Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/5 – 19/5/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/5 – 19/5/2019


Έντονο πλανητικό ενδιαφέρον θα έχει η 3η εβδομάδα του Μαΐου, και αυτό γιατί εκτός από τις  ιδιαίτερα θετικές πλανητικές όψεις που έχουμε, κυρίως,  για την ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ,και,  δευτερευόντως για την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), έχουμε μέσα στην εβδομάδα την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ενώ, η εβδομάδα κλείνει με μια λαμπερή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού.

Την Κυριακή 12/5, στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού ( Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες). Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες , Ιχθύες) , ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 13/5 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα γεμίσει με δύναμη και θα βοηθήσει στην ουσιαστική μεταμόρφωση τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 14/5 η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα φέρει επιτυχία στις ερωτικές υποθέσεις των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 15/5 το ζώδιο του Ταύρου θα έχει την τιμητική του. Αρχικά η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την διορατικότητα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Το πιο σημαντικό όμως είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα ανεβάσει όχι μόνο την ερωτική διάθεση, αλλά θα βοηθήσει τις οικονομικές υποθέσεις των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αλλά και των υπολοίπων ζωδίων της Γης (Αιγόκερων, Παρθένων).

Την Πέμπτη 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να μπούνε σε δράση, ενώ θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες). Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επικεντρωθούν  στην ουσία  των πραγμάτων και να δώσουν πρακτικές λύσεις.

Την Παρασκευή 17/5 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού ( Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύες).

Το Σάββατο 18/5 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την ικανότητα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πιάνουν τον σφυγμό των καταστάσεων, ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα οδηγήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στην δημιουργία αντισυμβατικών σχέσεων.

Ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής 19/5, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα τονίσει το δίλλημα που έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) γύρω από τις σχέσεις τους. Ενώ στο δεύτερο μισό της ημέρας, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Όπως θα διαπιστώσουμε όλοι, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας και να προχωρήσουμε την εσωτερικής μας μεταμόρφωση με μεγαλύτερη ευκολία. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου θα μας μάθει να απολαμβάνουμε την ζωή, ενώ ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ότι πολλές φορές η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση. Από την άλλη πλευρά , η Πανσέληνος θα μας βοηθήσει να δούμε τις ανάγκες που κρύβονται πίσω από τις σχέσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα .

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 14/7 – 21/7/2019

In category Astrology News

Ενεργειακά φορτισμένη θα είναι η 3η εβδομάδα του Ιουλίου, και αυτό γιατί κατά τη δι ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 14/7 – 21/7/2019

In category Astrology News

Κριαράκι μου Είναι που είναι ζόρικη η εβδομάδα αυτή, έχουμε κι εσένα που στον έρωτα ...

Astro-Μηνύματα από 14/7 – 21/7/2019

In category Astrology News

Ακόμα και αν δε μας αρέσουν οι αλλαγές, είναι σπουδαίες γιατί μας πάνε ένα ή περισσ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 7/7 – 14/7/2019

In category Astrology News

Κριέ μου Σε πιάνει τις ημέρες αυτές το “γλυκύ” σου και γίνεσαι τόσο μελιστάλακτος ...

Astro-Μηνύματα από 7/7 – 14/7/2019

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή, ίσως μερικά πράγματα που περιμένουμε να έρχονται με καθυστέρησ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/7 – 14/7/2019

In category Astrology News

Ιδιαίτερα καυτή, και όχι μόνο από πλευράς θερμοκρασιών θα είναι η δεύτερη εβδομάδα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//