Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 8 Απριλίου 2020


Κριός

Μια ιδέα θα σας έρθει σήμερα, μια δημιουργική, που θα είναι τέτοια ώστε να σας εκφράζει και θα σας εμπνέει ευτυχώς, γιατί θα σας βγάλει από την κατάσταση της βίωσης του εγκλεισμού που σας έχει γεμίσει απογοήτευση. Ίσως δημιουργηθεί από την επαφή σας με ένα άτομο, ακόμα και φιλική. Μπορεί μεταξύ σας να υπάρχει απόσταση λόγω των καιρών που διάγουμε, όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε σπουδαία πράγματα από το συναισθηματικό σας κόσμο. Κάπως έτσι θα αρχίσετε όχι μόνο να δένεστε, αλλά θα αναπτυχθεί στη σχέση σας και το άρωμα μιας ερωτικής χροιάς

Ταύρος

Κάποια πράγματα που έχετε μέσα σας, σας καταπιέζουν συναισθηματικά και σήμερα ίσως αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω. Φροντίστε μόνο μην τα εκφράσετε με ένταση και θυμό, αφού τότε μπορεί να χαλάσετε την ατμόσφαιρα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που θέλετε να φέρετε κοντά σας ερωτικά. Φαίνεται πως τείνετε να κάνετε επικοινωνιακά λάθη. Να πείτε λόγια από παρορμητισμό, που στην ουσία τους δεν τα εννοείτε. Να θυμάστε,ότι το ερωτικό σας προφίλ, είναι εκείνο που εκπέμπει μια γοητευτική πραότητα στα ατού σας.

Δίδυμοι

Η αγάπη ή ο έρωτας θα έρθει να σας αιφνιδιάσει από μακριά, έτσι φαίνεται από τα άστρα. Η αλήθεια είναι, ότι είστε άνθρωποι επικοινωνιακοί και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής και κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι δε θα ήταν απίθανο, σε μία τέτοιου είδους επαφή, να ανακαλύψετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, που μπορεί να προέρχεται από το πρόσωπο ενός ανθρώπου που δια ζώσης δεν έχετε γνωρίσει ακόμα. Φυσικά εσείς που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο, είστε εκείνοι που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση επίσημη ή ανεπίσημη. Δείτε το.

Καρκίνος

Ο έρωτας σας θέλει πιο αποφασιστικούς και αν επιθυμείτε μία σχέση όπου μέσα από αυτή, δε θα αισθάνεστε ότι συναισθηματικά σας εκμεταλλεύονται, θα πρέπει να δείξετε το στίγμα σας. Με λίγα λόγια, η επόμενη ερωτική σας σχέση, θα πρέπει να είναι του χεριού και της διαχείρισής σας, όπως κι αν σας ακούγετε αυτό. Βέβαια δεν εννοείται εδώ ότι δε θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις αλλά, χρειάζεται σίγουρα να ελέγξετε τη δοτικότητά σας. Άρα, για να καταλήξουμε, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε όχι, εάν δεν εισακούεστε, τότε είναι σα να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα.

Λέων

Προσπαθήστε να φιλτράρετε πιο προσεκτικά, τις πληροφορίες που θα παίρνετε τις ημέρες αυτές, αφού η αντίληψή σας σε κάποιες φάσεις δε θα είναι ευθύκριτη.  Μπορεί στα ερωτικά σας, να πέσετε θύμα ενός πειρασμού που σκοπός του είναι να κάμψει τις αντιστάσεις σας, με κολακείες και λόγια που δε θα τα εννοεί. Αλλά ακόμα και αν μπείτε στη διαδικασία να του ανοίξετε την καρδιά σας, προς το παρόν φροντίστε να μην επενδύσετε συναισθηματικά, όσο κι αν αυτό το νιώσετε σαν ανάγκη. Δε χρειάζεται να αναφερθεί κάτι παραπάνω, σε εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Προσέξτε.

Παρθένος

Εργασιακά θέματα σας βάζουν σε ανασφάλειες, με αποτέλεσμα η διαχείρισή τους από μεριάς σας να μην έχει γνώμονα τη λογική, αλλά το συναίσθημα. Επειδή στη δουλειά σας νιώθετε το καθήκον σας σαν κάτι που είναι αυτονόητο, ότι κι αν συμβεί, φροντίστε τουλάχιστον να μην το μεταφέρετε σπίτι σας, ή στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Όσο για τη διάθεσή σας να φλερτάρετε ή να αποδεχτείτε μία ερωτική πολιορκία, ίσως να φτιάξει μετά το τέλος της εβδομάδας που διάγουμε. Υποχρεώσεις και χρονοδιαγράμματα σας αποσπούν την προσοχή κι έτσι σας λείπει αυτή η έμπνευση.

Ζυγός

Ίσως σήμερα να έχετε μια διάθεση, να χαρίσετε κάποια υλικά πράγματα στον εαυτό σας, εκπληρώνοντας έτσι ορισμένες καταπιεσμένες επιθυμίες ή απωθημένα σας. Όμως στους καιρούς που διάγουμε, καλό θα ήταν να γίνετε πιο προσεκτικοί σχετικά με την οικονομική διαχείριση που κάνετε. Οι αλλαγές του στυλ και της προσωπικής σας εμφάνισης γίνεται με πολύ γούστο από μέρους σας, όμως εκείνη η ψυχή που θα γοητευτεί από εσάς, θα βασιστεί περισσότερο στον εκπληκτικά επικοινωνιακό, λόγο σας. Φαίνεται ότι μέσα από μια διαδικτυακή επικοινωνία, κάτι ερωτικό ξεκινά.

Σκορπιός

Ότι και αν σας συμβαίνει συναισθηματικά, να ξέρετε ότι υπερτονίζεται λόγω του εγκλεισμού και της απομόνωσης που έχουμε υποστεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Από την άλλη μεριά, για άλλη μια φορά, θα σας επιστήσω την προσοχή σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, αφού θα έχετε την πρόθεση να πείτε τα πράγματα κάνοντας υπερβάσεις που δε σας επιτρέπονται. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από κάποιο άτομο που αρχικά θα σας προσεγγίσει με ερωτικές προθέσεις, ενώ αργότερα, θα το πάρει πίσω, εξαιτίας της αμφίθυμης συμπεριφοράς σας.

Τοξότης

Περισσότερο εύθικτοι θα είστε σήμερα, γιατί θα εκλαμβάνετε με παρορμητισμό, όλα όσα επιθυμούν να σας πουν οι άλλοι. Όμως ειδικά με το σύντροφό σας, μην τον αποπαίρνετε και καλά θα κάνετε να ακούσετε τις επιθυμίες και τα “θέλω” του. Εάν είστε μόνοι, όσο και αν εκ των συνθηκών έχετε απομονωθεί, σήμερα ίσως θελήσετε μέσω μιας επικοινωνίας διαδικτυακή κυρίως, να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Προσέχετε, γιατί εσείς μπορεί να το κάνετε για να παίξετε και να χαλαρώσετε. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άλλη μεριά, δεν ξέρετε πως μπορεί να το εισπράξει. Σκεφτείτε το.

Αιγόκερως

Φανείτε σήμερα πιο δοτικοί απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μικρές ή μεγαλύτερες χειρονομίες αγάπης και έρωτα από μέρους σας, θα τον κατακτήσουν και θα ανακινήσουν θετικά τη σχέση σας. Η συντροφικότητα θα παίξει σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο από δω και στο εξής για τη ζωή σας. Οπότε ακόμη και μόνοι να είστε το διάστημα αυτό, ερωτικές ευκαιρίες και προκλήσεις θα σας συμβούν, απλά κάντε από τη μεριά σας τη σωστή επιλογή, αποφεύγοντας μάλιστα να αναζητήσετε εκ νέου την αναθέρμανση ενός παλιού σας έρωτα. Δε θα πάρετε εκείνα που δώσατε.

Υδροχόος

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν το διάστημα αυτό, σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο ένα μικρό ατύχημα ή μία βλάβη στο χώρο του σπιτιού, να σας φορτώσει με παραπάνω έξοδα κι ευθύνες. Όλη αυτή η αναστάτωση δεν μπορεί να μην επηρεάσει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και να σας προσδώσει νευρικότητα. Φροντίστε όμως να μην την ξεσπάσετε στο πρόσωπο του ανθρώπου που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, ένα μικρό πείραμα μέσα από το διαδίκτυο, στο να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη σήμερα, μπορεί να σας βάλει σε περίεργους μπελάδες. Προσέξτε το.

Ιχθύς

Προσέξτε τις παρεμβολές και τις παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος του ευρύτερου οικογενειακού σας χώρου. Ίσως θίξει κάποιο ζήτημα που αφορά την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, πράγμα που εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, θα επηρεάσει σε αρκετά έντονο βαθμό, τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Προστατέψτε τον και περιφρουρείστε από τους αδιάκριτους το δεσμό σας. Εάν είστε μόνοι, και σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, αποφύγετε να βάλετε να μεσολαβήσει στο να σας φέρει σε επαφή ένας κοινός σας φίλος, γιατί μπορεί να το κάνει άτεχνα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!