Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, Ξεπερνώντας τα εμπόδια !!


Το μυστικό της επιτυχίας στην ζωή μας, εκτός από την σκληρή δουλειά είναι και το πόσο αφοσιωμένοι είμαστε στους στόχους που βάζουμε.

Άλλες φορές αυτό μπορεί να γίνει χωρίς μεγάλες δυσκολίες και προσπάθεια, ενώ άλλες θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερο κόπο.

Αυτές τις ημέρες, παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα αυτής της τόσο ιδιαίτερης περιόδου, θα είναι πολύ εύκολο για όλους μας να βάλουμε στόχους τους οποίους θα πετύχουμε χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε.

Στις 14/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 54’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα αισθανθούμε δυνατοί και ικανοί να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και της ζωής μας στα χέρια μας, θα είμαστε αποτελεσματικοί σε ότι και αν καταπιαστούμε, θα μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας , ενώ η υπομονή και η επιμονή μας θα επιβραβευθεί.

θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας, ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια και πολλά κρυμμένα μυστικά τα οποία θα μας αφήσουν έκπληκτους.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο σίγουροι και αποφασισμένοι από κάθε άλλη φορά είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να θωρακίσετε τον εαυτό σας με πείσμα ώστε να πετύχετε τους νέους προσωπικούς και οικονομικούς σας στόχους. Τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας αυτές τις ημέρες το απορροφούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά την μορφή μιας νέας συνεργασίας, ενώ με χαρά θα δείτε η σχέση σας με τον /την σύντροφο σας να μεταμορφώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ευθύνες ετοιμάζεστε να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο στην δουλειά σας εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε όλους τους στόχους που θα σας βάλουν οι προϊστάμενοι σας δουλεύοντας με επιμονή, ενώ πολύ σύντομα θα δείτε και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, πολύ ευχάριστες ημέρες ξεκινούν για τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν πολύ έντονα, ενώ οι σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα αλλάξουν ριζικά, κάνοντας μια νέα αρχή η οποία θα κάνει πιο ομαλή την καθημερινή σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας, βρίσκοντας νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορούν να σας έχουν εμπιστοσύνη καθώς είστε ικανοί να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, ενώ πολύ θετικά θα είναι τα νέα και για μια οικονομική σας υπόθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αρχίσει αυτές τις ημέρες να συνηθίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια στην επιτυχία των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε με έξυπνους τρόπους να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των αγαπημένων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με χειρουργική ακρίβεια τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να ανακαλύψετε και κάποιο μυστικό που σας έκρυβε εδώ και καιρό ο /η ερωτικός/ή σας σύντροφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την δύναμη της θέλησης σας θα δείξετε σε όλους αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το  ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την ισχυρή σας προσωπικότητα και την ικανότητα σας να διαχειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να γοητευτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους ετοιμάζεστε να κατακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για το επαγγελματικό σας μέλλον και την εξέλιξη της καριέρας σας, με μία και μόνο προϋπόθεση, ότι εάν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να κινηθείτε μυστικά.

ΙΧΘΥΣ

Η γλυκύτητα και ο τρόπος που προσεγγίζετε τους άλλους σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες κάτω από την  θετική επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε με το πείσμα και την εργατικότητα και τις ικανότητες σας, την προσοχή πολύ σημαντικών προσώπων του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου, οι οποίοι θα σας πάρουν κάτω από την προστασία τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!