Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/12 – 20/12/2020


Προάγγελος σημαντικών αλλαγών, θα είναι για όλους μας αυτή η εβδομάδα. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού στο ξεκίνημα της πραγματοποιείται η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, έχουμε την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη,αλλά και την είσοδο του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της,  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην σταθεροποίηση των σχέσεων και των συνεργασιών μας, αρκεί να μην αφήσουμε τα όμορφα λόγια να επηρεάσουν την κρίση μας.

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, θα δυσκολέψει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς θα τους αναγκάσει να αλλάξουν πορεία στην ζωή τους.

Από την άλλη  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται, ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Επίσης, το τέλος μιας δύσκολης και ιδιαίτερα πιεστικής εποχής φτάνει για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), με την ολοκλήρωση του ταξιδιού του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ενώ, η είσοδος του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει μέσα από δουλειά πάντα, τόσο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) όσο και τους Κριούς και τους Τοξότες, να πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει. Ενώ από την άλλη  για τα ζώδια του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) μια περίοδος αλλαγών, πίεσης και σκληρής δουλειάς ξεκινά.

Την Κυριακή 13/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα , είναι πιθανό να ωθήσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου σε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρουν να τηρήσουν.

Την Δευτέρα 14/12  η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ πιο ευχάριστη θα είναι τόσο για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα τους βοηθήσει να κινηθούν με αποφασιστικότητα, όσο, και για τους Σκορπιούς , τους Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών, που κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχουν την τύχη με το μέρος τους στον έρωτα και στα επαγγελματικά τους.

Την Τρίτη 15/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις και να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ , το απόγευμα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 16/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικέ σχέσεις των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 17/12 ο Κρόνος ολοκληρώνει την παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου για τα επόμενα 3 περίπου χρόνια, θα αναγκάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δουλέψουν σκληρά, και να δημιουργήσει νέες σταθερές στην ζωή τους.

Την Παρασκευή 18/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 19/12 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και τύχη στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) τόσο στον έρωτα, όσο και στην επαγγελματική του ανάπτυξη, ενώ για τους Υδροχόους θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια τους.

Ενώ την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να εκφράσουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αλλάζουμε πορεία ζωής, έχοντας ως εφόδια, τις δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις που περάσαμε, γιατί μέσα από αυτές βγήκαμε πιο δυνατοί και σοφότεροι. Το μάθημα άλλωστε που έχουμε πάρει είναι ότι, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους πάντα επιβραβεύονται, όσα εμπόδια και αν χρειαστεί να περάσεις, αρκεί να μην λυγίσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!