Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/9 – 17/9/2023


Στους κανονικούς μας ρυθμούς, μας υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά αυτή την εβδομάδα, με την προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσουμε την τάση που έχουμε προς υπερβολή να μας παρασύρει. Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, θα μας δώσει τα δυνατότητα να οργανώσουμε σωστά το χρόνο και τις κινήσεις μας, για το επόμενο δεκαπενθήμερο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Ερμή, και η επιστροφή του σε ορθή, θα βάλει τέλος σε ένα διάστημα, αναβολών, καθυστερήσεων και ταλαιπωρίας. Ιδιαίτερα σημαντική, λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη του μήνα, είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, καθώς κάτω από την επιρροή της έχουμε την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες λύσεις.

Από την άλλη πλευρά, στα τέλη της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο, στης οποίας θα μας παρασύρει με ιδιαίτερη ευκολία, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, μια όψη που σχηματίζεται για 3η φορά.Ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Σε νέα ξεκινήματα, με προσοχή, θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Τις συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).Ενώ αρκετά πιεσμένοι και αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 10/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει την διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών, εξαιτίας των οικονομικών  και συναισθηματικών ανασφάλειες που έχουν αυτή τη χρονική περίοδο.

Την Δευτέρα 11/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 12/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και αντικοινωνικές συμπεριφορές, στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 14/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν άμεσα λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/09

Θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε ιδιαίτερα τολμηρά νέα ξεκινήματα. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να βρεθούν ξαφνικές λύσεις και να ανατρέψουν προς όφελος τους την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 16/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 17/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές σε ότι αφορά τα συναισθηματικά τους , αλλά και σε άσκοπα έξοδα, τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς, γι’ αυτό δεν φοβάμαι να αφήσω πίσω την συνήθεια μου και να κάνω μια τολμηρή νέα αρχή, με την προϋπόθεση ότι θα αποφύγω τις υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/9 – 1/10/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με ευκαιρίες καλή διάθεση και μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα απο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/9 – 24/9/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε αυτή την εβδομάδα, γιατί τα πράγματα γ ...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στις 15.09  στις 21ο 59΄και θα μας δώσει τ ...

Τρίγωνο Ήλιου – Δία και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα πραγματοποιηθεί στις 08.09 και θα φέρει σε πολλούς από εμάς μ ...

Αφροδίτη σε ορθή πορεία και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη μετά την ανάδρομη πορεία της που ξεκίνησε στις 24.07 θα γυρίσει ευθύδρομη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/9 – 10/9/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, κατά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u