Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό 15/11 – 22/11/2020


Μια ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά για όλους μας, παρόλο, που εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από μια ιδιαίτερα πιεστική κατάσταση, τα θετικά μηνύματα που θα αρχίσουμε να παίρνουμε, αλλά, και η αλλαγή στην ενέργεια, θα αρχίσει σταδιακά να μας κάνει να βλέπουμε την κατάσταση με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η εβδομάδα ξεκινά με μια θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, το οποίο υποστηρίζεται από τις όψεις εξάγωνου που σχηματίζει με τον Δία και τον Πλούτωνα, ενώ η συνέχεια της θα είναι σταθεροποιητική αφού θα ακολουθήσει το εξάγωνο με τον Κρόνο, αλλά και την επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού.

Σε δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί η Αφροδίτη, η οποία θα σχηματίσει διαδοχικές όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο θα μας βάλει στην διαδικασία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις με βάση την ψυχρή λογική για το μέλλον των προσωπικών μας σχέσεων αλλά και των συνεργασιών μας, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό να μας παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές οι οποίες είναι πιθανό σε αρκετές περιπτώσεις να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα.

Η διάθεση μας θα αλλάξει στα τέλη της εβδομάδας με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα ανανεώσει την ερωτική μας διάθεση, αλλά και την είσοδο του Ήλιου στο Πύρινο και γεμάτο αισιοδοξία ζώδιο του Τοξότη.

Ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου  οι οποίοι θα προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ενώ σε δύσκολη θέση θα βρεθούν  οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη αλλά και τέλος σε σχέσεις που δεν προχωρούν άλλο θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ θα είναι ουδέτερη για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 15/11 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικά νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, έχοντας την  βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία τόσο στους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα αναγκάσει  τους  εκπρόσωπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου να δώσουν οριστικό τέλος σε προσωπικές σχέσεις που δεν προχωρούν. Επίσης ο Άρης θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Κριού.

Την Δευτέρα 16/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 17/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές και αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζονται τις καταστάσεις στην ζωή τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 18/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς) , ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 19/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα ωθήσει σε ώριμες αποφάσεις τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να κινηθούν με βάση την ψυχρή λογική και όχι το συναίσθημα.

Την Παρασκευή 20/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 21/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την ερωτική ζωή των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους). Επίσης, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει να μπουν σε δράση τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Ενώ την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωρώ σε νέα ξεκινήματα με σταθερά βήματα, έχοντας βγάλει οριστικά από τη ζωή μου τοξικές σχέσεις, ενώ μόλις ολοκληρώσω αυτή την δύσκολη συναισθηματική διαδικασία, θα αφήσω τον εαυτό μου να απολαύσει την εμπειρία ενός νέου έρωτα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!