Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 12 Μαΐου 2020


Κριός

Μπορεί να είστε πνιγμένοι στις υποχρεώσεις και να τρέχετε, μη μπορώντας να ιεραρχήσετε από που να ξεκινήσετε και τι να αφήσετε. Το γεγονός αυτό, σαν φορτώνει με τόσο άγχος που μπορεί με τη συμπεριφορά σας, να διαταράξετε κάποιες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όταν αυτές όμως έχουν να κάνουν με την ερωτική σας κατάσταση, ούτε με το σύντροφό σας να τα βάζετε, ούτε να έχετε θυμωμένο ύφος τέτοιο που ο άνθρωπος που επιθυμεί να σας φλερτάρει, να τον κάνει να αποθαρρύνεται.

Ταύρος

Μπορεί να μην το συνηθίζετε, αλλά όταν ρισκάρετε και γίνεστε περισσότερο τολμηροί στον έρωτα, σίγουρα τραβάτε το ενδιαφέρον του άλλου να δοκιμάσει μαζί σας την ερωτική του τύχη. Απλά θα χρειαστεί πρώτα να ξεκαθαρίσετε στον εαυτό σας, τι ακριβώς ζητάτε και από ποιον, ανεξάρτητα εάν διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις τέτοιου τύπο την περίοδο αυτή. Παράλληλοι και κρυφοί έρωτες γεννιούνται την περίοδο αυτή, με πολύ αδρεναλίνη!!

Δίδυμοι

Μην παρασύρεστε συναισθηματικά σε αρνητικές σκέψεις, ιδίως όταν προέρχονται από τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εάν το προηγούμενο διάστημα η σχέση  με το σύντροφό σας διαταράχθηκε, δε σημαίνει ότι φτάσατε στο σημείο το μη αναστρέψιμο. Δείξτε καλή θέληση, δώστε του χώρο να σας εκφράσει το τι ζητάει από σας. Εάν είστε μόνοι, σίγουρα φταίτε γιατί δεν αντιμετωπίζετε τον έρωτα μάχιμα και αποφασιστικά όπως θα έπρεπε. Φλερτάρετε και προκαλέστε .

Καρκίνος

Λίγο απότομοι  και πιο απόλυτοι, ίσως φανείτε στη συμπεριφορά σας, απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που τον τελευταίο καιρό, έχετε έρθει πιο κοντά και κάτι ερωτικό πάει να δημιουργηθεί. Να θυμάστε ότι όταν εκφράζεστε με παρορμητικό συναίσθημα, δε γίνεστε ερωτικοί. Εάν είστε μόνοι, ένας πειρασμός έρχεται στο δρόμος σας και θα σας προκαλέσει τόσο, που θα είναι ικανός να σας αποσπάσει την προσοχή, από ότι σημαντικό ασχολείστε.

Λέων

Παρεμβάσεις στην προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, θα επιχειρήσει να κάνει ένα πρόσωπο που θα προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να προβεί σε αδιάκριτες νουθεσίες και να σας ενοχλήσει έντονα, ιδίως εσάς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, όταν διαπιστώσετε, το πόσο επηρεάζει τον σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι, κάποια πικρόχολα σχόλια θα γίνουν για σας, σχετικά με το πως είναι οι ερωτικές σας επιλογές.

Παρθένος

Εάν δεν έχετε πάρει τα πάνω σας ερωτικά, τότε μάλλον κάνετε κάτι λάθος. Είστε από τα πιο τυχερά άτομα της περιόδου αυτής και αν θέλετε να αλλάξετε το τοπίο των ερωτικών σας σχέσεων, απλά παρά δεν έχετε να προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Εάν μετά από έναν γάμο που δεν ευδοκίμησε δοκιμάσατε να φτιάξετε εκ νέου τη ζωή σας, πρόσφατα σχετικά με ένα πρόσωπο, επιταχύνετε λίγο τους ρυθμούς σας για να μην κάνει πίσω. Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε να συμβιώσετε μαζί.

Ζυγός

Με το να αποφεύγετε να πείτε όλα όσα αισθάνεστε και σας μπλοκάρουν συναισθηματικά, στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που έχετε έρθει κοντά ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην περιμένετε να σας καταλάβει κανείς αλλά ούτε και να μαντέψει τι σας συμβαίνει. Εάν πάλι το διάστημα αυτό είστε μόνοι, δείχνετε τόση εσωστρέφεια όπου και αν παρευρεθείτε, που δύσκολα θα σας πλησιάσει και θα σας φλερτάρει κάποιος. Ανοιχτείτε λοιπόν πια.

Σκορπιός

Μη νομίζετε ότι μόνο εσείς την εποχή αυτή έχετε τα νεύρα σας. Τη συναισθηματική υπερχείλιση του συντρόφου σας για ένα δικό του θέμα, ίσως και επαγγελματικό θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σήμερα και μάλιστα όσο κι αν του τα λέγατε, τώρα θα χρειαστεί να του συμπαρασταθείτε δίχως να πείτε κουβέντα. Αν είστε μόνοι ένα πρόσωπο που συμπαθείτε ερωτικά, θα σας ζητήσει συναισθηματική υποστήριξη. Μήπως τώρα να το δείτε σαν ευκαιρία να τρυπώσετε στην καρδιά του;

Τοξότης

Περίεργα που τα φέρνει μερικές φορές η ζωή, ίσως να είναι η φράση που θα ταίριαζε απόλυτα σχεδόν, όταν διαπιστώσετε ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο, όχι μόνο αλλάζει στάση απέναντί σας, αλλά μπορεί και να σας πολιορκήσει ερωτικά. Στην περίπτωση που είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δώστε του λίγο χώρο να σας εκφράσει τις σκέψεις του. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε ένα μόνιμο δεσμό, πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες  μιας φιλίας που τώρα εξελίσσεται σε έρωτα.

Αιγόκερως

Δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάποιες εκκρεμότητες που ζητούσαν λύσεις από εσάς και έτσι φεύγει ένα μεγάλο άγχος από πάνω σας. Αφήστε όμως πίσω σας ότι σας απασχολεί, έστω για σήμερα και κάντε πράγματα που πραγματικά σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εάν κανονίσετε μάλιστα μία μικρή κοντινή απόδραση, μαζί με το ταίρι σας, φίλους σας ή αγαπημένα πρόσωπα θα ανανεωθείτε. Δεν αποκλείεται μέσα από μια χαλαρή παρέα να γνωρίσετε κάτι ερωτικό.

Υδροχόος

Σίγουρα εάν έχετε ξεπεράσει τα συναισθηματικά κουσούρια που είχατε, ειδικά ύστερα από τη λήξη ενός μεγάλου σας έρωτα, τώρα θα έχετε ανοίξει την πόρτα της καρδιάς σας στο νέο που έρχεται, να σας αιφνιδιάσει και να σας συνεπάρει ερωτικά. Γιατί κρυμμένοι έξω από την πόρτα της καρδιάς σας, είναι πολλοί άνθρωποι, που όσο κι αν κρύβονται κάποιοι από αυτούς, έχετε καταλάβει τις προθέσεις τους.  Αφεθείτε στον έρωτα αλλά όμως αυτή τη φορά για να ικανοποιήσετε πρώτα εσάς.

Ιχθύς

Εάν το διάστημα των εγκλεισμών και της απομόνωσης, είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε και να επικοινωνήσετε πιο στενά, έστω και μέσα από το διαδίκτυο, με κάποιον άνθρωπο που αναπτύχθηκε μεταξύ σας και η ερωτική χροιά, τότε κανονίστε να βρεθείτε και από κοντά, αφού ο φτερωτός θεός έρωτας, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ραντεβού με την ερωτική σας τύχη και να έχει τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, τι περιμένετε;

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!