Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/11 – 8/11/2020


Με προβλήματα στην επικοινωνία τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να αποκαθίστανται θα υποδεχτούμε τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου.

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει ως κύριο πρωταγωνιστή τον Ερμή ο οποίος  θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, και θα συναντηθεί 2 φορές, μια ως ανάδρομος και μια αφού επιστρέψει σε ορθή πορεία,  σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργώντας για τελευταία φορά στον άξονα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα, τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) τα οποία είναι απαλλαγμένα από δύσκολες όψεις, ενώ, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να προωθήσουν τα σχέδια τους.

Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) τα οποία θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν τα αποτελέσματα της Πανσελήνου που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ ιδιαίτερα δύσκολη και με προβλήματα στην επικοινωνία θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου τα οποία θα βρεθούν όλη την εβδομάδα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο.

Την Κυριακή ο Νοέμβριος θα κάνει την είσοδο του με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, κάτω από την επιρροή της οποίας θα έχουν αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία  οι εκπρόσωποι  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 02/11 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους.

Την Τρίτη 03/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Επίσης ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 04/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Επίσης ο Ερμής θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Την Πέμπτη 05/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 06/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει μελαγχολική  διάθεση στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 07/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει το κέφι και την καλή διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και με σκαμπανεβάσματα στην διάθεση για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ τη Κυριακή 08/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη θα γεμίσει με ενέργεια και διάθεση για ερωτικές περιπέτειες τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Eκμεταλλεύομαι τις καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν στο δρόμο μου ώστε να κάνω δεύτερες σκέψεις και να ξαναδώ τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να βάλω όρια και να δεχτώ τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των άλλων εποικοδομητικά, έστω και αν στην αρχή δεν μου αρέσουν.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και έναν υπέροχο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!