Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο κεφάλαιο είναι “επιστροφή στην κανονική ζωή”.

Την σκυτάλη από τις Εκλείψεις θα πάρει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος στις 12/07 θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπει σε στάση, και στις 13/07 θα συνεχίσει το ταξίδι του, σε ορθή πορεία, στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 05/08 στις 06: 31’ να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει το επικοινωνιακό χάος που επικρατούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας προς τους αγαπημένους μας, θα έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε τις βαθύτερες σκέψεις των συνομιλητών μας αλλά και τι πραγματικά κρύβεται στην ψυχή τους πίσω από την βιτρίνα ενός χαμόγελου.

Oι αντιδράσεις μας στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος θα είναι κυρίως συναισθηματικές, οι επισημάνσεις που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας θα αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές τους, θα καταφέρουμε να κλείσουμε τις υποθέσεις που μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν  και για συναισθηματικούς κυρίως λόγους δεν είχαμε δώσει λύσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα μας βγει και λίγη γκρίνια.

Ευνοημένοι από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες) όπου θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις και να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια τους, ενώ για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) ήρθε η στιγμή να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις και να κλείσουν οριστικά υποθέσεις που τους είχαν απασχολήσει και πέρυσι το καλοκαίρι δίνοντας οριστικές λύσεις, ενώ θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν συνεργασίες τις οποίες κρατούσαν μόνο για συναισθηματικούς λόγους, καταλυτική σε αυτό το σημείο θα είναι η βοήθεια της διαίσθησης τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 22/07 ο Ερμής θα σχηματίσει για 3η φορά όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (10ο 28’), η οποία θα βοηθήσει τους  Καρκίνους και τους Αιγόκερους όπως και  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να πάρουν τολμηρές αποφάσεις.
  • Στις 27/07 ο Ερμής θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τετραγώνου με τον Άρη (16ο 20’ ), η οποία θα ανεβάσει για άλλη μια φορά τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 30/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (20ο 18’), η οποία θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 30/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 36’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να εκφράσουν την δημιουργική τους πλευρά
  • Την 01/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 20’), θα ωθήσει σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 03/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (27ο 38’), θα κάνει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να νιώσουν ότι τρίτα πρόσωπα προσπαθούν να τους λογοκρίνουν.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Οριστικές λύσεις στις  οικογενειακές σας υποθέσεις , αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία θα δώσετε εσείς οι Κριοί. Επίσης, με χαρά θα ανακοινώσετε στο συγγενικό σας περιβάλλον τα νέα επαγγελματικά σας ξεκινήματα τα οποία μπορεί να συνοδεύονται και από αλλαγή σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή από εδώ και στο εξής, αφού θα τρέχετε για να ολοκληρώσετε συμφωνίες που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα ή είχαν σταματήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε στον εαυτό σας μικρές ανάσες διακοπών, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου ή ενός νέου κινητού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε τα χέρια για μια σημαντική οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εκφράσετε με μεγάλη ευκολία τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα θετική αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους, αφού, θα από τη μια πλευρά θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα σας δώσει την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια τα οποία είχανε μείνει στην μέση, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε μια νέα συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο εποικοδομητικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες.Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και οι οποίες θα πρέπει για λίγο καιρό ακόμα να μείνουν κρυφές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς αφού θα καταφέρετε να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου μόνο ευχάριστα νέα φέρνει για εσάς τους Παρθένους. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενο για εσάς αφού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο πολύ σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα σας ανοίξουν την πόρτα της προσωπικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ

Τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο σας αρχίζουν σιγά – σιγά να ξεπερνιούνται.
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα και να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε θετικές απαντήσεις από εν δυνάμει εργοδότες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με χαρά και αισιοδοξία κοιτάτε μπροστά εσείς οι Σκορπιοί. Τα θετικά νέα που θα έχετε σε θέματα Σπουδών αλλά και Νομικών υποθέσεων που σας απασχολούσαν καιρό θα σας χαροποιήσουν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για να προγραμματίσετε ή για να πάτε διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας από τους τομείς που σας έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τα οικονομικά σας. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε γιατί πλέον θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε με ευνοϊκούς όρους τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Τράπεζες), ενώ θα ανακτήσετε και την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νέα για εσάς τους Αιγόκερους θα είναι πολύ ευχάριστα, αφού νέες συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επικοινωνία με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα βελτιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε από τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας θα έρθει με την μορφή νέων ευθυνών. Αυτή τη φορά όμως το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας θα σας βοηθήσει να είστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε το ετήσιο τσεκ- απ .

ΙΧΘΥΣ

Το χαμόγελο και η διάθεση σας για χαρά και διασκέδαση επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να εισβάλει στην ζωή σας και να σας αναστατώσει ευχάριστα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!