Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, Ώρα για δράση !!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, η ζωή των περισσότερων από εμάς είναι σε κατάσταση αναμονής. Αυτό που επιθυμούμε, είναι να γίνει κάτι που θα μας βάλει πάλι σε δράση.

Η επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα αφού στις 11/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον πλανήτη της δράσης Άρη από το ζώδιο του Κριού  (19ο 39’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη θα αφήσουμε στην άκρη τους δισταγμούς και την αναβλητικότητα και θα κυνηγήσουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας φιλοδοξίες, θα πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες στις σχέσεις μας, δεν θα διστάσουμε να ρισκάρουμε, οι αποφάσεις μας θα είναι παρορμητικές, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για να εκτονώσουμε την ενέργεια μας, ενώ αρκετοί από εμάς θα καταφέρουν να απαλλαγούν από συνήθειες που δεν τους ωφελούν.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ήλιο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με θάρρος και αισιοδοξία κοιτάτε το μέλλον σας αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα, μετά από μια περίοδο έντονης αδράνειας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώθετε ότι ο έρωτας ξαναχτυπά την πόρτα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις ανασφάλειες σας θα ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες γύρω από τα οικονομικά σας και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία, η οποία μπορεί να φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα δεδομένα στις σχέσεις σας για εσάς τους Διδύμους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, μετά από την παρότρυνση ενός φιλικού σας προσώπου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους στόχους της επόμενης χρονιάς είστε έτοιμοι να θέσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε τολμηρές κινήσεις στην δουλειά σας, προχωρώντας εάν χρειαστεί και σε αλλαγές συνεργατών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από συνήθειες και ανθρώπους της καθημερινής σας ζωή που σας κρατούσαν πίσω.

ΛΕΩΝ

Η χαρά και ο ενθουσιασμός είναι ζωγραφισμένη αυτές τις ημέρες στο πρόσωπο σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και από κοινού θα σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα τολμηροί στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να πάρετε ρίσκα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη θα σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς, με αποτέλεσμα να τολμήσετε να πείτε πράγματα σε φίλους και συνεργάτες που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τολμούσατε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα φλερτάρετε τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε επάξια την θέση σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα συνάδελφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα πιο όμορφα χρώματα βλέπετε την ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού , θα σας ωθήσει να μπείτε και πάλι σε δράση και να αρχίσετε να υλοποιείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, ο έρωτας θα αρχίσει και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, γεγονός που σας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μέλλον της οικογένεια σας σχεδιάζετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να κάνετε χωρίς φόβο σχέδια για το μέλλον της οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι, παράλληλα με την δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε με τους φίλους σας ένα τολμηρό σας σχέδιο, ενώ είναι πιθανό να βρείτε και θερμούς υποστηρικτές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που γνωρίσατε μέσα από την παρέα των φίλων σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την καριέρα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική επιτυχία, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η οποία θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, χωρίς να σας νοιάζει εάν αυτό επηρεάσει την εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!