Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/6 – 19/6/2022


Με το στοιχείο του αιφνιδιασμού, του ευχάριστου αιφνιδιασμού θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα. Νέοι έρωτες, ευχάριστες επικοινωνίες, κάτω από το φως του φεγγαριού. Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι στην επικοινωνία, ενώ θα εγκαινιάσει και μια περίοδο με πολλές μετακινήσεις και αρκετά ταξίδια.

Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας ωθήσει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις Νομικές και γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την επιθυμία μας για γνώση, ταξίδια και περιπέτεια.

Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας θα είναι η Αφροδίτη, η οποία μας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με τον Ουρανό μας υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες και ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση της με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας ωθήσει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική μας ζωή, και να μην παρασυρθούμε από τις ρομαντικές υποσχέσεις του Ποσειδώνα.

Από την άλλη πλευρά, η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε μια ώριμη στάση, και να μην παρασυρθούμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις του Ποσειδώνα.

Ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), τα ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 12/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 13/06

Η επιστροφή του Ερμή στους Διδύμους, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά θα επαναφέρει στο προσκήνιο τις προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τρίτη 14/06

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού να ασχοληθούν με τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες τους, και να εστιάσουν την προσοχή τους στον τρόπο που επικοινωνούν σε αυτές.

Την Τετάρτη 15/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 16/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα δικαιώσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, για την ωριμότητα και την προνοητικότητα τους. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα διαψεύσει τις προσδοκίες και θα παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 17/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις εκφραστικές και επικοινωνιακές τους ικανότητες τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 18/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα δυσκολέψει τις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα κάνει ψυχρούς και ιδιαίτερα επιφυλακτικούς με τους φίλους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 19/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση αλλά και την διάθεση για ονειροπόληση τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι ανατροπές που συμβαίνουν στην ζωή μας έχουν ως βασικό στόχο να μας πάνε ένα βήμα παρακάτω, γι’ αυτό και υποδεχόμαστε με χαρά τους κεραυνοβόλους έρωτες, παράλληλα όμως προσπαθούμε να χτίσουμε την νέα μας ζωή σε σταθερές βάσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!