Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/9 – 18/9/2022


Πολλές εναλλαγές θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε. Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα εγκαινιάσει μια περίοδο καθυστερήσεων και επικοινωνιακών μπερδεμάτων, οι οποίες θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα μας.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές την ζωή μας. Και ενώ η εβδομάδα θα κυλήσει σχετικά ήρεμα, στα τέλη της, η διάθεση μας θα αλλάξει , αφού οι όψεις που θα σχηματιστούν θα μας δυσκολέψουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα ανεβάσουν τους τόνους στις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε αυταπάτες.

Και η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία, μια όψη που μπορεί να μας παρασύρει σε αρκετές υπερβολές, κυρίως λεκτικές. Πιο τυχερά αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Αιγόκεροι και λιγότερο οι Παρθένοι) καθώς και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Τις υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν στα τέλη της εβδομάδας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, πιο δύσκολοι θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 11/09

Θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα καθυστερήσεων αλλά και παρεξηγήσεων για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 12/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 13/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 14/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία της σκέψης και τα συναισθήματα τους.

Την Πέμπτη 15/09

Οι διαδοχικές όψεις  συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα προκαλέσουν σκαμπανεβάσματα στην διάθεση και θα οδηγήσουν σε επικριτικά σχόλια τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 17/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και θα παρασύρει σε αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αποδέχομαι με χαρά τις αλλαγές, ενώ εκμεταλλεύομαι την πίστωση του χρόνου που μου δίνει ο ανάδρομος Ερμής για να επαναπροσδιορίσω τα σχέδια μου. Επίσης, δεν αφήνω το μικρό διαβολάκι της ζήλειας να δηλητηριάσει τη σχέση μου με το ταίρι μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!