Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020


Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του. Αυτό σημαίνει για όλους μας ότι θα μπει τέλος στο επικοινωνιακό χάος που  τόσο καιρό επικρατούσε.

Ωστόσο, στο μέσο της εβδομάδας οι όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά ο Ήλιος τόσο με τον ανάδρομο Δία όσο και με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά για άλλη μια φορά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Οι τυχεροί αυτής της εβδομάδας θα είναι τόσο οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ θετική θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία αλλά και της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη, ενώ αντιμέτωποι με τα συναισθήματα τους θα βρεθούν οι  εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 12/07 το τρίγωνο Ήλιου ανάδρομου Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες  των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ η ολοκλήρωση  της  ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα κλείσει τον κύκλο του επικοινωνιακού χάους.

Την Δευτέρα 13/07 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η επικοινωνία στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 14/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Δία θα ωθήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 15/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Την Πέμπτη 16/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Παρασκευή 17/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)

Το Σάββατο 18/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση των εκπροσώπων Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 19/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να εκφράσουν τα συναισθήματα τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Aφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να εκφραστεί δημιουργικά, ενώ δεν διστάζω πλέον να εκφραστώ συναισθηματικά, με την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα χωρίς υπερβολές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u