Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/7 – 17/7/2022


Την αίσθηση ότι όλα γύρω μας αλλάζουν,  αλλά αλλάζουν για καλό θα έχουμε αυτή την εβδομάδα όλοι μας. Μια εβδομάδα που θα μας ωθήσει να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και τι είναι αυτό που μας κρατά πίσω.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, μια όψη που ενισχύει την επιθυμία μας για αλλαγές στην ζωή μας, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας φέρει για άλλη μια φορά αντιμέτωπους με τα πρέπει και τα θέλω μας.

Στα μέσα της εβδομάδα θα ασχοληθούμε και την συναισθηματική μας ζωή, την οποία θέλουμε να βάλουμε σε σταθερές βάσεις με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να μην πιστέψουμε στις ψεύτικες υποσχέσεις και στις αυταπάτες που θα προσπαθήσει να μας παρασύρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα.

Πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα παίξει και η επικοινωνία, καθώς στα μέσα της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα μας δώσει έξυπνες ιδέες, ενώ στα τέλη της η συνάντηση σε όψη συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο και σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να χρωματίσουμε την επικοινωνία με συναίσθημα, ενώ παράλληλα με οδηγό την διαίσθηση μας θα καταφέρουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Σημαντικές ευκαιρίες στην συναισθηματική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ωστόσο, προσεχτικοί σε θέματα καρδιάς θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ευχάριστες αλλαγές θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ αντιμέτωποι με τα πρέπει και τα θέλω τους θα βρεθούν για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 10/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να κάνουν ξαφνικές  αλλαγές στην ζωή τους και να κάνουν μια νέα αρχή.

Την Δευτέρα 11/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα παρασύρει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου και 3ου δεκαημέρου σε συναισθηματικές υπερβολές.

Την Τρίτη 12/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους σχέσης. Επίσης το βράδυ η Πανσέληνος που θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει απέναντι από τα θέλω με τα πρέπει τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 14/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει έξυπνες και ανατρεπτικές ιδέες τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 16/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 17/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις με οδηγό την διαίσθηση τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ήρθε η στιγμή να ζήσω την ζωή που μου αξίζει αλλάζοντας την οπτική και τον τρόπο που συμπεριφέρομαι, ενώ παράλληλα βάζω όρια στους άλλους και δεν επιτρέπω στα πρέπει τους να καταπιέζουν άλλο την ζωή και τις επιθυμίες μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!