Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 1/12 – 8/12/2019


Με μια ιδιαίτερα ευχάριστη και σημαντική πλανητική μετακίνηση, για την πολύπαθη ομάδα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), θα κάνει ποδαρικό ο τελευταίος μήνας του χρόνου, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας που έχουμε αυτή την χρονική περίοδο από την παρουσία του Ήλιου στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη.

Η είσοδος του Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κάνει την ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) πιο εύκολη, αφού θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους και τα σχέδια τους, και θα τους φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένανε. Η εβδομάδα όμως αυτή έχει και άλλες σημαντικές όψεις, όπως, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ποσειδώνα, αλλά και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στο τέλος της. Ιδιαίτερα ευνοημένοι και χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θετική θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι στο τέλος της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 01/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς)  ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Δευτέρα 02/12 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πετύχουν τους στόχους τους και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους αγαπημένους τους, ενώ ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι και τα υπόλοιπα ζώδιο της Γης (Ταύροι, Παρθένοι).

Την Τρίτη 03/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και την συγκέντρωση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 4/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Την Πέμπτη 5/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) να εξωτερικεύσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους.

Την Παρασκευή 6/12 είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά  τους εκπροσώπους Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Το Σάββατο 7/12 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη διαδοχικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 8/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), παράλληλα όμως την ίδια ημέρα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα τους δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες και υπερβολικές προσδοκίες οι οποίες πολύ σύντομα θα διαψευσθούν.

Το μήνυμα της 1ης εβδομάδας του Δεκεμβρίου είναι, παρατηρώ με προσοχή τα πάντα, οραματίζομαι το μέλλον χωρίς να εξιδανικεύω τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μου, και πάνω από όλα,  δεν αφήνω τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στον δρόμο μου ανεκμετάλλευτες.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και ένα υπέροχο μήνα!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 1/12 – 8/12/2019

In category Astrology News

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο πλανήτης Δίας, περνάει στον Αιγόκερω όπου θα παραμεί ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 1/12 – 8/12/2019

In category Astrology News

Κριέ Την εβδομάδα αυτή, θα είσαι πολύ νταβραντισμένος, γιατί η ερωτική σου ζωή, έχε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/11 – 1/12/2019

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του φθινοπ ...

Astro-Μηνύματα από 24/11 – 1/12/2019

In category Astrology News

Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, είναι η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/11 – 1/12/2019

In category Astrology News

Κριέ Στη γυάλινή μου σφαίρα είδα, ότι για αρχή, μιας και ο καιρός αλλάζει, θα πρέπει ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/11 – 24/11/2019

In category Astrology News

Κριαράκια μου Επειδή την εβδομάδα αυτή, θα σας ανεβαίνουν πολλά καντήλια στην κραν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u