καρκίνος

Είναι πολύ καλές οι συμβουλές που μπορούν να σας δώσουν κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, που σας αγαπούν και τους εμπιστεύεστε. Όταν όμως τους επιτρέπετε να αναμειγνύονται στα αισθηματικά ή στα ερωτικά σας, τότε τους δίνετε δικαιώματα που δεν χρειάζεται να έχουν. Ίσως σήμερα η κριτική που θα ασκήσει δικός σας άνθρωπος για το σύντροφό σας ή για το άτομο που ενδιαφέρεστε, να σας αλλάξει γνώμη, πράγμα που θα είναι λάθος αν το επιτρέψετε.

Λέων

Με περισσότερη διάθεση να μπείτε σε καινούργιους κύκλους ανθρώπων, να δικτυωθείτε κοινωνικά να κάνετε νέες επαφές και συνεργασίες, θα βρίσκεστε τις ημέρες αυτές, σε μια εγρήγορση. Ασφαλώς και θα κερδίζετε τις εντυπώσεις, αφού άλλωστε είσαστε ερωτεύσιμα πλάσματα. Φαίνεται λοιπόν ότι θα ακούσετε μία ερωτική εξομολόγηση, από έναν άνθρωπο που δεν το περιμένατε. Αν είστε μόνοι, δε χάνετε τίποτα με το να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Παρθένος

Σήμερα είστε περισσότερο ευαίσθητοι σε ότι ακούτε και ότι σας λένε. Μάλλον η ψυχολογία σας θα τείνει να επηρεαστεί αρνητικά. Απωθημένα που έχουνε μείνει μέσα σας καιρό, θα ζητούν επίμονα εκτόνωση, σε τέτοιο βαθμό που θα σας προκαλούν δυσθυμία. Αποφύγετε να λύσετε σήμερα θέματα που απασχολούν τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Και αν κάποιος άνθρωπος που ενώ τον επιθυμείτε σας δείξει δύσκολη συμπεριφορά, καλύτερα να τον αποφύγετε.

Ζυγός

Δε θα είναι αδικαιολόγητο να ξεσπάτε μερικές στιγμές σήμερα, αφού έχετε υποστεί συναισθηματικές και όχι μόνο πιέσεις. Όμως για ότι κι αν αισθάνεστε, μιλήστε με το σύντροφό σας και λύστε με διάλογο τα θέματα που έχουν προκύψει. Εάν είστε μόνοι, οι παρεμβάσεις κάποιου δικού σας ανθρώπου, στην ερωτική σας ζωή, θα σας ενοχλήσουν με αποτέλεσμα να επέλθουν ρήξεις μεταξύ σας και να χαλάσει μια σχέση ετών. Προσέξτε το.

Σκορπιός

Έχετε πολλές πιθανότητες τις ημέρες αυτές, να επιτύχετε μία ερωτική επανασύνδεση, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας το διάστημα αυτό. Χρειάζεται όμως στην επαφή σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να αποσιωπήσετε σημεία του χαρακτήρα σας, που στο παρελθόν τον είχαν ενοχλήσει και αποθαρρύνθηκε να συνεχίσει τη σχέση του μαζί σας. Όπως η ζήλια και η κτητικότητα, η χειριστική πολλές φορές στάση απέναντί του και ότι πηγάζει από την ανασφάλειά σας.

Τοξότης

Το διάστημα αυτό διευρύνεται κι άλλο ο κύκλος των γνωριμιών σας ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με μια νέα δραστηριότητα. Φίλοι σας παρασύρουν να κάνετε καινούργια πράγματα και σας φέρνουν σε επαφή, με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ίσως κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, να σας κάνει να θέλετε να το πολιορκήσετε ερωτικά, προκειμένου να ξεφύγετε από τη μνήμη μίας πρώην ερωτική σας σχέσης στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή.

Αιγόκερως

Ο έρωτας και η αγάπη ζητούν εγγυήσεις και κάθε στιγμή την επιβεβαίωση των συναισθημάτων μας. Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, πιθανόν να σας πιέσει να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά αλλά με τα δικά του κριτήρια και τρόπους. Ακόμα και αν διαφωνήσετε, δώστε του βήμα να εκφράσει τι θέλει. Αν είστε μόνοι, ένας άνθρωπος με ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας θα προσπαθήσει αν σας προσεγγίσει ερωτικά σήμερα.

Υδροχόος

Ο έρωτας σας κάνει να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, με τρόπους που εμπεριέχουν ρίσκα. Τραγουδάτε το “θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό” συνεπαρμένοι από μία δίψα να εκτονώσετε τους πόθους και τις επιθυμίες σας, κάτι που είναι ανεξάρτητο από το αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας ερωτικά και με τρόπους εντυπωσιακά εκκεντρικούς. Η μονιμότητα όμως αργεί ακόμα.

Ιχθύς

Πιθανόν να αναβληθεί μία ερωτική συνάντηση σήμερα, λόγω μίας έκτακτης κατάστασης που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με κάποια ζημιά. Άλλωστε με τόσο άγχος που θα έχετε, που να σας μείνει καιρός για έρωτες και περιπέτειες ερωτικές; Όμως μπορείτε τώρα να κανονίσετε για λίγο αργότερα, μία εκδρομή ή μια μικρή απόδραση με τον άνθρωπο που σας ανακινεί τους πόθους σας. Φανείτε συνεπείς σε εκείνα που υποσχεθήκατε πως θα τηρήσετε στο σύντροφό σας.

Από την Μελίνα Φώφη.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!