Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη !!


Λίγο πριν το τέλος αυτής,  της, από κάθε άποψης ενδιαφέρουσας,  χρονιάς, ολοκληρώνεται και ο  κύκλος, όχι των χαμένων ποιητών, αλλά  των φετινών Εκλείψεων, με μια  Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Ανώτερη Μόρφωση, την Δικαιοσύνη, την Φιλοσοφία, τα ταξίδια, την περιπέτεια και την εμπειρία. Οπότε, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η αλλαγή στην στάση ζωής και στην Κοσμοθεωρία μας, είναι ένα από στα προ απαιτούμενα της.

Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στην 23ο 18’ του Τοξότη, στις 18: 16 μ.μ., θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 10ο 05’ του Παρορμητικού Καρκίνου, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένου με την πατρίδα, την οικογένεια, τις παραδόσεις και την συναισθηματική ασφάλεια.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε, και τις εκπλήξεις μας επιφυλάσσει αυτή η Ολική Έκλειψη Ήλιου;

Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον 6ο οίκο (υγεία , εργασία), θα ενεργοποιήσει σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές τόσο σε θέματα υγείας, καθημερινότητας, αλλά και σε θέματα εργασίας. Αλλαγές, οι οποίες είναι πιθανό να μπουν σύντομα σε πρακτική εφαρμογή, καθώς ενεργοποιούνται άμεσα με την βοήθεια του Άρη από το ζώδιο του Κριού. Άλλωστε έχει προηγηθεί η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Άρη, η οποία αυτό που μας ζητούσε είναι να μπούμε σε δράση.

Επίσης, η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα μας, και θα μας βοηθήσει να βγούμε με δυναμικό τρόπο μπροστά. Ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Ολική Έκλειψη μας δείχνει ότι το παιχνίδι της επικοινωνίας καλά κρατεί.

Ωστόσο, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα που έχει προηγηθεί, είναι πιθανό να υπάρξει αρκετή παραπληροφόρηση ή θολά τοπία.

Από τα θετικά επίσης στοιχεία αυτής της Ολικής Έκλειψης είναι, οι όψεις εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία και τον Κρόνο, και οι οποίες δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο, για πολύ καλές επαγγελματικές συνεργασίες, με την προϋπόθεση ότι θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να προχωρήσουμε σε σχέσεις οι οποίες θα κρατήσουν στον χρόνο.

Ένα από τα πράγματα όμως που πρέπει να μας προβληματίσει, και να μας κρατήσει σε εγρήγορση, σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού, είναι εμπλοκή της Έριδας με τον Άρη, καθώς ο Άρης θα ενεργοποιήσει με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει, το τετράγωνο που έχει η Έριδα με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να δούμε και πάλι των αριθμό των κρουσμάτων να μεγεθύνεται.

Αστρικά,  η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στην 28ο 59’ του Σκορπιού, σε όψη συνόδου ιδιομοιρίας με την Τροπική Αφροδίτη  (28ο 44’), με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να μπλεχτούν σε ερωτικές περιπέτειες ή σκάνδαλα. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 16ο 00’ των Διδύμων.

Το μήνυμα αυτής της τελευταίας Νέας Σελήνης – Ολικής Έκλειψης του 2020 είναι:

Προετοιμάζομαι για σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή μου ζωή, αυτό σημαίνει ότι για να πετύχω θα πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα στις νέες συνθήκες εργασίας, παράλληλα, θα πρέπει να είμαι επιφυλακτικός και με τις υποσχέσεις που θα μου δοθούν. Ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι, προφυλάσσω την ερωτική μου ζωή ώστε να μην βρεθώ εκτεθειμένος σε σκάνδαλα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Θετικές προοπτικές ανάπτυξης ανοίγονται για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας, και να προωθήσετε με αισιοδοξία, τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η βασική σας ανάγκη είναι να νιώθετε ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγεννηθείτε ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την σχέση σας με τους άλλους θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τον τρόπο που λειτουργείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Αυτό για αρκετούς από εσάς μπορεί να σημαίνει, ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσετε στην δημιουργία νέων σχέσεων και νέων συνεργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας θα πρέπει να προχωρήσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας, αλλάζοντας τον τρόπο που λειτουργείτε ή ακόμα και συνεργάτες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας τους επόμενους μήνες.

ΛΕΩΝ

Πολύ χαρούμενοι θα είστε εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, αφού σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει πολύ σύντομα στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ή σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ, για αρκετούς από εσάς μπορεί να φέρει αλλαγές στις ισορροπίες που υπάρχουν στο σπίτι με την έλευση ενός νέου μέλους ή αλλαγή του τόπου διαμονής τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί της ζωής σας πρόκειται να αλλάξουν. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής. Για άλλους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης, ενώ, για άλλους ότι μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνούν τις θέσεις τους ή διαφημίζουν τον εαυτό τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν θα κρατάτε τα χαρτιά σας κρυφά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα πατάτε από εδώ και στο εξής εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα προκύψουν, θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στο παιχνίδι της κατάκτησης θα είστε νικητές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα φυσικά επάνω σας. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σας, αφού θα σας ωθήσει να αλλάξετε πορεία, και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο την προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα μπείτε άμεσα σε δράση, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε αυταπάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Για αρκετούς από εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι, πριν μπείτε σε δράση, θα κινηθείτε παρασκηνιακά. Ενώ για άλλους, ότι θα κάνετε μια μικρή παύση, ώστε, να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις, ενώ σας υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα φέρει στην ζωή σας νέα πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει νέα δεδομένα στην ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και θα έχετε την πολυπόθητη επιβράβευση. Ενώ άλλοι, είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να αλλάξετε ριζικά και την εικόνα σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, η διαδρομή που θα επιλέξετε θα σας κάνει πολύ χαρούμενους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!