Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/8 – 20/8/2023


Γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και ανατροπές θα είναι αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται σε διακοπές, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν άλλα πράγματα από αυτά που είχαν στο μυαλό τους ή είχαν προγραμματίσει.

Άλλωστε η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, μας λέει με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο  είναι δομημένες οι σχέσεις μας, θα πρέπει να αλλάξει ριζικά. Η εβδομάδα ξεκινά με την γλυκιά σύνοδο Ήλιου -ανάδρομης Αφροδίτης, ενώ στην συνέχεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή και στα σχέδια μας.

Άλλωστε αυτή θα είναι και η κυρίαρχη όψη της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδες, η οποία και θα μας οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα έχουν ως απώτερο στόχο την ουσιαστική αλλαγή της εικόνας μας. Και θα τα καταφέρουμε με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, καθώς όπως λέμε η  τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς), όσο και για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς). Ενώ αρκετά πιεστική και ανατρεπτική θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 13/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει να βρεθούν με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα αρκετοί από αυτούς θα έχουν την δυνατότητα να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους και να νιώσουν και πάλι επιθυμητοί από το ταίρι τους.

Την Δευτέρα 14/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα πιέσει συναισθηματικά και θα οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 15/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 16/08

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε αλλαγή σχεδίων και ανατρεπτικά νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, και οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα αλλά και τις σχέσεις τους. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις για το μέλλον τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 17/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που  έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 18/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχουν σε ότι κάνουν την τύχη με το μέρος τους.

Το Σάββατο 19/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση τους με αποτέλεσμα να μην παρασυρθούν σε λανθασμένες αποφάσεις, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 20/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι αρκετά πιεστική για τις προσωπικές σχέσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τα σχέδια μου μπορούν να ανατραπούν , αυτό όμως δεν πρέπει να με φοβίζει γιατί κάθε νέα αρχή, μπορεί να με οδηγήσει σε μια υπέροχη νέα ζωή, την οποία δεν είχα φανταστεί.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!