Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Οι μέρες που διανύουμε μοιάζουν περισσότερο με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, στο οποίο σίγουρα κανένας δεν θα ήθελε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου μπορεί να ξεκίνησε λίγο περίεργα, εξαιτίας των περιορισμών που έχει φέρει, όμως, η ελπίδα θα αρχίσει σιγά – σιγά να επιστρέφει στην ζωή μας.

Προάγγελος των πρώτων θετικών μηνυμάτων και της αναγέννησης που θα ακολουθήσει είναι η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα οικονομικά μας, ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με Τρίτους (Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να έχουμε κάποια καλά νέα σε ότι αφορά την ρύθμιση των οικονομικών μας εκκρεμοτήτων, αλλά και την ικανότητα μας να αναγεννιόμαστε και να μεταμορφωνόμαστε μέσα από τις στάχτες μας.

Με ποιες υποσχέσεις έρχεται αυτό το νέο φεγγάρι;

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 στην (23ο 17’) στις 07:07 π.μ., επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 22ο 36’ του Σκορπιού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την δυναμική της.

Οι θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη τον Δία, και τον Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας, για τις οποίες θα δουλέψουμε με επιμονή, ξεπερνώντας τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ενώ θα μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που θα μας παρουσιασθούν.

Ενώ, η θετική όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο μας δίνει τις εγγυήσεις πως ότι ξεκινήσει αυτή τη χρονική περίοδο θα στηριχτεί πάνω σε σταθερές βάσεις, αρκεί να δουλέψουμε με υπομονή, ωριμότητα και υπευθυνότητα.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό θα φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στα εργασιακά μας, αλλά και σε θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού,  εξελίξεις σε ότι αφορά το εμβόλιο αλλά και την φαρμακευτική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νόσου.

Ενώ οι όψεις τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, απαιτεί από εμάς οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τις προσωπικές, τις φιλικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις να βασίζονται στην λογική και όχι στο συναίσθημα, δίνοντας, εάν είναι απαραίτητο για την εξέλιξη μας οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο θα μας ωθήσει να εκφράσουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο, ενώ παράλληλα θα συμπεριφερθούμε με μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα που επηρεάζουν το κοινωνικό σύνολο.

Ενώ η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία θα μας βοηθήσει να μπούμε πάλι σε δράση, περνώντας δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και προετοιμάζοντας μας για νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, τα οποία θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 29ο 08’ λεπτά του Ζυγού, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 28ο 27’ του Ζυγού, υπόσχεται αλλαγές και νέα ξεκινήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Ήρθε η στιγμή να αναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου, πιο δυνατός και να βάλω το μέλλον μου πάνω σε σταθερές βάσεις, αφού πρώτα κόψω τις αλυσίδες από τοξικές σχέσεις που με κρατάνε πίσω, εκμεταλλευτώ σωστά τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν, δουλέψω με υπομονή και αφοσίωση στους στόχους και πάνω από όλα χωρίς να διστάσω να μπω σε δράση.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από τις στάχτες σας θα αναγεννηθείτε εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα βήματα στην προσωπική σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς θα συζητήσετε τις προοπτικές μιας μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες υποχρεώσεις είστε έτοιμοι να αναλάβετε στην δουλειά σας εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από νέες ευθύνες στην δουλειά σας θα αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε, επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα και ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο θα αναγεννηθεί.

ΛΕΩΝ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν  το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας, ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία έχετε να μιλήσετε καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Με το πορτοφόλι σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία όταν υλοποιηθεί θα δώσει σημαντική ανάσα στα οικονομικά σας, βοηθώντας σας παράλληλα να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, δικαίως θα είναι αυτές τις ημέρες στραμμένα επάνω σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπουν σε σταθερές βάσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επόμενα σας βήματα θα μπείτε στην διαδικασία να σχεδιάσετε εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει με ηρεμία να προχωρήσετε στο σχεδιασμό του προσωπικού και επαγγελματικού σας μέλλον, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να προχωρήσετε και σε νέα ξεκινήματα στην ερωτική σας ζωή, τα οποία θα πρέπει να μείνουν μυστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικά πρόσωπα πρόκειται να μπουν στην ζωή σας  το επόμενο χρονικό διάστημα.Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς, μέσα από φίλους θα γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα βήματα στην καριέρα σας είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους στόχους στην καριέρα σας, για τους οποίους θα δουλέψετε με πειθαρχία και πολύ όρεξη. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με συγκρατημένη αισιοδοξία σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας πλάνα εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να κλείσετε υποθέσεις οι οποίες είχαν κολλήσει στο τέρας της γραφειοκρατίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!